Jump to content

Пад арх. Никодима у отворени антисемитизам - од личног проблема до општецрквене бруке

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 минута, Жика рече

Да ли би им ти то рекао код њих у гостима за време ручка?

Оно што сам рекао и Аци: Ови ће те увек злоупотребити, Иван хвата лопту у лету. Реално, ми ништа не знамо о томе како се разговор водио. Извести одатле један догматски став Илариона се не може. Он није будала. Али то што си изнео, сада ће за Ивана постати догма саборски запечаћена. Од тебе не тражи доказе за ту тврдњу као што тражи од мене како се Николај причешћивао код инославних. Двоструки стандарди? Не бих рекао него је човек избаждарен на талибанство. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 248
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 20 минута, Ivan Marković рече

"Dirao" forumsku primadonu Đurovića.

И онда ти смета "инквизитор"?

А на којој теми сте се "дирали"?

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Zoran Đurović рече

Оно што сам рекао и Аци: Ови ће те увек злоупотребити, Иван хвата лопту у лету. Реално, ми ништа не знамо о томе како се разговор водио.

Al zato znaš da se Nikolaj pričešćivao? Dvostruki standardi? Ne bih rekao...ne pominji više talibanstvo, jer je nekorektan termin. Više nećemo da se šalimo.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Zoran Đurović рече

Оно што сам рекао и Аци: Ови ће те увек злоупотребити, Иван хвата лопту у лету. Реално, ми ништа не знамо о томе како се разговор водио. Извести одатле један догматски став Илариона се не може. Он није будала. Али то што си изнео, сада ће за Ивана постати догма саборски запечаћена. Од тебе не тражи доказе за ту тврдњу као што тражи од мене како се Николај причешћивао код инославних. Двоструки стандарди? Не бих рекао него је човек избаждарен на талибанство. 

Само преносим шта сам чуо. И да ми тражи доказе, немам их, једино да ми верује. После сам разговарао са пријатељима и неки од њих су се саблазнили на Иларионову реакцију. Сматрали су да није требао тако да им каже.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Жика рече

Само преносим шта сам чуо. И да ми тражи доказе, немам их, једино да ми верује. После сам разговарао са пријатељима и неки од њих су се саблазнили на Иларионову реакцију. Сматрали су да није требао тако да им каже.

Verujem ti, jer su se neki od tvojih prijatelja sablaznili na njegovu reakciju, kao što kažeš. I nisu nam potrebni fantomski dnevnici koji su odveženi sa građevinskim otpadom da to i potvrde. Imamo dakle prijatelje (više njih) koje je to sablaznilo, kako kažeš. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ivan Marković рече

Termin koji je on upotrebio milion puta do sada. A ja "primadona" prvi put sada. Još pitanja, dečače?

Немам више питања старче

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, Zoran Đurović рече

Св Стефан Првовенчани са духом твојим! Дајем ти текст од њега кад пише житије Немањино, и то без "светих молитава" па говори како је каштигао богомиле, а ово сам у бојици урадио за једног талибана који је изразио жељу да спусти руке на мене иако је тврдио пре тога како православци нису каштигали јеретике!:))  

wGay3yT.jpg

Kažem ja da bi mi se svašta desilo da si na vlasti. Sreća pa je država sekularna...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ivan Marković рече

Al zato znaš da se Nikolaj pričešćivao? Dvostruki standardi? Ne bih rekao...ne pominji više talibanstvo, jer je nekorektan termin. Više nećemo da se šalimo.

Primetio sam nesto, jedna zanimljiva pojava, da se u nekim kasnijim temama, reintrepetira kontekst razgovora koji su vodjeni na nekim drugim temama ( koje se bave istim pitanjem ). I, sad, opet treba ulaziti u istu pricu, koja je vec ispricana i razmotrena. :1314_womens:  

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Bokisd рече

Primetio sam nesto, jedna zanimljiva pojava, da se u nekim kasnijim temama, reintrepetira kontekst razgovora koji su vodjeni na nekim drugim temama ( koje se bave istim pitanjem ). I, sad, opet treba ulaziti u istu pricu, koja je vec ispricana i razmotrena. :1314_womens:  

Tačno. Međutim, nema potrebe. Na tu temu je već sve rečeno. Sad, ako neko želi da se ponavlja "ko Švaba tra la la" na volju mu. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Bokisd рече

ај сад искрено!?

Да ли си "то" заиста "саам" приметио или си то "приметио" на основу преписке са Иваном Марковићем?

Подели на овим сајтовима

Само, како се реинтерпретира контекст у темама са истим питањем

Да питамо оронулог старца да објасни? 

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ivan Marković рече

Kažem ja da bi mi se svašta desilo da si na vlasti. Sreća pa je država sekularna...

На моју жалост... Истражио бих те као св. Немања...:))

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...