Jump to content

Пад арх. Никодима у отворени антисемитизам - од личног проблема до општецрквене бруке

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 32 минута, Милан Ракић рече

свакако нећу дозволити Ивану Марковићу да лупета по Форуму (за разлику од конструктивних "прича" и "дијалога"), тј. којекаквим криптоортодокснима да заводе људе овдена...

Св Стефан Првовенчани са духом твојим! Дајем ти текст од њега кад пише житије Немањино, и то без "светих молитава" па говори како је каштигао богомиле, а ово сам у бојици урадио за једног талибана који је изразио жељу да спусти руке на мене иако је тврдио пре тога како православци нису каштигали јеретике!:))  

wGay3yT.jpg

Подели на овим сајтовима

• Одговори 248
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 33 минута, Ведран* рече

Шта је Иван урадио? 

"Dirao" forumsku primadonu Đurovića. Koji očito nije u stanju da sam ponudi validne kontraargumente, nego mora da se krije iza tuđih pantalona. No nema veze, to ne može previše da mu pomogne.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Ведран* рече

Иларион је мудар јерарх. 

Само је био мало оштрији према англиканцима ако се добро сећам. Рекао је њиховим представницима да нису Црква за време ручка или вечере и то код њих. То је сам причао кад је био у Србији.

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Zoran Đurović рече

То је политика. Мене занима божански план, а на том плану сигурно нису ни католици, а ни православци осуђени на вечни огањ. Зато ја позивам на више инклузивно промишљање ових проблема. Јер овај рат и раскол ништа добро неће донети. 

Ми не мрзимо католике, ми мрзимо Хрвате

Ја баш обожавам Хрвате, а нарочито сам остао адолесцентски захвалан Аграмским љепотицама:) Разумијем шта говориш, само бих додао да се тај раскол са наше стране, прецизније стране одређених "служби за Цркву", коришћењем оваквих као Никодим или "брат Владе" само потпирује. Тако да сад треба да мрзимо и Јевреје. Е, то је мјесто на које мора да се стави тачка, или ћемо изгубити карактер Цркве и добити улогу секте.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Жика рече

Само је био мало оштрији према англиканцима ако се добро сећам. Рекао је њиховим представницима да нису Црква за време ручка или вечере и то код њих. То је сам причао кад је био у Србији.

Pa i nisu.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, александар живаљев рече

Разумијем шта говориш, само бих додао да се тај раскол са наше стране, прецизније стране одређених "служби за Цркву", коришћењем оваквих као Никодим или "брат Владе" само потпирује. Тако да сад треба да мрзимо и Јевреје. Е, то је мјесто на које мора да се стави тачка, или ћемо изгубити карактер Цркве и добити улогу секте.

Зато треба да имаш поверење у Авин њух... Никада никога нисам напао спорта ради. Мене то не интересује. Иначе, пишем представке а ускоро ће се све то институализовати, иако за сада делујем само као Јустин из Ћелија:)))   

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Zoran Đurović рече

пишем представке а ускоро ће се све то институализовати

То нам треба. Једном изаћи на црту па нек игноришу.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...