Jump to content

Зоран Ђуровић: Нека нота на наше свеце, Јустина и Николаја, а поводом англиканаца

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 23 минута, Ivan Marković рече

Грешком сам те цитирао. Заправо сам цитирао ВСБ

Поново ти се наспрда Дух Свети па ти понови Писма: Јн 19, 22: Што писах, писах. Quodscripsi, scripsi! Не треба нам Николајево сведочанство, Дух кроз тебе посведочи!:))):))12:smeha::))  

Подели на овим сајтовима

• Одговори 756
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 3 минута, Ivan Marković рече

Бг патријаршију??? :ani_biggrin:Тако је зову и борбаши

Израз Јустина Поповића, ако ниси знао. 

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Vedran рече

Значи ти си био у ономе КГБ ауту што ме је пре неки дан пратило на мом подвижничком путу за Парадајз илити рај. Ха? Видиш како се откријеш.

5a2a61126c765_.jpg.dd59588cc626a6f40bfb0b58515a18f5.jpg

Pa vec sam ti jednom objasnio: My name is Bond, james Bond!  :)

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Ivan Marković рече

Зоран је ко Шешељ. Стално се гура на неке судове. А нико га нигде не зове. Сигурно је да то рађа фрустрације. Али кад га позовеш да мало пређе из Цариградске у СПЦ, е ту јунак ником поникне. Лакше му је да се са сигурне дистанце баца блатом на СПЦ

И опет те злобно срце вара. Патријарх је луд па од пљувача на СПЦ тражи да му обави неке од најделикатнијих ствари? Јако брзо ћу бити под српском јуриздикцијом. Размотан је црвен тепих... Морају да се обаве техничке ствари и ја да завршим све послове које тренутно имам.  

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Zoran Đurović рече

Поново ти се наспрда Дух Свети па ти понови Писма: Јн 19, 22: Што писах, писах. Quodscripsi, scripsi! Не треба нам Николајево сведочанство, Дух кроз тебе посведочи!:))):))12:smeha::))  

Не хули на Духа и Николаја. Прочитај шта је Бокисд написао. Стварно ти је образ ко ђон.  Ја сам лепо написао да сам тај текст читао пре дваест година. И сад ви мени овде "откривате" Николаја, чупајући из контекста његове мисли. Кришна с тобом! Парвати да те помилује! 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Bokisd рече

vladika Nikolaj

Боксит, имаш моју молитвену подрђку ако ми скинеш ово: https://www.scribd.com/document/43536970/Justin-Popovic-Zapisi-o-Ekumenizmu-Atanasije-Jevtic-Ed-Tvrdos-2010-OCR

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Zoran Đurović рече

И опет те злобно срце вара. Патријарх је луд па од пљувача на СПЦ тражи да му обави неке од најделикатнијих ствари? Јако брзо ћу бити под српском јуриздикцијом. Размотан је црвен тепих... Морају да се обаве техничке ствари и ја да завршим све послове које тренутно имам.  

Завршаваш тако што се не скидаш са форума. :ani_biggrin:

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Ivan Marković рече

Па шта?? 

Па што ниси скочио као парип кад га је Јустин користио? 

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Zoran Đurović рече
пре 12 минута, Ivan Marković рече

Бг патријаршију??? :ani_biggrin:Тако је зову и борбаши

Израз Јустина Поповића, ако ниси знао. 

Ђути Иване, кад није рекао "београдчићи". :)) Тада би одмах посумњали да га је запосео Атанасијев дух.

А замисли ту комбинацију, поп Зоран Атанасијевог духа. 12:smeha:

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Zoran Đurović рече

Па што ниси скочио као парип кад га је Јустин користио? 

Кад га је Јустин користио ја нисам био жив. Користи званичан назив. Не фолирај се

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ivan Marković рече

Завршаваш тако што се не скидаш са форума. :ani_biggrin:

Па и ово је богоугодно: расталибанизација наших мухаџедина! Нећу да ми постанеш следбеник Владе Шваргле или артемита и сличних. Каже Писмо да ко обрати душу једну са пута пропасти велико је дело учинио пред Богом! - Још кад би била тачна теорија индулгенција, преко свих акумулираних залуга могао бих од вас да зарадим грдне паре!:))

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Vedran рече

Ђути Иване, кад није рекао "београдчићи". :)) Тада би одмах посумњали да га је запосео Атанасијев дух.

А замисли ту комбинацију, поп Зоран Атанасијевог духа. 12:smeha:

Ма њему је Атанасије тепао да је "лонац нашо поклопац" или обрнуто

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Zoran Đurović рече

Па и ово је богоугодно: расталибанизација наших мухаџедина! Нећу да ми постанеш следбеник Владе Шваргле или артемита и сличних. Каже Писмо да ко обрати душу једну са пута пропасти велико је дело учинио пред Богом! - Још кад би била тачна теорија индулгенција, преко свих акумулираних залуга могао бих од вас да зарадим грдне паре  

Да, да.. Све ти верујем

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Trifke рече

Pa vec sam ti jednom objasnio: My name is Bond, james Bond!  :)

Само пази да не промашиш излаз са оним КГБејовим аутом. Гледај знакове, немој само да ме пратиш ко зна где ћу ја. Пошао сам у Парадајз, али ....

Немој да идеш на оно DAM, то ти је бездан! Одатле ти је она реч вечно проклетство, илити damnation. 

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...