Jump to content

Бошко Обрадовић LGBT лобистима: Нећете нам ви васпитавати децу!

Оцени ову тему

коЖељ њацИ

Препоручена порука

пре 3 минута, Кратос рече

Ma i Isus isto jer i on ljubaljaše ove muške....:)) el i to Laza pomeno negde?12:smeha:

Smanji malo alkohol:D

Подели на овим сајтовима

• Одговори 174
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Управо сада, cloudking рече

Hahah tebi su pederi jednom godisnje agresivniji od hepija ujutru, popodne i uvece na nacionalnoj frekvenciji?

Doooooouuubroooo... :coolio:

Неее, они више нису ни прикривено ни латентно агресивни, они агресивно улазе у законодавство, министарство, школство....итд . Пети корак технологије

" Прозор Овертона " . 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Ronald рече

Sto? Cini mi se da je on i isao u USA par puta, mogao je upoznati ljude koji su znali Serafima Rouza.

Ja mislim da bi neko i pisao o tome, od tih ljudi koji su ga znali. Pogotovo, sto bi to bio dobar primer i za ostale ljude. Ne bi cutali, saznalo bi se nekako ( posredno,  preko mnogih drugih ljudi ).

Tako nekako vidim ovu stvar.

Подели на овим сајтовима

Сада прочитах овај чланак. Јесте дугачак, али шокираност веже за слова до последњег.

Тиче се ове скупине оболелих, тиче се деце, тиче се индиректно и Србије, тако да место му је у овој теми.

http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/mediji-sute-o-mracnoj-istini-u-norveskoj-incest-pedofilija-seks-u-vrticu-krada-djece-cilj-je-izopcenje-obitelji-i-djece-142768-783548/

Солидарност ће спасити свет.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Bokisd рече

Ja mislim da bi neko i pisao o tome, od tih ljudi koji su ga znali. Pogotovo, sto bi to bio dobar primer i za ostale ljude. Ne bi cutali, saznalo bi se nekako.

Tako nekako vidim ovu stvar.

Ne znam da li bi pisao neko ko je hriscanin. Kakva je razlika izmedju hetero ili homo ako se zamonaši i povuce u svoju isposnicu.

Da li ti mislis da se ni jedan homosexualac nije zamonasio?

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Рапсоди рече

Неее, они више нису ни прикривено ни латентно агресивни, они агресивно улазе у законодавство, министарство, школство....итд . Пети корак технологије

" Прозор Овертона " . 

I sta ce rade kad udju tamo? 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Ronald рече

Ne znam da li bi pisao neko ko je hriscanin. Kakva je razlika izmedju hetero ili homo ako se zamonaši i povuce u svoju isposnicu.

Da li ti mislis da se ni jedan homosexualac nije zamonasio?

Mislim, da bi po savesti pisali. Jer su svi oko o.Serafima bilo dobri ( hriscani ) po savesti , ne bi sakrili istinu.

Ili, bi pisali i neki svetovni ljudi koji su ga poznavali. Jednostavno, bio bi mnogo siri spektar informacija od jednog coveka.

Naravno da ne ( bilo je ).....ali, da li je bio i neki homoseskualac koji je postao laik hriscanin....sa slicnim  ciljevima kao i monah ?

I, jedni i drugi su u borbi i hriscanskom trudu.

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Ronald рече

Smanji malo alkohol:D

Smanji bonobo literaturu.12:smeha:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Кратос рече

Smanji bonobo literaturu.12:smeha:

Bar sam trijezan dok citam, dok ti od dima ne vidis slova a od alkohola ne znas na kojoj si temi:D

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ronald рече

Bar sam trijezan dok citam, dok ti od dima ne vidis slova a od alkohola ne znas na kojoj si temi:D

Čim se ti pravdaš da si trezan iako ti ja nisam ni reko da si pijan znači da si opijen žestoko pa valjda misliš da su svi ostali....:ani_biggrin:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Bokisd рече

Mislim, da bi po savesti pisali. Jer su svi oko o.Serafima bilo dobri ( hriscani ) po savesti , ne bi sakrili istinu.

Ili, bi pisali i neki svetovni ljudi koji su ga poznavali. Jednostavno, bio bi mnogo siri spektar informacija od jednog coveka.

Naravno da ne ( bilo je ).....ali, da li je bio i neki homoseskualac koji je postao laik hriscanin....sa slicnim  ciljevima kao i monah ?

I, jedni i drugi su u borbi i hriscanskom trudu.

Boki obicno ljudi ne pisu o intimi jednog podviznika, osim ako on zeli da se napise kasnije kad se upokoji.  Medjutim pitanje je sta bi pisali ako nije bio bludnik kao mirjanin i ako nije pricao o tome. Zatim naivno je misliti da su oko njega bili svi dobri ljudi, koji bi eto tako uzeli da pisu o tome.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Кратос рече

Čim se ti pravdaš da si trezan iako ti ja nisam ni reko da si pijan znači da si opijen žestoko pa valjda misliš da su svi ostali....:ani_biggrin:

Kod tebe je napad najbolja odbrana, dok casicu svoju dragu punis i cekas nekakvu Zvezdinu utakmicu, kako bi nakon poraza lijecio zivce trolovanjem po raznoraznim temama:ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Марина Савковић рече

Сада прочитах овај чланак. Јесте дугачак, али шокираност веже за слова до последњег.

Тиче се ове скупине оболелих, тиче се деце, тиче се индиректно и Србије, тако да место му је у овој теми.

http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/mediji-sute-o-mracnoj-istini-u-norveskoj-incest-pedofilija-seks-u-vrticu-krada-djece-cilj-je-izopcenje-obitelji-i-djece-142768-783548/

Kolko imas godina? Jesi li zaista procitala ovaj clanak? Jel ozbiljno mislis da postoji jedna stvar u tom clanku koja nije izmisljotina?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ronald рече

Boki obicno ljudi ne pisu o intimi jednog podviznika, osim ako on zeli da se napise kasnije kad se upokoji.  Medjutim pitanje je sta bi pisali ako nije bio bludnik kao mirjanin i ako nije pricao o tome. Zatim naivno je misliti da su oko njega bili svi dobri ljudi, koji bi eto tako uzeli da pisu o tome.

Nisam mislio o vremenu kada je bio monah. Tada je i nebitno, jer, ili da je bio ili ne ( homo ), tada je vec u podvigu i monaskom delovanju.

Deluje mi pomalo deplasirano cela ova prica.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ronald рече

Kod tebe je napad najbolja odbrana, dok casicu svoju dragu punis i cekas nekakvu Zvezdinu utakmicu, kako bi nakon poraza lijecio zivce trolovanjem po raznoraznim temama:ani_biggrin:

Ali, oni ove godine jedva i neki gol mogu da prime....kakav crni poraz....sve utakmice Vucko zatvorio.... :ani_biggrin:

Dobar je Kratos,....osim, sto je zvezdas ... :))

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...