Jump to content

Инцидент на протесту Двери против ТВ Пинк: нападнуте две новинарке

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 6 минута, Кратос рече

i zli patrijrhat je za sve kriv :smeh1:

sad kad izlete zene u crnom da brane pink novinarke..... 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 39
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

пре 20 минута, Млађони рече

sledeci ce neko da se ubaci sa feministickim citatom i kako je ovo samo jos jedan simptom opsteg nasilja nad zenama... cekaj samo da vidis. :)

Неће. Искулирај.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, александар живаљев рече

- Čekamo da se oglase oglase novinarska udruženja. Oko se ne oglase pokazaće da postoje novinari za odsterl, i da imamo zaštićene medvede – rekao je Goran Dmitrić. Kako je dodao, Dveri imaju odrede batinaša koji se obračunavaju sa neistomišljenicima. 

A ako se novinarska udruženja oglase, kao što se uvek oglase u ovakvim situacijama, nastavićemo da seremo po njima sve jedno... ;)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Avocado рече

A ako se novinarska udruženja oglase, kao što se uvek oglase u ovakvim situacijama, nastavićemo da seremo po njima sve jedno... ;)

Saopštenje NUNSA počinje zahvalni smo ministarstvu unutrašnjih poslova i Nebojši iz Bg na H2O.....umesto kao što je i normalno osudom napada....

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 44 минута, Paradoksologija рече

Неће. Искулирај.

u 100 marki da ce neki politikant to da uradi negde? :)

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Млађони рече

u 100 marki da ce neki politikant to da uradi negde? :)

У пиво да на овом форуму неће нико?

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Paradoksologija рече

У пиво да на овом форуму неће нико?

Its a deal ma`am!

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, ana čarnojević рече

Бог да прости и нама и њима.....тај што је разбио главу сам ја...освестио сам се тек у ургентном центру а за оне који се искрено брину за новинарку и она је колико сам ја могао да видим, хвала Богу, добро. Била је у разговору са особљем у ург. центру видно разположена и насмејана, отпратио сам је до џипа са којим је напустила ург. центар.....да би је после сат времена поново вратили у колицима........али то је већ нека друга прича.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, nedeljko рече

Бог да прости и нама и њима.....тај што је разбио главу сам ја...освестио сам се тек у ургентном центру а за оне који се искрено брину за новинарку и она је колико сам ја могао да видим, хвала Богу, добро. Била је у разговору са особљем у ург. центру видно разположена и насмејана, отпратио сам је до џипа са којим је напустила ург. центар.....да би је после сат времена поново вратили у колицима........али то је већ нека друга прича.

Jel si ti sad dobro?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Avocado рече

Jel si ti sad dobro?

Осим главобоље и чворуге - добро сам. Рекоше ми да пар дана мирујем и да би требало све да буде у реду. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, nedeljko рече

Осим главобоље и чворуге - добро сам. Рекоше ми да пар дана мирујем и да би требало све да буде у реду. 

Ajd malo odmori pa da nam posle pričaš šta se tačno desilo ako budeš voljan... drago mi je da je sve u redu...

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, nedeljko рече

Ајд ако ти није тешко испричај шта је и како је било. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...