Jump to content

Кад неће Српкиње на село, хоће Албанке

Оцени ову тему

Препоручена порука

Све је боље, него да остану неожењени. Мени је јако жао што већина девојака не жели у селу,мсм, има их али и оне гледају за кога се удају, значи, газде, добростојећи. И шта ће сад неки момак који има мање имање и незапослен је, пољопривредник...зар он мена право да ствара себи породицу...  Ја бих највише волела да су то наше девојке, али ако неће оне ...па шта сад... има које оће. Поготову мислим на момке који су пребацили четрдесету, њима стварно није лако да нађу сродну душу.

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, Iulianus рече

Ovako se ni o stoci u štali ne govori.

Има једна врло мудра изрека каже: "Стока је стока - у трњу једе, у блату спава, али се никад не испрља као човек."

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, obi-wan рече

A za to je kriv - ko? Da nisu Albanci? E pa nisu, nego mlaki i bljutavi Pravoslavci od Srbalja.

Da smo k`o sto nismo, svi ti koji dodju bili bi posle kratkog vremena jos i bolji hriscani od nas.

Sto ce da kaze - kad zataji i ubudja se vera medju ljudima, ondak Bog dopusta geopolitiku.

Наравно. Али о томе нисам говорио, Него сам дао одговор на неки други пост.

Лично ја немам ништа против таквих бракова. Ко је лузер тај је лузер, ту геополитика не помаже.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, ana čarnojević рече

pa dobro. 

sta god neko mislio ti ljudi su ocigledno pronasli svoju srecu. te zene mi se cine vredne, zdrave i postene. fino izgledaju. 

da nisu dosle ovi bi ostali da cirkaju pivo ispred prodavnice. 

А нису баш сви алкоси јбг.

У сваком случају боље ожењени са децом која ће наследити та имања него пуста села без деце, зарасла у коров и шуму.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Iste su kao naše-traže bolju i udobniju sredinu. Samo smo mi civilizacijski ispred, pa naše žene sa sela idu u gradove, dok je Albankama srpsko selo premija. Beže od siromaštva te nisu ni bolje ni gore od nas. Jednostavno je u prirodi čoveka da traži udobnije i bolje uslove.

Ali dobro, svima koji se venčaju i izgrade imanje i porodicu neka je sve blagosloveno :).

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Juanito рече

Која је најнесрећнија држава на свету? Македонија. Њима је Албанија запад. 

Mi u Japanu možemo samo da izvršimo suicid tom logikom :smeh1:.

Ionako prednjačimo :0426_feel:, karoshi je ozbiljan problem. :0426_feel:

Подели на овим сајтовима

Mogli bi otvoriti  Kanu galilejsku za pravoslavne albanke. Pouke i Albanska pravoslavna crkva da sarađuju malo. U Hristu je sve moguće. Možda ponovo zaživi srbsko selo...i poslastičarnice:-) 

Blaženi mirotvorci

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, goranger рече

Mogli bi otvoriti  Kanu galilejsku za pravoslavne albanke. Pouke i Albanska pravoslavna crkva da sarađuju malo. U Hristu je sve moguće. Možda ponovo zaživi srbsko selo...i poslastičarnice:-) 

Blaženi mirotvorci

Samo napred, ispunimo obećanje koje im je nekad dato.

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/reportaze/aktuelno.293.html:595328-Tito-obecao-Kosovo-Albaniji

Samo se vi zezajte :dedica:.

Kardelj: - Kod nas na teritoriji Kosova i Metohije ima i dan-danas više Albanaca nego Srba. Mi mislimo kasnije, kad se još bolje povežemo s Albancima, da im ustupimo te teritorije.

Подели на овим сајтовима

Како ћеш са стеченим или добијеним бестрашћем делити постељу са женом? :coolio: 

И то је део бркања појмова.
Љубав се прво брка са страшћу. Онда се реч "бестрашће" тумачи као нирвана, безосећајност. Без-страстије значи без "страдалних", тј огреховљених осећања. То везе нема са љубављу. "Узљубите љубав,
младићи и девојке,
за љубав прикладни;
али право и незазорно,
да младићство и девство не повредите,
којим се природа наша
Божанској присаједињује,
да Божанство не узнегодује."
Познато? Учили сте у школи. Одатле се почиње. А након тога иде света тајна у којој муж и жена постају једно, као што им је дато од почетка. Ако смо једно пред Богом по његовој речи, ако јесмо љубав, и ако смо се ослободили страсти - да ли је уопште природно да нисмо једно и телом?!? Мислим да би то било и против прве Божије заповести човеку у рају...
"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

A šta ja srpkinjama?Su one sve neposlušne pa mora da uvozimo  albanke da nam služe?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Кратос рече

A šta ja srpkinjama?Su one sve neposlušne pa mora da uvozimo  albanke da nam služe?

Srpkinje sa sela pokušavaju da nađu sreću u gradu dok je siromašnim Albankama srpsko selo premija. Isti da ne kažem šta, samo su civilizacijske razlike u pitanju.

Подели на овим сајтовима

пре 49 минута, Natasa. рече

Samo napred, ispunimo obećanje koje im je nekad dato.

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/reportaze/aktuelno.293.html:595328-Tito-obecao-Kosovo-Albaniji

Samo se vi zezajte :dedica:.

Kardelj: - Kod nas na teritoriji Kosova i Metohije ima i dan-danas više Albanaca nego Srba. Mi mislimo kasnije, kad se još bolje povežemo s Albancima, da im ustupimo te teritorije.

Ti s` "neobaveštena" k`o onaj Koštunjavi, bre! Sa sve mačkom na pendžeru. 

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Natasa. рече

Srpkinje sa sela pokušavaju da nađu sreću u gradu dok je siromašnim Albankama srpsko selo premija. Isti da ne kažem šta, samo su civilizacijske razlike u pitanju.

Па, где си, бре, Наташа! :skidamkapu:

Ишли скоро ови моји на неку трпезу, у једно копаоничко село. И срели неку девојку и рекли јој да је удају у Топлицу. Она рекла, не може, само Крушевац! :smeh1:

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...