JOCCCA Написано Јул 22, 2017 Пријави Подели Написано Јул 22, 2017 Поента је да се оваквим "вестима" само даје публицитет неким потпуно анонимним ликовима, који се из досаде, троловања, или већ чега замлаћују оваквим глупостима. Нити било кога занима његов "дизајн" (који свако може да одради у Илустратору за максимално 5 минута), нити је ово било каква званична иницијатива за промену заставе и државних симбола. А неки су се напалили као да је ово у најмању руку ушло у Скупштину и чека се да се изгласа сваког транутка... Bavim se dizajnom ali nikad ne bih bio misljenja kao ovaj peder koji pokusava da menja nezamenljivo. Slazem se da je dizajn ravan nuli. Nema nikakve vrednosti. Posebna stavka je sto svaki detalj a ovde nije samo rec o dizajnu vec o prastarom dizajnu pod imenom heraldika koja ima svoja pravila, i svaki detalj mora da ima opravdanje i simboliku. Aki zanemarimo skidanje naseg grba sa zastave onda se pitam zasto menjanje razmera u bojama, koje je opravdanje i znacenje toga. Sledece kakvu simboliku ima novi "grb" koji nabacuje, kakvznacenje, tradiciju, povezanost sa nasom istorijom, postojanjem, verom, sklonostima, opredeljenjima (osim da smo postali kurve koje moze svako da voda kako kome padne na pamet i da nam se mesa u sve),... U vezi naseg sadasnjeg grba neznqm sta bi mu smetalo osim 1. neznanja, 2. pokusaja reklamiranja (kao Karleusa, kad nema sta dobro nek se govori bilo sta, samo da je po novinama), 3. Soris, jevreji, zapad, svi oni koji zele da se sprdaju sa nama i da nas postave kao natpis na tarabi pisan kredom koji sad pise a sutra mozda ne, prekosutra ce preko njega neko da pise nesto trece ili peto. Dizajnerski ovo je ideja koju niko ne bi primio ali ne bi me cudilo da mi primimo. Za one koji pricaju o kultu zastave. Smatram da nas grb i zastava imaju kultno obelezje i da je bas to problem i razlog ovakvih ideja. Neznam da li neko zna za termin koji sam ja zaboravio a to je za situacije gde se pocne da prica o necemu a onda kaze to je pogresno pa se vremenom od relevantnih struvnjaka izdejstvuje uvazavanje i na kraju to o cemu se prica stupi na snagu. Tako ce i ovde biti. Samo su pomenuli a onda ce polako polako doci. Tako se to radi bar u ovakvim drzavama a od strane... Za one koji misle da je nas grb pogresan. Iako bi to moglo da se kaze ipak on pokazuje po meni nasu nacionalnu podsvesnu stavku da tome moramo da tezimo, monarhiji. Da li neko zna ko je smislio slogan znacenja 4S? Poslato sa SM-G7102 koristeći Pouke.org mobilnu aplikaciju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 22, 2017 Пријави Подели Написано Јул 22, 2017 Volim_Sina_Bozjeg and елТорнеро је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 22, 2017 Пријави Подели Написано Јул 22, 2017 пре 13 минута, JOCCCA рече Bavim se dizajnom ali nikad ne bih bio misljenja kao ovaj peder koji pokusava da menja nezamenljivo. Kako mi da znamo da i ti nisi peder? елТорнеро је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JOCCCA Написано Јул 22, 2017 Пријави Подели Написано Јул 22, 2017 Odgovorio bih ti al ne bi bilo hriscanski. OprostiPoslato sa SM-G7102 koristeći Pouke.org mobilnu aplikaciju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 22, 2017 Пријави Подели Написано Јул 22, 2017 Управо сада, JOCCCA рече Odgovorio bih ti al ne bi bilo hriscanski. Oprosti Poslato sa SM-G7102 koristeći Pouke.org mobilnu aplikaciju Znaci misterija se nastavlja... mozda nisi peder... mozda jesi... zar sami da zakljucujemo? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јул 22, 2017 Пријави Подели Написано Јул 22, 2017 пре 1 сат, cloudking рече I koji bi to identitet bio? Umes li da mi objasnis kojim slucajem? Srpski pravoslavni neobrezani. елТорнеро је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 22, 2017 Пријави Подели Написано Јул 22, 2017 пре 3 минута, Кратос рече Srpski pravoslavni neobrezani. Znao sam da ima neke veze s polnim organom Na dobrom si mestu izgradio identitet пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јул 22, 2017 Пријави Подели Написано Јул 22, 2017 Управо сада, cloudking рече Znao sam da ima neke veze s polnim organom Na dobrom si mestu izgradio identitet Ko priča o polnom organu?Ja pričam o neobrezanom srcu. Ai bre vi dizajneri stvarno ste pederi samo mislite na onu stvar. елТорнеро and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
елТорнеро Написано Јул 22, 2017 Пријави Подели Написано Јул 22, 2017 пре 3 минута, cloudking рече Znao sam da ima neke veze s polnim organom Ко је то поменуо, осим тебе? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 22, 2017 Пријави Подели Написано Јул 22, 2017 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 22, 2017 Пријави Подели Написано Јул 22, 2017 пре 1 минут, Кратос рече Ko priča o polnom organu?Ja pričam o neobrezanom srcu. Ai bre vi dizajneri stvarno ste pederi samo mislite na onu stvar. Haha, nema vadjenja sad! (ovo zvuci kao nesto sto bi @JOCCCA reko, ali za njega jos nije potvrdjeno... samo se pretpostavlja ) пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 22, 2017 Пријави Подели Написано Јул 22, 2017 пре 1 минут, елТорнеро рече Ко је то поменуо, осим тебе? Jel napisao lepo covek da mu identitet izmedju ostalog lezi i u neobrezanosti? Mozda ne znas sta znaci taj izraz? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JOCCCA Написано Јул 22, 2017 Пријави Подели Написано Јул 22, 2017 Haha, nema vadjenja sad! (ovo zvuci kao nesto sto bi [mention=10963]JOCCCA[/mention] reko, ali za njega jos nije potvrdjeno... samo se pretpostavlja ) Odkud tebi to da bih ja to rekao. Poslato sa SM-G7102 koristeći Pouke.org mobilnu aplikaciju елТорнеро је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JOCCCA Написано Јул 22, 2017 Пријави Подели Написано Јул 22, 2017 Jel napisao lepo covek da mu identitet izmedju ostalog lezi i u neobrezanosti? Mozda ne znas sta znaci taj izraz? Ko je pominjao identitet u neobrezanosti? Poslato sa SM-G7102 koristeći Pouke.org mobilnu aplikaciju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JOCCCA Написано Јул 22, 2017 Пријави Подели Написано Јул 22, 2017 Nije ni cudo sto ne shvatas o cemu se prica. Pretpostavljas bez osnovePoslato sa SM-G7102 koristeći Pouke.org mobilnu aplikaciju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука