Истинољубац Написано Јун 5, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јун 5, 2017 пре 6 часа, jedan čovjek рече Jao čovječe pa ti kad bi se malo bolje uputio u neke hronologije dobio bi moždani udar ja ti potpisujem. Znači idealizuješ apstraktno, zamisli sjutra neka mučenica treba da živi sa tobom, kako da priča sa tobom kao sa paranoidnim šizofreničarem ili kao sa normalnim i dobrim čovjekom hrišćaninom... Kakve pismene saglasnosti đavolu. Reci sebi đavola nema, razvuko ga je Arhangel Mihailo kao paštetu na mazu. I đavo ili prevarant je sada u fazi potpunog raspada i ne pomažu mu nikakvi ugovori. To što bi ti da ljude sa stadiona, političkih skupova, slava u kafanu... povedeš u crkvu, e to je druga stvar i dobra ali ne bez blagoslova srpske pravoslavne crkve. Znači treba ti blagoslov SPC da bi držao te govore, i prevaspitavanje, znači prvo čišćenje tvoje glave od netačnih podataka i uticaja televizije. Zamjena tih podataka sa onima koji su potrebni i liturgijski. I onda ideš i nastupaš na mjesta predviđena za to. А то колико знам то је моја лична ствар и то за жену. А то што кажеш, да сам ненормалан и шизофреничар, јест јесам слудило ме паганско друштво. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Истинољубац Написано Јун 5, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јун 5, 2017 Који вам је тај Василије? Трла баба лан да јој прође секташ, да јој прође да јој прође секташ. Признајем припадан секти марсоваца са друге планете. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 5, 2017 Пријави Подели Написано Јун 5, 2017 пре 6 минута, Истинољубац рече Признајем припадан секти марсоваца са друге планете. а па ти си онда већи издајник него што смо мислили Благовесник, Natasa. and jedan čovjek је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јун 5, 2017 Пријави Подели Написано Јун 5, 2017 Нешто размишљам,не сећам се када сам имао сто евра у штеку,онако да стоје, цијеним да једно 70 % грађана Србије је у сличној ситуацији... Блажени ви празних буђелара,јер ваше је Царство Небеско... jedan čovjek је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Истинољубац Написано Јун 5, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јун 5, 2017 пре 3 часа, Снежана рече а па ти си онда већи издајник него што смо мислили Нормлано да сам издајник! Ја просто не могу да заспим ноћу ако недобијем у току дана једно најмање десет пута да ми кажу да сам издајник. Мени то причињава задовољство. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Истинољубац Написано Јун 5, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јун 5, 2017 Ја сам луд и то ми је дика, сви ми кажу леп сам као слика! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука