Lady Godiva Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 На теми о условљености љубави сам питала православне да ли им је питање вере елиминаторни критеријум и да ли би били са неким ко није хришћанин. Само су ме искулирали... Биљана 1234 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 Управо сада, Lady Godiva рече На теми о условљености љубави сам питала православне да ли им је питање вере елиминаторни критеријум и да ли би били са неким ко није хришћанин. Само су ме искулирали... El bi ti bila u braku recimo sa nekim muslimanom?Ili sa nekim paganinom koji veruje u Svaroga,Peruna,Svevida i ostala slovenska božanstva? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 Не верујем да бих са муслиманим јер ако је прави муслиман хтео би да ме третира као стоку. А ја посесивност и агресивност не трпим... Ако је декларативни муслиман или пак хришћанин, не знам. Питање је да ли бих могла да будем с неким ко се никада није замислио над животом, смрћу... Више ценим ове наше форумске атеисте, они бар имају неко мишљење о вери, чак иако је лоше. Већина хришћана ни не зна нпр. молитву Господњу или ко је Јуда. Само су верници на папиру. Иначе, ако он поштује моју веру, а ја његову, што да не? Једино је ту зезнуто васпитање деце. Ја бих волела да моја деца од малена буду у Цркви, да им не буде страна и одбојна као што је била мени. Какво је мишљење осталих? aliluja, Ћириличар, Данче* and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 Da..vaspitanje dece..moje dete ispalo nekako puno Ljubavi i razumevanja za ljude..onako kako ja ne bih ni mogla da zamislim da bih mogla imati ikada..I mnogo me voli..ono bezuslovna LJubav što se zove...više nego što su me neki vernici voleli, ako smem reći..i učim ja od nje..i mnogo sam naučila.. Rekao mi jedan mnogo dobar mlad čovek : A vi se molite molitvom majčinskom..nju Gospod ne odbija, jer iz dubine bića našeg biva Eto to mislim..suptilno je sve to u našim životima, ko će to rečima iskazati? Lady Godiva, aliluja, Лидија Миленковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 Када дете одгајиш да буде добар човек, лако ће касније постати и добар хришћанин, ако жели. Деца из мултиетничких, мултикултуралних средина разумеју различитости. Ваљда је слично и са религијом. Ако кренемо тако да се делимо по вери, боји коже, етичкој припадности какви смо ми то хришћани? Натан, Лидија Миленковић and Биљана 1234 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 1 сат, Lady Godiva рече На теми о условљености љубави сам питала православне да ли им је питање вере елиминаторни критеријум и да ли би били са неким ко није хришћанин. Само су ме искулирали... Mogla bih da budem sa ateistom, katolikom, protestantom, mislim da bih mogla da budem sa budistom. Ne bih bila sa muslimanom zbog kulturoloških razlika, a sama ideja da mi se deca zovu Ahmed i Fatima mi nije baš po volji. Ne moraju deca da mi budu u crkvi od malena, ali isto se odnosi i na džamiju. Ne bih bila sa nekim sektašem tipa adventista, mormon, ne daj Bože Jehovin svedok, sajentolog i tako...neću te opičene u kući. Dakle, ateisti, šetnja u okviru hrišćanstva i eventualno neki cool budista koji će da meditira i ostavi me na miru. Lady Godiva and Биљана 1234 је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 Samo da nije rvatica il šiptarka.Mož da bude šta oće religijski samo da ne nameće i ne smara sa time. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 2 минута, Кратос рече Samo da nije rvatica il šiptarka.Mož da bude šta oće religijski samo da ne nameće i ne smara sa time. Znači imaš nacionalne preference, a verske te ne zanimaju previše. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 10 минута, Muramasa рече jevrejkama nikada. Sad mi zvučiš kao Kartman Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 Ko bre pise ovakve tekstove ? Jel to neko narucio da bi sto vise ljudi od crkve oterao ? Lady Godiva, Justin Waters and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 1 минут, Natasa. рече Znači imaš nacionalne preference, a verske te ne zanimaju previše. Ne volim krvate i šiptare.Religija je intimna stvar.Al mora da mesi slavski kolač a nek veruje u šta oće al to mora da ispoštuje.Mislim sad ako je neka recimo satanistkinja to već ne bi prošlo. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 14 минута, Muramasa рече jevrejkama nikada Зашто не с Јеврејкама? Оне све иду у војску и ратоборне су. Кратос је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 Управо сада, Muramasa рече Zato što ne varim avramovske religije, niti bilo šta sa Bliskog istoka. Volis burek , priznaj? Лидија Миленковић, Данче* and Ћириличар је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 2 минута, Кратос рече Ne volim krvate i šiptare.Religija je intimna stvar.Al mora da mesi slavski kolač a nek veruje u šta oće al to mora da ispoštuje.Mislim sad ako je neka recimo satanistkinja to već ne bi prošlo. Da li bi isto razmišljao u belom svetu ili samo zato što smo ovde svi pid tenzijom nemamo želju da se mešamo? Npr. Balkanci na zapadu nemaju tih nacionalnih barijera. Da li bi ti poštovao njene praznike. Ok, umesi ti kolač, a šta je sa npr. njenim Ramazanom ili šta bi već slavila? Npr. postoji neka tradicija vezana za njenu veru, da li bi je ispoštovao? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 Управо сада, Natasa. рече Da li bi isto razmišljao u belom svetu ili samo zato što smo ovde svi pid tenzijom nemamo želju da se mešamo? Npr. Balkanci na zapadu nemaju tih nacionalnih barijera. Da li bi ti poštovao njene praznike. Ok, umesi ti kolač, a šta je sa npr. njenim Ramazanom ili šta bi već slavila? Npr. postoji neka tradicija vezana za njenu veru, da li bi je ispoštovao? Bi.Ne znam kako bi razmišljao tamo al pošto sam Srbin te dve varijante ne dolaze u obzir. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука