Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

пре 3 часа, о.Горан рече

Тема је комотно могла остати закључана јер је закључак кристално јасан.

Jašta... jasan duže od 100 godina... samo kreatardi ne kapiraju još...

Цитат

Тзв. ТЕ која сама по себи покушава да негира Стварање сем што је лаж, материјалистичка јерес и најглупља научна хипотеза икада постављена 

Šta onda reći o ljudima koji godinama pokušavaju da je ospore i hronično fejluju... :)

Kad posle toliko vremena i truda ne uspevaš da oboriš najgluplju hipotezu, koliko si ti onda pametan?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 11 часа, Zoran Đurović рече

Mислим да мислим

Гледај, основна разлика на овој теми између мене и тебе је што ја углавном износим конкретне и јасне аргументе, првобитно теолошке, а затим и научне који побијају еволуциону превару и документују очигледно Стварање и дизајн. Са друге стране, ти углавном трабуњаш једно те исто ad hominem и понављаш исте фразе и флоскуле унедоглед што сведочи о твојој неоригиналности и отрцаности духа. То што је се ја нпр. у свему слажем са дотичним МП по питању нетачности еволуционе преваре не значи да се у свему слажем са његовим радом, а и не слажем се уопште и о томе сам јасно и недвосмислено писао више пута. Вас двојица имате једну сличност, а то је да волите да турате нос свуда, да паметујете о свему и то се њему сада осветило као што се и теби светило сваки пут овде( :))) , на теми за коју си интелектуално и образовно недорастао. 

Дакле, креационизам/ИД/критика еволуционе лажи је далеко шири појам од Петровића, Терзина, мене, тебе и било кога, а то твој бинарно-штреберски мозак очигледно никако не може да свари. Више пута сам то понављао, али због тебе који стално пишеш исте глупости поновићу опет. Мој је циљ овде да креирам оквир за слободно размишљање оних који то умеју и смеју, дакле слободних духова, а да би се то урадило неопходно је демистификовати лажи што сам ја управо са тзв. еволуцијом и урадио. Ти свакако ниси у тој екипи, ти му више дођеш у том погледу као она Госпођа министарка тј. wannabe free spirit.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, о.Горан рече

Гледај, основна разлика на овој теми између мене и тебе је што ја углавном износим конкретне и јасне аргументе, првобитно теолошке, а затим и научне који побијају еволуциону превару и документују очигледно Стварање и дизајн.

Daj jedan jasan i konkretan argument ("naučni") koji "pobija evolucionu prevaru i dokumentuje očigledno Stvaranje i dizajn"... samo jedan... take your best shoot...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Zoran Đurović рече

Mислим да ниси разумела поенту. Реч је о томе да је МП другар попов, и овај га је стално промовисао, а ја сам раскринкавао овде да суботарски кретардизам нема никакве везе са православном вером у Бога Творца, и да је то душевна болест, односно јерес. 

Ааа, нисам то испратила. :)

Подели на овим сајтовима

пре 49 минута, Lady Godiva рече

Ааа, нисам то испратила. :)

Ц ц ц ц 

Как'а срамота!!! Ццц.

О'ма' да се врнеш и прочиташ претходних 835 страна!

:))

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

Ne mogu da listam 800 i kusur strana, pa oprostite ako je već bilo reči o tome.

Bog reče da po stvaranju sve "beše veoma dobro".
Apostol Pavle potvrđuje da je greh uneo smrt u svet (npr. Rim 6:23)

Da li je bilo smrti pre greha? Da li je Bog gledao smrt i rekao da je to veoma dobro?

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

пре 14 часа, Ведран* рече

Поново ради биоскоп!!!!!! :cheesy3:

:whackado:girl_smiley:whackado:girl_smiley:whackado:girl_smiley

Лепо сам рекао. А сезона 2019. заиста обећава! Већ је почело приказивање добрих комендија. 

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, MarkoA рече

Ne mogu da listam 800 i kusur strana, pa oprostite ako je već bilo reči o tome.

Дизвинеш, или да простиш,:D МаркоА, не очекује се да листаш 800 страна него да прочиташ. :))

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Avocado рече

Daj jedan jasan i konkretan argument ("naučni") koji "pobija evolucionu prevaru i dokumentuje očigledno Stvaranje i dizajn"... samo jedan... take your best shoot...

...here we go again joooj

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

пре 14 часа, Ведран* рече

Поново ради биоскоп!!!!!! :cheesy3:

:whackado:girl_smiley:whackado:girl_smiley:whackado:girl_smiley

Ајме... отворих Пандорину кутију.....:lupaglavu:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 49 минута, MarkoA рече

Bog reče da po stvaranju sve "beše veoma dobro".
Apostol Pavle potvrđuje da je greh uneo smrt u svet (npr. Rim 6:23)

Da li je bilo smrti pre greha? Da li je Bog gledao smrt i rekao da je to veoma dobro?

Бог рече да све беше веома добро, но не рече да је све одлично, нити рече да је савршено :D

А како ћеш болан бити са Богом и грехом истовремено....не иде то, једно друго искључују....и зато Бог даде смрт , да би се покајани поново вратили у живот кроз смрт ...и да би после били одлични и савршени као Бог. :D

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Рапсоди рече

и зато Бог даде смрт , да би се покајани поново вратили у живот кроз смрт ...и да би после били одлични и савршени као Бог. :D

Rapso, verovatno si mislila da je covek svojim izborom izabrao smrt,... ali, Bog cak i ono sto je lose okrece na dobro, cak i preokrece situaciju :aplauz:  i onda mozemo kroz pokajanje da postanemo upravo to,... odlicni i savrseni kao Bog, bogovi po blagodati.... 

Подели на овим сајтовима

Y-DNK Haplogrupe

9ca3f21104003034.jpg

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...