Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

Кандидат ''дубоке државе'' (читај-Бајден) победио. Трампа ''шутнули''. Корона нестаје за пар месеци.. Наравно, не кажем да су је Трамп или његови донели на овај свет. :scratch_head:Теорија завере или завера у пракси..

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

1984 министарство истине не ради само у  активном сузбијању гласова, већ су и кренули да гурају и намећу људима какав хумор треба да прате и шта је смешно ???? 
image.png.4261c383203d7609c3e96ecb7eb516c1.png

Буквално не знам ко је ова особа, никада јој ништа нисам лајквоао и твитер сам промовише ово као неки хумор. ХАХАХАХАХХАХА који јадници сунце ти. .

Подели на овим сајтовима

Онај софтвер што је случајно или намерно доделио погрешно хиљаде гласова Бајдену, чик погодите где се прави...

WWW.COMPUTERWORLD.COM

But even an all-U.S. team is no guarantee of security.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Juanito рече

Онај софтвер што је случајно или намерно доделио погрешно хиљаде гласова Бајдену, чик погодите где се прави...

Ако су још неки наши учествовали у буџењу за маршал Џоа то ће бити врх идиотизма.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Juanito рече

WWW.COMPUTERWORLD.COM

But even an all-U.S. team is no guarantee of security.

...о ‘лебе мекани а реш печени...

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Juanito рече

if(voteForTrump)

totalVotesForBiden++;

else if(voteForBiden) {

totalVotesForTrump--;

totalVotesForBiden+=2;

}

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

пре 47 минута, fsa рече

То је лако.

Воденица има седам каменова, сваки камен по четири литре, а свака литра по 100 драма.

Сваки газда заузима по једну литру док је не напуни, па онда следећу. Литра је увек у власништву само једног газде.

То сам ти решио.

Ај' сад ти разреши мртве које гласају, софтвер развијан у Србији да малкице лаже за САД изборе и проглашење председника у медијима, али ни у једној "критичној" држави.

Спрдачине имамо довољно у Србији да би ми било до смеха. Изгледа да је људима лакше зажмурити и ући у ропство него се борити за слободу и право свог гласа.

Типично српски.

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Hahaha vidi ove drtine što lupa pod stare dane :))

Gorbačov: Bajden iskrena osoba koja sledi put razuma

Mihail Gorbačov, 89-godišnji bivši predsednik Sovjetskog Saveza, ocenio je da bi pobeda Džo Bajdena na predsedničkim izborima u SAD mogla biti prilika da se odnosi između Vašingtona i Moskve poboljšaju.

U intervjuu za novinsku agenciju Interfax Gorbačov je rekao da je Bajden "iskrena osoba koja sledi put razuma" i ocenio da je njegova pobeda prilika za spašavanje Novog START, sporazuma o kontroli naoružanja između najvećih svetskih nuklearnih sila koji ističe u februaru 2021. godine.

B92

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, fsa рече

@Јанко isplači se biće ti lakše

Потпуно сам у миру са свиме што се догађа.

Егзалтираност је последица безопитности.

Депресија и безнађе су последица незнања.

Коме је до плакања слободно.

Нисам од оних који "тугују као да немају наде". Напротив.

Све ово треба да се збуде.

"Потребно је да дођу саблазни. Само, тешко онима кроз које дођу саблазни"

"Ко има уши да чује нека чује".

П.С.

У мом селу се неће ништа озбиљно десити са Бајденом. Ни у граду. Ништа приметљиво. Једино што ћете приметити је да више НИКАД неће бити иоле слободних медија, демонстрација на улицама, ни шансе на изборима док господари не кажу "може".

Све исто као и сад?

У Србији да.

У свету дефинитивно не...

Маран ата.

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

пре 54 минута, Јанко рече

То је лако.

Воденица има седам каменова, сваки камен по четири литре, а свака литра по 100 драма.

Сваки газда заузима по једну литру док је не напуни, па онда следећу. Литра је увек у власништву само једног газде.

То сам ти решио.

Ај' сад ти разреши мртве које гласају, софтвер развијан у Србији да малкице лаже за САД изборе и проглашење председника у медијима, али ни у једној "критичној" држави.

i to je lako...

https://edition.cnn.com/2020/11/08/tech/michigan-dead-voter-fact-debunking/index.html

https://www.freep.com/story/news/politics/elections/2020/11/06/antrim-county-vote-glitch-software-update/6194745002/

https://ballotpedia.org/How_and_when_are_election_results_finalized%3F_(2020)

• Свиђа ми се 1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...