Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

Офтопик а и није.

Када говоримо о глобалним медијима, погледајте коментар испод прве слике.

Serbs confronted Albanians and German soldiers in Prizren

Ово није никакво суочавање Срба са Албанцима и Нато-пактом већ Шиптари линчују нашег војника.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 3 часа, fsa рече

Pitanje za one koji podržavaju Trampa... šta je on to dobro uradio za čovečanstvo... za svet? Dakle, zanima me isključivo američka spoljna politika za vreme Trampove vladavine 

Као амерички, традиционално оријентисани грађанин, гласао сам, не за политичара обојеног свим бојама који обећава и продаје маглу, већ за искреног патриоту који воли ову земљу и труди се да одбрани и сачува од потпуног уништења позитивне вредности Америке и основна начела америчке друштвене свакодневнице. 

Као православни хришћанин и Србин, НЕ очекујем ни од једног америчког председника драстичне промене на пољу спољно-интервенционистичке политике, како по питању глобалне економије тако и у сфери војно-политичких аспирација. Трумп није човек естаблишмента и дубоке државе. Ако ништа друго, успео је да заузда дизгине ватрених коњаника и лимитира бештијање, како оно рече Србомрзац, сада већ на батеријама, “of the unleashed dogs of war”. 

Од демонократа и њихових RINO дупеувлакача, очекујем само перфидије и већ стрепим надолазеће проливање невине крви и универзално зло!

Подели на овим сајтовима

пре 52 минута, GeniusAtWork рече

Брате, о каквој црној срећи причаш? :) То је све договорено унапред за домаћу употребу, у првом случају за Трампа у другом за Иран.

Не мислиш ваљда да би стварно он наредио ракетни напад на базу у Сирији да је постојао један промил шансе да би после тога неком Русу тамо фалила длака са главе? Или да Иран гађа америчке базе у Ираку, али неким чудом нико од Амера тамо није ни повређен? Све сређено да и вук буде сит и овце на броју.

Bilo kako bilo, ovakvi događaji lako su mogli da izmaknu kontroli i da isprovociraju ozbiljniji vojni sukob. Napad na Siriju i ubistvo Sulejmanija nisu nešto pozitivno po čemu ćemo pamtiti Trampa.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Драшко рече

Jedan od mojih omiljenih skeceva koje sam kao baš mali izvodio je bio atentat na Regana 

Čak sam ga izveo u bifeu ateljea 212

Gledali su me svi doajeni sa maksimalnom pažnjom

:))

Еее, да си опонашао Али Агџу, било би ти опроштено...

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Justin Waters рече

Kad je Obama dobio izbore prvi put, u kenijskom selu gdje mu je rođen otac bilo je slavlja, mislim da mu je baba još bila živa i bila je sva u centru pažnje... I naravno niti je selo vidilo Obamu niti koristi od toga. S obzirom da je u pitanju bilo selo odakle je potekao otac novog predsjednika, i na kraju pozicija predsjednika donekle je razumljiva euforija. 

Evo sad pišu da je u nekom indijskom selu slavlje i molitve u hramovima jer iz tog sela potiče pra prabaka Kamale Haris, rođena tamo pre 100g, a Kamala će imati funkciju potpredsjednika. Znači sto puta manja važnost po poziciji koju ima predsjednik i sto puta manja važnost pretka, od onog u obaminom slučaju. Nepotrebno je reći da to selo nikakve vajde neće imati da ga makar Kamala posjeti i neki gušt tamo tim meštanima priušti. 

Ono ne znam u čemu je stvar, ropski mentalitet zbog kolonijalizma ukombinivan sa opštim klanjanjem amerikanizmu. 

Ovakvog slavlja ne bi bilo sigurno da makar neki rođeni Indijac zauzme ikakvu bitnu funkciju u nekoj jačoj državi. 

Cuti, ko zna sta bi ovde bilo da je neki ovdasnji dobio nesto tamo.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Беше једном неки гувернер Илиноја, демонократа српског порекла, Благо, и као сви политичари из Ал Капонеове престонице (одакле оно дође Барак Хусеин?), мЛого је волЕо да прима куФерте испод стола, што му је и било главно занимање - подстолни поткуп. Чини ми се да је још увек у федералној бајбокани. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, o. Miroljub рече

Беше једном неки гувернер Илиноја, демонократа српског порекла, Благо, и као сви политичари из Ал Капонеове престонице (одакле оно дође Барак Хусеин?), мЛого је волЕо да прима куФерте испод стола, што му је и било главно занимање - подстолни поткуп. Чини ми се да је још увек у федералној бајбокани. 

Jel ovaj? 

WWW.NEDELJNIK.RS

Građani SAD na predsedničkim izborima biraju između aktuelnog šefa države, republikanca Donalda Trampa i kandidata demokrata Džozefa Bajdena, a svoje biračko pravo iskoristio je i bivši...

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, fsa рече

Jel ovaj? 

WWW.NEDELJNIK.RS

Građani SAD na predsedničkim izborima biraju između aktuelnog šefa države, republikanca Donalda Trampa i kandidata demokrata Džozefa Bajdena, a svoje biračko pravo iskoristio je i bivši...

Та брука и несрећа! Felons, уколико им није опроштено, не могу да гласају. Чек, чек, он је демонократа, то за њега не важи...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, o. Miroljub рече

Та брука и несрећа! Felons, уколико им није опроштено, не могу да гласају. Чек, чек, он је демонократа, то за њега не важи...

Pa oprostio mu je Tramp :D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...