Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

@haveaniceday

Kakve veze uopste ima sav ovaj mentalni mulj sa ovom temom??
Izbori su u Ameriki, nisu u tvojoj opstini. Odmori malo.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

@Juanito

...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, obi-wan рече

@haveaniceday

Kakve veze uopste ima sav ovaj mentalni mulj sa ovom temom??
Izbori su u Ameriki, nisu u tvojoj opstini. Odmori malo.

Извини брате ал пиздим због Срба који уопше могу да се јасно изјасне за бајдена. Читам овај твитер и не верујем каквих морончина има. 

Извини стварно, баш ме је емотивно погодило да гледам људе како готиве човека који је вршио активну кампању да у мојих 12 година живим у склоништима и страхујем од бомби. Буквално ми у глави звони оно вече када сам се шћућурио код ћалета и дрхатао од страха.... 

Разумем америчке будале они немају појма о томе али србе  не разумем.

Подели на овим сајтовима

@haveaniceday

Zaslepljen covek je - zaslepljen covek. Potpuno je nebitno `de zivi.

Подели на овим сајтовима

Па видите, Бајден јесте подржавао рат на веома огаван начин, пун мржње, ал за тај рат су бар подједнако криви они који су тада били на власти у Србији. Један од њих је био Александар Вучић, тадашњи министар информисања. Он је тренутно легално изабрани председник Србије. Кад се све то узме у обзир, зашто би ме шокирали Срби који подржавају Бајдена?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juanito рече

Па видите, Бајден јесте подржавао рат на веома огаван начин, пун мржње, ал за тај рат су бар подједнако криви они који су тада били на власти у Србији. Један од њих је био Александар Вучић, тадашњи министар информисања. Он је тренутно легално изабрани председник Србије. Кад се све то узме у обзир, зашто би ме шокирали Срби који подржавају Бајдена?

Upravo. Jedna te ista corba.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Juanito рече

Pa nisu podjednako krivi, nikako (ako su i uopste nasi krivi za rat).

Bajden i ekipa su losi ljudi.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Bokisd рече

Pa nisu podjednako krivi, nikako (ako su i uopste nasi krivi za rat).

Bajden i ekipa su losi ljudi.

Наравно да су криви за рат и то на више од једног начина. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Juanito рече

Наравно да су криви за рат и то на више од једног начина. 

Tesko, ako su vec neki drugi (ekipa i Bajden) zacrtali da rat mora da bude.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, haveaniceday рече

Па одлучи се јел се обмануо и није чешће или се није обмануо и чешће је... 

Šta tačno misliš da postižeš time što se praviš da nisi pročitao ceo moj odgovor?

Čisto da znaš, kad prilikom kucanja odgovora obrišeš deo moje poruke, nisi time uticao na space-time continuum tako da nestane šta sam ti napisao... znam da bi ljubitelji alternativnih činjenica to voleli, ali srećom još niste stekli takve moći...

Nego, bitno je bar da si ti sad skontao da zeznuo taj koji te ubedio da je do sada 1% ljudi glasalo poštom... ne moraš da priznaš... možeš i da se ljutiš na mene, a ne na tog... ali mi je uvek drago kad neko nešto nauči...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, haveaniceday рече

@Avocado dobrodosao brale 1984, ne mogu ni da komentarisem tweet. Dozvoljeni su komentari samo onih koji se slazu. :)

image.png.9fa8304a76f7e8a4e3736c6645e33e87.png

Neko je na svom kanalu podesio to da mogu da komentarišu samo oni koje on prati ili koje je pomenuo... i to je 1984?

Znam da si rekao da si je davno čitao, ali počinje da mi deluje da je nisi čitao uopšte...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Dame i gospodo cuvena empatija levicara @cloudking @Avocado  kako su ti drugari ? Je l ih kritikujete?
Mogu li da vidim gde prozivate levicare koji sada vlaze na bajdena?
Da vidimo te vase cuvene kritike i objektivnost? 

@cloudking

Ovi Trampovci su jezivi kad izgube... kad su onomad plakali Hilarini kreteni bar nisu druge dirali i uvlačili u svoju depresiju...

Подели на овим сајтовима

али србе  не разумем.

sL6j4ez.gif

У сваком случају, опуштено. Свака владт је од Бога.

Подели на овим сајтовима

Skontao sam što je Tramp pukao... lepo mu je njegova duhovna savetnica rekla da treba da joj da sve prihode iz januara inače će imati problema... on naravno nije to uradio i naravno da ga je stigla Božija kazna...

Ne vredi da izabereš tako mudre savetnike ako ih ne poslušaš...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...