Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

Честитам американцима и српским либералима коначно имају пристојног и финог председника америке а не оног лошег ужасног лажова трампа. :D

Шарада је готова идемо даље.  

image.thumb.png.362e9ea02e0b35b3d008576c2e9a7cb4.png

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Tumaralo. рече

Šta ima drugari? Jeste li se poklonili novom POTUSu?

1604767555336.thumb.jpg.9dfdcfe1e967762003073db2105c1c95.jpg

Ево клаудкинг тражи снимке конзервативаца који плачу ал му не иде нешто... пошто конзервативци не плачу него врше директну акцију. :)

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, haveaniceday рече

Ево клаудкинг тражи снимке конзервативаца који плачу ал му не иде нешто... пошто конзервативци не плачу него врше директну акцију. :)

Misliš li da ćemo biti svedoci Direktne Demokratije na ulicama Amerike?

1_fhMhDKeEkl5KpfJd0zHzcA.jpg.097ff9c25395682e6e8d669669813138.jpg

Подели на овим сајтовима

Misliš li da ćemo biti svedoci Direktne Demokratije na ulicama Amerike?

1_fhMhDKeEkl5KpfJd0zHzcA.jpg.097ff9c25395682e6e8d669669813138.jpg

Неће бити потребе пошто су пукли као звечке на свим осталим изборима. Изгубили су државе, сенат остао републикански, што је јако необично да партија која добије председника не добвије сенат. 

Уставни суд је покренуо неку истрагу нешто фазон, бићемо сведоци како се ради прави имичемтн лопуже, а не она шарада коју су радиле демократе. 

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, haveaniceday рече

Неће бити потребе пошто су пукли као звечке на свим осталим изборима. Изгубили су државе, сенат остао републикански, што је јако необично да партија која добије председника не добвије сенат. 

Уставни суд је покренуо неку истрагу нешто фазон, бићемо сведоци како се ради прави имичемтн лопуже, а не она шарада коју су радиле демократе. 

Mislim da će se Tramp povući i da će komunističko preuzimanje USA biti formalizovano.

Baš kao što je Marks predvideo a radni narod pevao "Amerika i Engleska biće zemlja proleterska".

Dobro, sa razlikom da neće biti proleteri faktor već rasne i druge manjine.

I biće u pitanju neki AI tehno-komunizam digitalni gulag. Nešto kao što u Kini već uveliko grade (s tim što oni neguju i tradiciju klasičnog gulaga).

Подели на овим сајтовима

Mislim da će se Tramp povući i da će komunističko preuzimanje USA biti formalizovano.

Baš kao što je Marks predvideo a radni narod pevao "Amerika i Engleska biće zemlja proleterska".

Dobro, sa razlikom da neće biti proleteri faktor već rasne i druge manjine.

I biće u pitanju neki AI tehno-komunizam digitalni gulag. Nešto kao što u Kini već uveliko grade (s tim što oni neguju i tradiciju klasičnog gulaga).

Sve zavisi od Republikanaca. Biden je poslao neku poruku u fazonu "mi republikanci i demokrate nismo neprijatelji" ... sto je prevod za "jeste da mi demokrate trenutno nemamo apsolutno nikakvu vlast ali molim vas pustite me da budem predsednik" ..

Republikanci su zadrzali senat, i povecale su vlast na lokalu. 

Biden je (verovatno) prvi predsednik koji je usao u belu kucu bez senata.A osvojio je 4 miliona glasova vise od obame. 

Sve je vise i vise sumnjivo da su izbori pokradeni. I sada sve zavisi od repbulikanaca, hoce li se povuci, ili ce ganjati istinu. 

Ako se povuku to je kraj republikanske stranke, ako nastave da ganjaju to je kraj demokratske. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, haveaniceday рече

Sve je vise i vise sumnjivo da su izbori pokradeni. I sada sve zavisi od repbulikanaca, hoce li se povuci, ili ce ganjati istinu. 

Ako se povuku to je kraj republikanske stranke, ako nastave da ganjaju to je kraj demokratske.

Imajući u vidu su republikanci do sada kapitulirali na svakom pitanju i izgubili identitet verujem da će pustiti Trampa niz vodu koji je ionako autsajder od početka.

Al ajde videcemo...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Tumaralo. рече

Imajući u vidu su republikanci do sada kapitulirali na svakom pitanju i izgubili identitet verujem da će pustiti Trampa niz vodu koji je ionako autsajder od početka.

Al ajde videcemo...

Nista nije iskljuceno, ako padnu republikanci pada sloboda u svetu. Mediji ce postati jos gori cenzori, sabice sve glasove libertarijanaca i konzervativaca jos gore nego inace itd... 

Ali ljudska rasa se izborila i sa gorim stvarima.... imali smo robovlasnistvo, feudalizam, ratove, imperije, logore, holokauste.. ovo vise manje nije nista strasno, sredice se. 

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, haveaniceday рече

Nista nije iskljuceno, ako padnu republikanci pada sloboda u svetu. Mediji ce postati jos gori cenzori, sabice sve glasove libertarijanaca i konzervativaca jos gore nego inace itd... 

Ма добија брат Трамп нема грешке, биће повуци потегни ал овај педофил неће сести у на чело беле куће нема силе. 

Нек проглаша цнн кога оће тим ће слађа бити њихова реакција кад постану свесни реалности. 

Подели на овим сајтовима

Dame i gospodo cuvena empatija levicara @cloudking @Avocado  kako su ti drugari ? Je l ih kritikujete?
Mogu li da vidim gde prozivate levicare koji sada vlaze na bajdena?
Da vidimo te vase cuvene kritike i objektivnost? 

Ocete li prema njima da se ponasate kao prema meni, ili vasa proseravanja i proyivke cuvate samo za zle desnicare? 

E zato mislim da ste losi ljudi.. evo vam tamo Predrag Stojadinovic navija za bajdena veseli se NI REC MU NE KAZETE: Gomila djubradi tipa sa grupe nauka i slicne retardirane grupe isto NI REC IM NE KAZETE.

Iskreno pocinjete da mi se gadite ..... onako iz dubine duse, pocinjete da mi se gadite. 4 godine trpim vase ponasanje.. da vidim kako ste male mace kada su ovakvi ljudi u pitanju. 

image.png.e2d557b63d25fb0d5270b2ff7bddbf24.png

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...