Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 11 минута, Avocado рече

Koja ideologija će da zameni demokratsku?

Nije se on dobro izrazio. Vjerovatno je mislio, ako američki izborni proces prati toliko mnogo malverzacije, onda Amerika gubi legitimitet da bilo kome drugom soli pamet u vezi načina izbora vladajuće garniture. Drugim riječima ideologija suverenizma gdje svaka država odlučuje za sebe kako će se ponašati unutar svojih granica, za razliku od ideje globalizma gdje se sa jednog ili par centara konstatno slušalo kako i šta treba da se radi u drugim suverenim zemljama. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 5 минута, Justin Waters рече

Nije se on dobro izrazio. Vjerovatno je mislio, ako američki izborni proces prati toliko mnogo malverzacije, onda Amerika gubi legitimitet da bilo kome drugom soli pamet u vezi načina izbora vladajuće garniture. Drugim riječima ideologija suverenizma gdje svaka država odlučuje za sebe kako će se ponašati, za razliku od ideje globalizma gdje se jednog ili par centara konstatlo slušalo kako i šat treba da se radi u drugim suverenih zemljama. 

Да и то између осталог. Али просто мораће да постоји нека прича која ће имати примат или покушати да га наметне. И неће више нико ноћи да каже код нас да "у нормалним државама влада демократија" јер је сад постало очигледно сваком да од демократије нема ништа и нигде. А где се једна идеологија руши као по правилу страдају невини.

Подели на овим сајтовима

M.FACEBOOK.COM

Dzozef Bajden, kandidat za predsednika SAD, jedan od najvecih ratnih huskaca...

Još mao podsjećanja šta je budući prvi čovjek SAD bljuvao o Srbima i Srbiji. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Avocado рече

I to te neko žešće obmanuo...

Tačno je da je sada mnogo više ljudi glasalo poštom... zbog kovida i to višestruko - zbog ličnog straha povodom kovida

Па одлучи се јел се обмануо и није чешће или се није обмануо и чешће је... 

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, GeniusAtWork рече

Иако то само по себи није никакав доказ, мени је најубедљивији показатељ да нешто није у реду.

Тренутно Бајден има преко 5 милиона гласова више од Обаме  :) 

Чак и да се узме да су избори били референдумски - да се гласало за или против Трампа - опет ми ово делује немогуће. Упоредиш Обаму, његову појаву, наступ и кампању са овим ликом...смешно.

Такође брате све смрди на превару. А минситарства истине у виду медија већ су одлучили да није и крећу у активан дебункинг. 

Све смрди на опасну превару од бар пар милиона гласова. 

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Justin Waters рече
M.FACEBOOK.COM

Не знам по ком моралу Трамп може да буде веће зло од овог психопате. 

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Justin Waters рече
M.FACEBOOK.COM

Јебига братац, мени људи причају како си трампов фан бој он је лажов.. ето зашто Зато што тог лажова сваки дан свим срцем имам да подржим у борби против оваквих говнара и није ми јасан нико ко се прави да су они једнаки. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Juanito рече

Не знам по ком моралу Трамп може да буде веће зло од овог психопате. 

па лажов је братац... расиста.. знаш.... рекли су ми америчка мими оро по имену Карди Би, рекао ми је СНН, рекао ми је Џон Оливер, рекао ми је Тревор Ноа.... и остала екипа.

Убеђују ме медији и холивудске личности сваки дан како је џо бајден пристојан човек а џо бајден дивна једна особа, поштена, не лаже, искрен, обећава тамо, грли децу... по некад помирише ал о томе нећемо..

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, Justin Waters рече
M.FACEBOOK.COM

Е то се зове душманин и усташа.

Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, Justin Waters рече
M.FACEBOOK.COM

p.s. ako ti ista znaci, ako ga proglase za predsednika verovatno ce republikanci da ga impeacuju ako uspeju da doakzu prevaru i bice prvi smenjeni (imepachovani) predsednik sad zbog izborne kradje. 

JA bih to najvise voleo. A pricaju da imaju opasne dokaze, sad ce da vidimo. 

I pozdrav za sve najjadnije novinare ikad, kao i tviter i fejsbuk koji konstatno cenzurisu sve informacije. 
Smrdljivo ministarstvo istine. 

Подели на овим сајтовима

Значи овако, републиканци су свуда имали добар перформанс, демократе су свуда пукле.. ОСИМ у председничкој трци где су издоминирали као никад пре????

па ово постаје комично...  

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...