Ивановић Написано Јул 29, 2018 Пријави Подели Написано Јул 29, 2018 Митрополија црногорско-приморска је увијек неку скромну количину новца давала сваком свештенику. То није никада била велика количина новца, али довољна јесте за један скромни живот. badenac је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 29, 2018 Пријави Подели Написано Јул 29, 2018 пре 9 часа, Ambasador рече vozni park O skromnosti patrijarha Pavla, nakon što je preminuo, podsećali su i svetski mediji.Patrijarh Pavle je bio ugledni teolog i lingvista, “poznat po ličnoj poniznosti i skromnosti”. Patrijarh Pavle je više voleo da ide gradskim prevozom i peške nego da ga šofer vozi kolima. da, klikajte samo dalje, desno ili lijevo na te strelice napred i nazad http://www.autobild.de/bilder/die-dienstwagen-der-bischoefe-4414028.html#bild1 Ambasador and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јул 29, 2018 Пријави Подели Написано Јул 29, 2018 пре 10 минута, Zayron рече da, klikajte samo dalje, desno ili lijevo na te strelice napred i nazad http://www.autobild.de/bilder/die-dienstwagen-der-bischoefe-4414028.html#bild1 Гласам за бели ауди "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јул 29, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јул 29, 2018 Од чега да живе, од ваздуха? Држава им није регулисала плате и пензије. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 29, 2018 Пријави Подели Написано Јул 29, 2018 пре 28 минута, Ведран* рече Гласам за бели ауди To su "dobro ucrkovljena auta". Ja glasam za bilo koji nad 50.000 euros samo ako je vlasnik ovakav http://www.autobild.de/bilder/die-dienstwagen-der-bischoefe-4414028.html#bild18 Ведран* and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јул 29, 2018 Пријави Подели Написано Јул 29, 2018 пре 8 часа, Ведран* рече Амбасадоре, ти би и Исусу приписао исти грех? Он се "возио" "бесним аутомобилом" онога времена, магарцем. Јел и он био нескроман? А кад је на Њега изливено скупоцено миро? Да ли је тада био нескроман? И ко беше тада бројао колико кошта који аутомобил, пардон, миро? Koja glupa komparacija,pre bi bilo da se vozio nekim besnim carskim kočijama ili da ga nose ovako si ovde totalno omano sa analogijom... badenac and Ambasador је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NemanjaVa Написано Јул 29, 2018 Пријави Подели Написано Јул 29, 2018 Mislim da znam o kojem je svešteniku reč, ali zato čovek ima privatni biznis i pare od treba mu nisu potrebne. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NemanjaVa Написано Јул 29, 2018 Пријави Подели Написано Јул 29, 2018 O ztaradama svešenika i voznom parku uglavnom pričaju dokoni, neostvareni i ozlojadjeni ljudi. I njima nisu tema samo sveštenici, već svako ko je iole uspeo nešto u životu. kordun, Ambasador and Драшко је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 29, 2018 Пријави Подели Написано Јул 29, 2018 пре 20 минута, NemanjaVa рече O ztaradama svešenika i voznom parku uglavnom pričaju dokoni, neostvareni i ozlojadjeni ljudi. I njima nisu tema samo sveštenici, već svako ko je iole uspeo nešto u životu. Mi smo sredina koja stalno pravi generalizacije Prosvetari nista ne rade Lekari nemaju pojma i uzimaju mito Sveštenici svi voze besna kola Glumci pijuuuu Baletani pederi ....nastaviti po želji АлександраВ, Ведран*, Danijela and 3 осталих је реаговао/ла на ово 4 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 29, 2018 Пријави Подели Написано Јул 29, 2018 пре 25 минута, Драшко рече Mi smo sredina koja stalno pravi generalizacije Prosvetari nista ne rade Lekari nemaju pojma i uzimaju mito Sveštenici svi voze besna kola Glumci pijuuuu Baletani pederi ....nastaviti po želji političari prevaranti? obećaju biračima čudesa pa ih odmah poslije izbora preveslaju, slažu i urade tačno sve ono što su rekli da nikad neće ni u snu? ja mislim da se ovdje radi o izuzetku gdje generalizacija važi bez izuzetka ili skoro bez izuzetka, to rade svi oni! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јул 29, 2018 Пријави Подели Написано Јул 29, 2018 пре 57 минута, NemanjaVa рече O ztaradama svešenika i voznom parku uglavnom pričaju dokoni, neostvareni i ozlojadjeni ljudi. I njima nisu tema samo sveštenici, već svako ko je iole uspeo nešto u životu. tako je, njima su svi krivi od vucica do lokalnog popa, samo oni sami nisu krivi sto nisu u stanju da steknu ono sto im kod drugih smeta, ne pitajuci se dal uopste zasluzuju, dal je tako nesto za njih pogodno. ako se oni voze u nekom krsu od automobila, mora i patrijarh u istom takvom krsu ili po mogucnosti jos gorem, sramota! AnaLaz, Ambasador and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 29, 2018 Пријави Подели Написано Јул 29, 2018 пре 15 часа, АлександраВ рече Не возе југо јер не траје дуго. Sta je najveca zelja svih vozaca Yuga? Da kupe auto... мирођија, АлександраВ, Ведран* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јул 29, 2018 Пријави Подели Написано Јул 29, 2018 Ima ona prica, uzela zena Yugo direktno u Kragujevcu i krenula kuci ( drugi grad ) i bilo malo sparno, da otvori prozor, kad, ono, ne moze, ni da makne. Kad je dosla kuci ode' kod majstora, skinu tapacir sa vrata, ...kad , ono, stoji neki karton, na kome pise,....Kakva plata, takva i vrata,.... мирођија, Вукашин Ковачевић and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Јул 29, 2018 Пријави Подели Написано Јул 29, 2018 Иако сам престао после опомена да пишем овде, да не бих опет некога, не дај Боже увриједио или испровоцирао да мене вријеђа, не могу да не реагујем на количину бесмисла који се овде просипа. Стави неко слику паркинга на школском игралишту и сви оспу дрвље и камење на Цркву, а нико тачно не зна која су аута црквена, а која од општинских, градских и покрајинских функционера. Испада да свако може да има службени ауто само су свештеници нижа бића која треба да возе кршеве или да буду остављени на милост и немилост да их неко повезе. Ако се погледа чувена слика Сеоба Срба види се да патријарх и владике не иде пјешке , него да јашу добре коње, а увијек су владике имале добре кочије. А и да свештеник нема ауто, наће му нешто друго да замјере. Ведран*, АлександраВ, AnaLaz and 7 осталих је реаговао/ла на ово 9 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јул 29, 2018 Пријави Подели Написано Јул 29, 2018 пре 3 минута, Ambasador рече http://www.telegraf.rs/vesti/srbija/2962934-ima-li-kraja-bahatosti-svestenik-iz-novog-knezevca-trazi-13500-dinara-za-krstenje Krajnje je vreme da se zavede veca kontrola i disciplina i u ovoj oblasti jer je ocigledno da je zloupotreba ogromna. Истраживачко новинарство Телеграфа на нивоу ничим изазваног конфабулирања моје комшинице Милосије. Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука