Jump to content

Зона сумрака - општа тема

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 10. 11. 2022. at 23:02, sanja84 рече

Da znaš da više ne znam kakva je situacija u Srbiji. Otišla sam pre 12 godina i izgubila realnu sliku Srbije.

Expand  

Па што се онда упињеш мени који шетам тим Миљаковцем, Вождовцем, Моштаницом, Врачаром, Земуном да објашњаваш шта је у Србији, тачније Београду реално а шта није? 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 941
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

On 10. 11. 2022. at 22:42, sanja84 рече

Muka mi je te kuknjave. Naši u inostranstvu rade ko magarci od jutra do mraka. Žive u najgorim uslovima, ne bi li jednom godišnje došli u zemlju i mahali novcem koji ne potroše ni za celu godinu dana...dok naši samo kukaju i žive ko carevi...ali stvarno..

Expand  

Тачно. Живот на западу је бездушан. Које био тамо или јесте и даље, то зна.

Ми у Србији имамо невиђене слободе у односу на Запад. Видело се у корони. За сада. Ако Бог да да видимо крај западњачењу.

То је проблем гастарбајтера, то махање новцем који немају. 

Економски се живи лошије него на западу али је слобода већа. 

Кукање на Србију као на црну рупу је будалаштина на квадрат.

Исто тако подићи цену стана за дупло је лудило на квадрат. 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

On 11. 11. 2022. at 6:41, sanja84 рече

@Вилер Текс pa utvrdili smo da je laž i d a se može naći jako leptrosoban stan u Miloša Pocerca za 550 evra. znači lažu....

Expand  

Значи немаш појма. Стан 550 евра а плата 600. Са 50 евра до краја месеца?

Једино што смо утврдили да су кирије и цене квадрата напумпане.

Подели на овим сајтовима

On 11. 11. 2022. at 11:21, sanja84 рече

Jeste i ove vile na Dedinju, traže tolike milione...Nepravda!!! Nepravda!!!

Expand  

Најлакше је тако скретати са теме са жељом да испаднеш у праву. Ово конкретно скретање те доводи у ситуацију у којој ме подсећаш да су луксузни станови имали ренте од минимум минимума у ретком случају и у не баш атрактивној зони око 600 евра, 800 евра је био просек за луксузније станове у граду. Виле без 1000-1200.00 месечно и лукзусни станови  у центру, Дедињу итд ниси могао ни да замислиш. Било је и оних од 2000 евра и више ако се добро сећам. Сада просечан стан има месечну кирију 600 евра.

Сама себи ускачеш у уста.

Подели на овим сајтовима

On 11. 11. 2022. at 12:21, Вилер Текс рече

Најлакше је тако скретати са теме са жељом да испаднеш у праву. Ово конкретно скретање те доводи у ситуацију у којој ме подсећаш да су луксузни станови имали ренте од минимум минимума у ретком случају и у не баш атрактивној зони око 600 евра, 800 евра просек. Виле без 1000-1200.00 месечно и лукзусни станови  у центру, Дедињу итд нисми могап ни да замислиш. Било је и оних од 2000 евра и више ако се добро сећам. Сада просечан стан има месечну кирију 600 евра.

Сама себи ускачеш у уста.

Expand  

Nije tačno! Tebe mrziš da googlaš i da pogledaš na tržištu nekretnina koliko su stanovi. Dala sam linkove do stanova od 150 evra. A nekmoli 350.

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

On 11. 11. 2022. at 12:25, sanja84 рече

Nije tačno! Tebe mrziš da googlaš i da pogledaš na tržištu nekretnina koliko su stanovi. Dala sam linkove do stanova od 150 evra. A nekmoli 350.

Expand  

Ја живим Београду. Причам ти из прве руке. То за 150 евра није у добром стању или су људи баш милостиви.

Слика и стан  уживо су као гугл и живот.

Подели на овим сајтовима

On 11. 11. 2022. at 12:25, sanja84 рече

Dala sam linkove do stanova od 150 evra. A nekmoli 350.

Expand  

Није ме мрзело. 39 квадрата, Беле Воде, 150 €нема ни слику. Оглас објављен 08.04.2020 а ажуриран 9.12.2021.

То си узела као релевантну информацију. 

Надам се да сад капираш.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Treba se potruditi. Evo meni je ovo u redu stan. Da sam u stisci sa parama... ovo bi moglo biti rešenje po meni,

WWW.4ZIDA.RS

Dvosoban stan stan u zgradi za izdavanje, Namešteno, Novi Železnik, 49 m2, na 3. spratu. Stanje - održavano, Centralno, ima terasu, ima kupatilo.

Problem može biti taj, da ljudi nemaju ni 600 evra platu.

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

On 11. 11. 2022. at 13:06, sanja84 рече

Treba se potruditi. Evo meni je ovo u redu stan. Da sam u stisci sa parama... ovo bi moglo biti rešenje po meni,

WWW.4ZIDA.RS

Dvosoban stan stan u zgradi za izdavanje, Namešteno, Novi Železnik, 49 m2, na 3. spratu. Stanje - održavano, Centralno, ima terasu, ima kupatilo.

Problem može biti taj, da ljudi nemaju ni 600 evra platu.

Expand  

Овај стан делује у реду. Ствар је у томе што је релативно, до скоро 270-350 такав стан могао да се нађе у ширем центру или на Новом Београду. И ова цена је изузетак. Знам конкретан случај, где је стан у ширем центру, са 400 е скочио на 700 евра. 

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...

Na aerodromu u Dubrovniku i u Begoradu najskuplji parking na svetu. Nema zezanja...

WWW.POLITIKA.RS

У време док се милиони људи широм свете суочавају са финансијским проблемима због тренутне глобалне економске кризе трошкови паркирања на аеродромима...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...