Jump to content

Зоран Ђуровић - Онан - Онанија

Дејан

Препоручена порука

пре 11 минута, Zoran Đurović рече

Алилуја! Напокон си укапирао!

Ако сад @Bokisd напише да али зависи у ком контексту  идем да се обезнаним од алкохола 12:smeha:

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Zoran Đurović рече

Рођени, узми и баци га једном. Због тога нећеш у пакао јер то канони не веле, а можда се унормалиш!:))12:smeha::))

Tеби се уопште не чудим, ово си ти. Чудим се @Поуке.орг инфо и @Иван Ц. да им је ово прихватљиво. 

Подели на овим сајтовима

Добро, бре, Родољубе, напиши своје мишљење, веруј да има људи (укључујући мене) који ће га са занимањем и поштовањем прочитати, али немој на ама баш свакој теми ко задушна баба да се скандализујеш шта се све Ђуровићу допушта.

И треба да се допушта. Јер ништа од овога Ђуровић не пише у Божићној посланици, па да се у свим медијима чита по десет пута дневно као готова чињеница, па да је сад то толико страшно. Пише на месту где свако може да му одговори, свако да га преиспитује и са њим полемише, чак и свако да га у полемичком одговору поклопи и успут назове идиотом, магарцем и чиме све не, а да не буде кажњен, јер је сам започео такав стил полемике.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Тражитељ рече

Добро, бре, Родољубе, напиши своје мишљење, веруј да има људи (укључујући мене) који ће га са занимањем и поштовањем прочитати, али немој на ама баш свакој теми ко задушна баба да се скандализујеш шта се све Ђуровићу допушта.

:))12:smeha::))

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Тражитељ рече

И треба да се допушта.

Ево ја се не слажем.Мислим да је погрешно. Мислим поред толико жена које једва чекају да се удају неко седне у ћошак и ванмен шоу. Даклем, угледаш и окомиш се и ожениш се. :D

Ал нисам за то сад да попа Ђуру на суд водимо, неко ако ко има воље да се расправља са њим аргументовано нек се расправља.

Подели на овим сајтовима

пре 42 минута, Вилер Текс рече

Ево ја се не слажем.Мислим да је погрешно. Мислим поред толико жена које једва чекају да се удају неко седне у ћошак и ванмен шоу. Даклем, угледаш и окомиш се и ожениш се. :D

Ал нисам за то сад да попа Ђуру на суд водимо, неко ако ко има воље да се расправља са њим аргументовано нек се расправља.

Sve pametno, samo ko još želi da se raspravlja s popovi, oni samo popuju i vole da popiju :D 

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Вилер Текс рече
пре 12 часа, Zoran Đurović рече

Алилуја! Напокон си укапирао!

Ако сад @Bokisd напише да али зависи у ком контексту  идем да се обезнаним од алкохола 12:smeha:

:D

.... a sta da kazem, bez konteksta nista ne biva ...:stadaradim:

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Bokisd рече

:D

.... a sta da kazem, bez konteksta nista ne biva ...:stadaradim:

Пусти ти њих, што је сигурно-сигурно. Можда ће и њих да чачкају због наговора, али теби трозубац не гине ако их послушаш. :D

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Вукашин рече

Пусти ти њих, што је сигурно-сигурно. Можда ће и њих да чачкају због наговора, али теби трозубац не гине ако их послушаш. :D

u svakom slucaju nadrljali smo.... :D

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Вукашин рече

Ненаговарам ја Боки СД-а ни на шта. Чак сам се пропио због његових заграда и контекста :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Bokisd рече

u svakom slucaju nadrljali smo.... :D

Како ово да кажем а да останем пристојан...бар попитању прдмета из наслова теме, море се човек спасити женидбом.

Боки, дедер обуци најлепше одело и на корзо (маска обавезна-што у овој ситуацији може изазвати проблеме :smeh1:)

Што би ја без Бокија, био бих трезвењак :smeh1:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...