НиколајСвесрпски Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 Рада., Данче*, feeble and 15 осталих је реаговао/ла на ово 18 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 Jedva čekam da mi vrate fotoaparat sa servisa da fotkam nojeve Није данашња и (вероватно) није ној, али је много леп, плавоок и воли да позира. Justin Waters, verum est in beer, Лидија Миленковић and 13 осталих је реаговао/ла на ово 16 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 verum est in beer, Милан Ракић, Лидија Миленковић and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mini Mi Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 GeniusAtWork, Рада., Данче* and 13 осталих је реаговао/ла на ово 16 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 9, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2014 Плутон, Саша од Москве, Драшко and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 10, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2014 Рада., Олимп, Пг and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 10, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2014 @@GeniusAtWork, Да ли је ово Лесковац? GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Октобар 10, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2014 Jos jedna sa Tamisa. Ова је дивна. Лидија Миленковић, Лапис Лазули and Nina 777 је реаговао/ла на ово 3 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 10, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2014 @@GeniusAtWork, Да ли је ово Лесковац? Jeste, bravo! :good2: Danas sam bio tamo, pa reko malo da slikam unaokolo kad je lep dan... Данче* and Пг је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 10, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2014 Jeste, bravo! :good2: Danas sam bio tamo, pa reko malo da slikam unaokolo kad je lep dan... Живела сам у Лесковцу.. Пг, GeniusAtWork and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zlatan Написано Октобар 11, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2014 Kucica na Drini. Богдан_, GeniusAtWork, feeble and 18 осталих је реаговао/ла на ово 21 Ја рекох: "Сваки дан окушам смрт", а он ће на то: "Бог је рекао да те љуби. Зато буди спокојан." Св. Исак Сирин Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 11, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2014 Плутон, Данче*, Саша од Москве and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 11, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2014 Данче*, Ленка*, Пг and 14 осталих је реаговао/ла на ово 17 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
НиколајСвесрпски Написано Октобар 12, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2014 GeniusAtWork, Данче*, Sanja Т. and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Октобар 12, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 12, 2014 Sremci Дуња, Богдан_, -Владимир- and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука