Jump to content

Наше фотографије дана (не учитавајте туђе са нета већ своје)

Оцени ову тему

Препоручена порука

jBjNypJIiHVzZ.png

http://i.minus.com/jBjNypJIiHVzZ.png

Данас на Литургији, пошто је била слава нашег храма, ишли смо око цркве неколико кругова, и на паузама док се читало Јеванђеље, ова мала луткица ме је посматрала. Гледала ме је непрестано око 10 мин. својим топлим и благим погледом. Просто сам уживао. :))) Тако ме је насмејала искрено, да ћу овај поглед памтити дуго. А улепшала ми је не само дан, него и недељу и више! :0442_feel: :170fs799081:

Brate Olimp,pa ovo je predivnoooo,i slika ,i tvoja danasnja prica,i sto si sa nam podelio,a posebno ovaj mio pogled deteta :)

Подели на овим сајтовима

Шта да ти кажем Нато!  :0442_feel:  Да ово поделим овако је најмање што сам могао да урадим :)))

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

Crkva Svete Petke sa izvorom vode, Tempi Grčka

jbnCViSANQ5orV.JPG

jw7JSKNZck8p0.JPG

jvE1UvSptENhq.JPG

jIP2KVkHfpGci.JPG

jbl5LAQ87g8roN.JPG

Metalni mostić koji dok ga prelazite vibrira pod nogama tako da imate osećaj da će se svakog trenutka urušiti :)

jFjntsQpIiPau.JPG

Подели на овим сајтовима

Crkva Svete Petke sa izvorom vode, Tempi Grčka

jbnCViSANQ5orV.JPG

jw7JSKNZck8p0.JPG

jvE1UvSptENhq.JPG

jIP2KVkHfpGci.JPG

jbl5LAQ87g8roN.JPG

Metalni mostić koji dok ga prelazite vibrira pod nogama tako da imate osećaj da će se svakog trenutka urušiti :)

jFjntsQpIiPau.JPG

Радо, да ли си захватила воду са лековитог извора унутар пећине?

Подели на овим сајтовима

med_gallery_15281_128_103400.jpg

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

gallery_15281_128_196887.jpg

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Радо, да ли си захватила воду са лековитог извора унутар пећине?

Na žalost nisam ponela bočicu, kad je vodič pozvao sa follow me, nisam znala gde nas vodi mislila sam da je neka pauza za wc joooj Sa puta se ne vidi ništa od drveća,nego tek kad se pređe mostić. Nije bilo u satnici putovanja, tako da sam se samo umila i napila vode.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...