Данче* Написано Септембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2014 Црква Светог Николе у Земуну Гардош Sanja Т., Пг, Рада. and 13 осталих је реаговао/ла на ово 16 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nina 777 Написано Септембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2014 http://i.minus.com/jBjNypJIiHVzZ.png Данас на Литургији, пошто је била слава нашег храма, ишли смо око цркве неколико кругова, и на паузама док се читало Јеванђеље, ова мала луткица ме је посматрала. Гледала ме је непрестано око 10 мин. својим топлим и благим погледом. Просто сам уживао. Тако ме је насмејала искрено, да ћу овај поглед памтити дуго. А улепшала ми је не само дан, него и недељу и више! :0442_feel: :170fs799081: Brate Olimp,pa ovo je predivnoooo,i slika ,i tvoja danasnja prica,i sto si sa nam podelio,a posebno ovaj mio pogled deteta Срђан Ранђеловић, GeniusAtWork, Slavko... and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Септембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2014 Шта да ти кажем Нато! :0442_feel: Да ово поделим овако је најмање што сам могао да урадим Данче*, Kaludjerovic Sreten, Deki992 and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Септембар 22, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 22, 2014 Crkva Svete Petke sa izvorom vode, Tempi Grčka Metalni mostić koji dok ga prelazite vibrira pod nogama tako da imate osećaj da će se svakog trenutka urušiti Пг, GeniusAtWork, Млађони and 13 осталих је реаговао/ла на ово 16 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Септембар 22, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 22, 2014 Slatka maca Олимп, Лидија Миленковић, Ненад Р. and 13 осталих је реаговао/ла на ово 16 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Септембар 23, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 Da im verujemo na reči .....ili je made in china :.mislise. Prodaju se u svakoj radnjici. Sanja Т., Срђан Ранђеловић, Данче* and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Септембар 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Данче*, Саша од Москве, Иван Ивковић and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Септембар 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Grci spremaju zimnicu Juanito, Срђан Ранђеловић, Богдан_ and 13 осталих је реаговао/ла на ово 16 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Септембар 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Лидија Миленковић, verum est in beer, GeniusAtWork and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Crkva Svete Petke sa izvorom vode, Tempi Grčka Metalni mostić koji dok ga prelazite vibrira pod nogama tako da imate osećaj da će se svakog trenutka urušiti Радо, да ли си захватила воду са лековитог извора унутар пећине? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Срђан Ранђеловић, Kaludjerovic Sreten, Млађони and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Иоанна, мирођија, Данче* and 18 осталих је реаговао/ла на ово 21 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Slatka maca Ista ja Ненад Р. and Рада. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Септембар 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Радо, да ли си захватила воду са лековитог извора унутар пећине? Na žalost nisam ponela bočicu, kad je vodič pozvao sa follow me, nisam znala gde nas vodi mislila sam da je neka pauza za wc Sa puta se ne vidi ništa od drveća,nego tek kad se pređe mostić. Nije bilo u satnici putovanja, tako da sam se samo umila i napila vode. мирођија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Nina 777, Плутон, Sanja Т. and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука