Jump to content

Наше фотографије дана (не учитавајте туђе са нета већ своје)

Оцени ову тему

Препоручена порука

gallery_15281_128_76488.jpg

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Могуће је радо , не исклучујем могућност да сам је још негде поставио , а има је и у мојој галерији .

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Подели на овим сајтовима

Могуће је радо , не исклучујем могућност да сам је још негде поставио , а има је и у мојој галерији .

Tema je za današnje fotografije :)

Подели на овим сајтовима

Управу си , ја баш и нисам водио рачуна о томе , али сад шта је , ту је , важно је да су фотографије моје. Извињавам се због пропуста .

Подели на овим сајтовима

Управу си , ја баш и нисам водио рачуна о томе , али сад шта је , ту је , важно је да су фотографије моје. Извињавам се због пропуста .

eto sutra prilike da ubaciš neku sutrašnju :)

Подели на овим сајтовима

@Рада.

Elem, kakvo je vreme, cini mi se da je bilo oblaka na nekim slikama ili je to samo oko Svete Gore? Vazda mi je bio septembar skeptican za more, cak i za Grcku..

Meni septembar idealan :) Ne udara me sunčanica, ne dehidriram i ne izgorim, voda je super a talasi ogromni za uživanciju. Vrh Svete Gore je često u oblacima a kad sunce zalazi onda se lepo vide svi putevi i luke na zapadnoj strani i deluje da je toliko blizu da se može lako doplivati. I prošle godine a vidim i sad da ima trenutaka  kad Sveta Gora potpuno nestane u nekoj izmaglici tako da se ne vidi uopšte  :)

Подели на овим сајтовима

kada proveravam poruke na zru :D 

1047963_616607855059229_588115680_o.jpg1888815_616607738392574_1958493173_o.jpg

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...