Иоанна Написано Октобар 12, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2014 Олимп, Данче*, Плутон and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Октобар 14, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2014 Олимп, Данче*, Ljubičasta and 13 осталих је реаговао/ла на ово 16 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Октобар 14, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2014 Црква рођења Пресвете Богородице Драшко, Juanito, Ленка* and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 14, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2014 Плутон, verum est in beer, Богдан_ and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Октобар 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 14, 2014 mmmmiriše mi .......mirišeeeeee vruće lepinjice Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 14, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2014 ovo je hleb Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Октобар 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 14, 2014 ovo je hleb U Sremu su ovo lepinje kako god se zvale ipak nehumano mirišu u ove sitne sate Олимп је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Октобар 14, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2014 U Sremu su ovo lepinje kako god se zvale ipak nehumano mirišu u ove sitne sate :P feeble, Фидер, Данче* and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 14, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2014 Mali off, veceras bila epizoda gde Cvarkov pravi pilicarnik na vodi i konkurise za evropske fondove Рада., Плутон, Manolis and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Путин слеће Саша од Москве, Срђан Ранђеловић, Данче* and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zlatan Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Mi spremamo rucak . Пг, verum est in beer, Фидер and 14 осталих је реаговао/ла на ово 17 Ја рекох: "Сваки дан окушам смрт", а он ће на то: "Бог је рекао да те љуби. Зато буди спокојан." Св. Исак Сирин Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Љубав -Владимир-, Deki992, Плутон and 17 осталих је реаговао/ла на ово 20 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zlatan Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Upravo uhvacena. Дуња, Manolis, verum est in beer and 14 осталих је реаговао/ла на ово 17 Ја рекох: "Сваки дан окушам смрт", а он ће на то: "Бог је рекао да те љуби. Зато буди спокојан." Св. Исак Сирин Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Negde na Vracaru...Otisla mu macka za drugim, ostavila njega i macice.Slusa SInana. Mesao votku i pivo. Рада., Viktor Ljvovic, Срђан Ранђеловић and 16 осталих је реаговао/ла на ово 19 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Октобар 16, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2014 Negde na Vracaru... Otisla mu macka za drugim, ostavila njega i macice. Slusa SInana. Mesao votku i pivo. Bogata fantazija Пг, GeniusAtWork and Deki992 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука