Драгана. Написано Октобар 5, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2014 tudej, ljepotica verum est in beer, Саша од Москве, nana and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 5, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2014 Срђан Ранђеловић, Никола Поповић, Ненад Р. and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 5, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2014 Хвала. @@Justin Waters, @@Олимп Nikon D300 + Nikkor 105mm f/2.8 VR Macro То ми је најскупље стакло. Имам још два прајма (35 и 50), затим 16-85, 70-300 и сигму 10-20. @@Олимп Потпис сам ставио чисто из практичних разлога, да не би случајно завршиле слике на Блицу, Куриру или тако негде, без да питају. До сада сам само сликао за своју душу, нисам нигде качио, нити сам од тога зарађивао. Али сам рад да чујем предлоге за неки прави потпис. Једино што не бих волео нешто компликовaно, обичан сансерифни фонт је довољан. Justin Waters, Срђан Ранђеловић, Богдан_ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nevena Zec Написано Октобар 5, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2014 Nikkor 105mm f/2.8 VR Macro ima se , može se Олимп and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Ja sam gospodar svoje reči. Kako sam je izrekla, tako mogu i da je povučem kad poželim . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Октобар 5, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2014 Хвала. @@Justin Waters, @@Олимп Nikon D300 + Nikkor 105mm f/2.8 VR Macro То ми је најскупље стакло. Имам још два прајма (35 и 50), затим 16-85, 70-300 и сигму 10-20. Uhh ovo kosta ko sv.Petra kajgana. Ako je to ovaj http://www.nikonusa.com/en/Nikon-Products/Product/Camera-Lenses/AF-S-VR-Micro-Nikkor-105mm-f%252F2.8G-IF-ED.html Ja pored osnovnog objektiva sto dodje uz Nikon D5200, DX 18-55mm, imam i sigmu 70-300mm, ali to je samo 98 evrica. Tek sam relativno nov u svijetu fotografije, pa dok naucim osnovne pojmove i iscrpim sve mogucnosti sa ovom opremom sto imam, onda ce na red doci ovako neko stakalce. Bas mi je drago da si u ovom hobiju. Ne znam jel ima vec tema negdje o fotografijama, ako ima da malo cavrljamo o metodama i nacinima uzimanja fotografija za razne motive. Олимп, Juanito, Данче* and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Октобар 5, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2014 @@Justin Waters, и ја сам брате такође релативно нов, и сматрам да се има доста рећи о фотографији, тако да сам за покретање теме. Јуане, најпре набавиш неки леп фонт, онда одеш у ФШ, и пицнеш га мало. Слободно питај ако шта затреба око тога. Мислим, ево мог, није нешто, али ако нешто значи: (Слика) Рада., Данче*, Срђан Ранђеловић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 5, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2014 ima se , može se То је све купљено давне 2008 у САД, тренутак пре него што је пуко онај балон. Од тада једино 35-ица 2010, а и то у САД. Богдан_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nevena Zec Написано Октобар 5, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2014 Ja pored osnovnog objektiva sto dodje uz Nikon D5200, DX 18-55mm, imam i sigmu 70-300mm, šalila sam se imaš lepu kolekciju objektiva Ja sam gospodar svoje reči. Kako sam je izrekla, tako mogu i da je povučem kad poželim . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 5, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2014 онда одеш у ФШ, и пицнеш га мало ФШ не користим. Прескуп је да бих га платио (друго би било да ми треба за посао), а пиратеријом се не бавим из принципа. За фотке користим Aperture, a пошто су најавили да престају да га развијају, вероватно ћу прећи на Lightroom. За дизајн (углавном UI), меркам Sketch, само што код нас нема App Store, па не могу да купим. Богдан_ and Олимп је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Октобар 5, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2014 Чек, што не пиратерија? Мислим, што је то битно? Једино ако не продајеш слике и од тога не зарађујеш... Лајтрум је исто добар. Али нисам нашао како се убацује потпис. Тј. нисам пробао. Едит: сад видим да је и Aperture поприлично скуп. "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 5, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2014 dok naucim osnovne pojmove i iscrpim sve mogucnosti sa ovom opremom sto imam, onda ce na red doci ovako neko stakalce Ја сам се водио другачијом логиком. У том тренутку сам имао екстра око 5000$ на гомили, па сам решио да покупујем све што сам желео. Те ствари ипак трају дуго, уз пажљиво руковање и повремен сервис, не пролази им рок као телефонима или компјутерима. А D300 сам узео уместо јефтинијих пластичних модела само због физичких карактеристика. Волим да је апарат тежак и чврст, стабилније ми лежи у руци. Занимљиво је да у тој класи нису још увек избацили наследника (не рачунајући D300s). Кад изађе, вероватно ћу узети само тело, за наредних десетак година. Богдан_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 5, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2014 Чек, што не пиратерија? Мислим, што је то битно? Једино ако не продајеш слике и од тога не зарађујеш... Лајтрум је исто добар. Али нисам нашао како се убацује потпис. Тј. нисам пробао. Едит: сад видим да је и Aperture поприлично скуп. Aperture je 79$. А пиратеријом се не бавим зато што је против мојих етичких принципа. Не бих волео да неко краде мој софтвер, па не крадем ни ја туђи. Тако рекоше, да не чиниш другима оно што не желиш да други теби чине. Плутон, Лидија Миленковић, Олимп and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Октобар 5, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2014 @@Juan, Лепо од тебе! "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zlatan Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 Jos jedna sa Tamisa. feeble, Mini Mi, Саша од Москве and 21 осталих је реаговао/ла на ово 24 Ја рекох: "Сваки дан окушам смрт", а он ће на то: "Бог је рекао да те љуби. Зато буди спокојан." Св. Исак Сирин Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Октобар 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 Jedva čekam da mi vrate fotoaparat sa servisa da fotkam nojeve Juanito, Богдан_ and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука