Jump to content

Наше фотографије дана (не учитавајте туђе са нета већ своје)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Gde je ovo?

Bila sam tu.

Niš, kej pored Tvrđave.

A sad malo ritam...

FILE0308_zps1842ec72.jpg

FILE0309_zps9bcddec5.jpg

:)

Подели на овим сајтовима

Мало сам се играо у ХДР-у :)

10616328_687147578033890_212709591287567

Подели на овим сајтовима

jSRvGe7ZdeNO8.JPG

Da li neko zna šta su ove pločice oko ikona u Grčkoj  na pločicama, sivim i žutim  su prikazani uho, beba, covek, noga....?

Zbog odsjaja se loše vidi :(

Подели на овим сајтовима

Ako sam dobro shvatila,da se stavi fotka danas napravljena...Evo iz Kovilja danas,postavili su u trpezariji divne nove ikone,samo sto se nece videti bas najbolje,jer je losa rezolucija na mobilnom(mada tako zamuceno dobije cesto dobar efekat), inace retka plava boja na ikonama Gospoda i Bogorodice,odusevljena sam,pa da podelim sa vama :) Sretan praznik!!!

!uui.jpg

!j.jpg

tt.jpg

Подели на овим сајтовима

jSRvGe7ZdeNO8.JPG

Da li neko zna šta su ove pločice oko ikona u Grčkoj  na pločicama, sivim i žutim  su prikazani uho, beba, covek, noga....?

Zbog odsjaja se loše vidi :(

to kao dar zahvalnosti Bogu stavljaju ljudi koji su posredstvom cudotvorne ikone dobili isceljenje od Boga(uha,noge,...) ili su dobili bebu :)

Подели на овим сајтовима

jBjNypJIiHVzZ.png

http://i.minus.com/jBjNypJIiHVzZ.png

Данас на Литургији, пошто је била слава нашег храма, ишли смо око цркве неколико кругова, и на паузама док се читало Јеванђеље, ова мала луткица ме је посматрала. Гледала ме је непрестано око 10 мин. својим топлим и благим погледом. Просто сам уживао. :))) Тако ме је насмејала искрено, да ћу овај поглед памтити дуго. А улепшала ми је не само дан, него и недељу и више! :0442_feel: :170fs799081:

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

Данче 8086.gif :bendoff:

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...