Данче* Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Рано јутро,пола девет... — у Zemunski Kej Рада., blue, Пг and 17 осталих је реаговао/ла на ово 20 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jovana0910 Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 f Саша од Москве, Николa, Иван Ивковић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Ево нешто из моје колекције: *** *** bgpj, Mironosica, Juanito and 14 осталих је реаговао/ла на ово 17 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Mironosica, Лидија Миленковић, Иоанна and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Procvetao kesten ( danas u parku, u Ilinoj vodi ) Срђан Ранђеловић, Пг, ivanaika and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Моки жапчићи, дамас у парку ivanaika, Срђан Ранђеловић, Олимп and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 Је л ово, овако издвојен од свих, Cloudking? Њему се ово не свиђа?! Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 Ево нешто из моје колекције: *** *** Vrlo ozbiljna kolekcija Лапис Лазули, Данче*, Никола Поповић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 @@Mironosica, Благодарим! :bendoff: Лидија Миленковић, Никола Поповић and Mironosica је реаговао/ла на ово 3 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 Мала позерка је изашла из воде, мало се сунчала,позирала мени и вратила се у Дунав.. -Владимир-, GeniusAtWork, Никола Поповић and 14 осталих је реаговао/ла на ово 17 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2014 ivanaika, Срђан Ранђеловић, Рада. and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Септембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2014 blue, Рада., verum est in beer and 14 осталих је реаговао/ла на ово 17 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Рада., Иван Ивковић, Sanja Т. and 14 осталих је реаговао/ла на ово 17 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Септембар 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 Taman sam htela da vas zatrpavam lepim fotografijama sa putovanja ali na žalost ne ide ne ucitava mi se dodaj.rs sajt .. :cmizdrenje: :cmizdrenje: Ima li neki zamenski sajt za taj a da ne moram da otvaram profil tj. da učitava direktno kao ovaj ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 Рада., Николa, Олимп and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука