Олимп Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 Моја препорука minus.com Рада. је реаговао/ла на ово 1 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 Ево нешто из моје колекције: *** *** :good2: Deki992, Олимп and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Септембар 17, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 17, 2014 Dobro jutro Prepoznajete li Atos u oblacima ? Sanja Т., verum est in beer, Срђан Ранђеловић and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Септембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2014 @@Рада., Јутро Радо! Рада. је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Септембар 17, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 17, 2014 Moja nova drugarica Данче*, Juanito, Иоанна and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Септембар 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 verum est in beer, Иоанна, bgpj and 17 осталих је реаговао/ла на ово 20 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Данашња кафа, пре и после. Олимп, Лидија Миленковић, Драгана. and 18 осталих је реаговао/ла на ово 21 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Септембар 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 GeniusAtWork, Иван Ивковић, Данче* and 13 осталих је реаговао/ла на ово 16 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 @Рада. Elem, kakvo je vreme, cini mi se da je bilo oblaka na nekim slikama ili je to samo oko Svete Gore? Vazda mi je bio septembar skeptican za more, cak i za Grcku.. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Hoćete li u Šabac na vašar? Zakleta Šapčanka, još uvek nisam shvatila šta znači kilo čarapa. Doduše, ovo mi je omiljeni deo. I dalje sam sva musava od šećerne vune. Данче*, Срђан Ранђеловић, Ненад Р. and 15 осталих је реаговао/ла на ово 18 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Je l' treba nekom advokat? Juanito, Панарет, Лидија Миленковић and 13 осталих је реаговао/ла на ово 16 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Anette, Juanito, nana and 13 осталих је реаговао/ла на ово 16 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Gde je ovo? Bila sam tu. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Gde je ovo? Bila sam tu. Nis Богдан_, Saandra, GeniusAtWork and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 Nis Onda nisam. Samo liči na ono gde sam ja bila. GeniusAtWork, Anette and Пг је реаговао/ла на ово 3 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука