Danijela Написано Јануар 1, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2018 Vladan :::., Grizzly Adams and Juanito је реаговао/ла на ово 2 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
StefanLugic Написано Јануар 2, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2018 Залазак сунца на светој Гори. Послато са iPhone користећи Pouke.org мобилну апликацију pahulja, Rašo, Аристарх and 6 осталих је реаговао/ла на ово 7 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 2, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2018 On Saturday, December 30, 2017 at 22:53, Juanito рече ... `Di je ova milina, ako sme da se zna? "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Јануар 2, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2018 31.12.2017. Месец изнад града. AnaLaz and Аристарх је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Јануар 3, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2018 Поље пастира, Витлејем AnaLaz, Рапсоди, Goku and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јануар 3, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2018 Parfem Enchanted forest. ivanaika, Драшко, pahulja and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 3, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2018 пре 21 минута, Broken рече Parfem Enchanted forest. Znači da kupim taj pa da kažem da nosim isti parfem ko Tom Hardi "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 3, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2018 Jesen u mom sokaku Рапсоди, ivanaika and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Гајић Написано Јануар 3, 2018 Гости Пријави Подели Написано Јануар 3, 2018 Уједно и мојих руку дело од пре 20 година Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јануар 3, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2018 пре 35 минута, Драшко рече Znači da kupim taj pa da kažem da nosim isti parfem ko Tom Hardi Možeš da kažeš da nosiš isti parfem kao moja žena. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 3, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2018 пре 17 минута, Broken рече Možeš da kažeš da nosiš isti parfem kao moja žena. My daily dose of ispala Broken and Juanito је реаговао/ла на ово 1 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Јануар 3, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2018 Danijel i ja danas na igralištu Милан Ракић, Рапсоди, Lady Godiva and 6 осталих је реаговао/ла на ово 7 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 4, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 Grizzly Adams, Sanja Т., Милан Ракић and 9 осталих је реаговао/ла на ово 7 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 4, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 https://highlandbrewing.com Рапсоди, Rašo, Grizzly Adams and 6 осталих је реаговао/ла на ово 6 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 4, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 Црвене беретке, сајфај издање. Designed by БОГ. Juanito, Драшко, Рапсоди and 6 осталих је реаговао/ла на ово 7 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука