aleksic2018 Написано Јануар 10, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2018 Klenak Sanja Т., Goku, Vladan :::. and 9 осталих је реаговао/ла на ово 8 4 http://brojanica-shop.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 10, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2018 пре 5 часа, Милан Ракић рече Аха. Само ако није лентикуларис. Докле ћете бре ви што живите по Америкама и осталим безбожним Вавилонима да нас замајавате кад ми православни верници и истински родољуби знамо да су ово демонски фокуси и створења из ада пакленог који се користе за манипулацију људима који страже. to nam demoni skidaju kapu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Јануар 10, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2018 Манастир светог архиђакона Стефана у Јерусалиму aleksic2018, Vladan :::., Sanja Т. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
StefanLugic Написано Јануар 10, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2018 Манастир Ковиљ. Миран данашњи дан. Послато са iPhone користећи Pouke.org мобилну апликацију Phoebe, Vladan :::., Rašo and 4 осталих је реаговао/ла на ово 6 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 11, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2018 Излазак сунца. Phoebe, Рапсоди, Vladan :::. and 5 осталих је реаговао/ла на ово 4 4 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 11, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2018 #grafitti #jamesbrown #idontfeelsogood "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
StefanLugic Написано Јануар 11, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2018 Данашњи дан у манастиру Ковиљу Ведран*, Рапсоди, Grizzly Adams and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 11, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2018 пре 3 часа, StefanLugic рече Данашњи дан у манастиру Ковиљу Шта раде о.Ме........ , и о.Је.....ееее откада нисам била у Ковиљу. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 11, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2018 Hattori, Lady Godiva, Phoebe and 3 осталих је реаговао/ла на ово 4 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 Концерт Филипа Жмахера на манифестацији "Божићно сеоце код храма" Цео програм манифестације на Или на сајту организатора Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 2 часа, PredragVId рече Филипа Жмахера Из ког буџака су извукли овога? Juanito and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 #grafitti #jamesbrown #idontfeelsogood Goku је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 #layers #camera #people — at Zoom Art Cafe & Photo Studio . Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 14, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2018 Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Јануар 14, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2018 Goku је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука