Dominika Написано Децембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2017 Божић у мојој парохији Драшко, Vladan :::., Bernard and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Децембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2017 Божић у мојој кући Bernard, Lady Godiva, Vladan :::. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2017 #christmastree #coffieecup #artdeco "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2017 #christmastree #enterier #enterierdesign #whitechairs Драшко and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2017 #birds #painting #artdeco Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2017 #grafitti #streetart Таша, Dominika and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2017 #grafitti #streetart Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2017 #grafitti #streetart pahulja, Таша, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Децембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2017 Zasadila na Sv. Nikolu. Kako brzo raste, ima da znjemo za Bozic. Ведран*, Lady Godiva, Goku and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2017 #grafitti #streetart Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Децембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2017 Danas smo kao članice Kluba Čitatelja naše Daljske Narodne Knjižnice svečano ispratile ove zadnje dane u 2017., radosno dočekujući novu 2018. ...malo druženje u našoj knjižnici Lady Godiva, Vladan :::. and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2017 Поуке.орг инфо, Лапис Лазули, Лидија Миленковић and 6 осталих је реаговао/ла на ово 5 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2017 Private Property - NO TRESPASSING. На сред језера. Murica! Dominika, Аристарх, Ведран* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2017 pahulja, Таша, Аристарх and 5 осталих је реаговао/ла на ово 3 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2017 Лидија Миленковић, Phoebe, Таша and 3 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука