Milan Ivetic 72 Написано Децембар 13, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2017 Manastir Vardzia, jun 2016. juzni deo Gruzije Branislav81, Dominika, Иоанна and 4 осталих је реаговао/ла на ово 5 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 13, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2017 Рапсоди, Dominika and Milan Ivetic 72 је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 13, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2017 Рапсоди and Биљана 1234 је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Децембар 16, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2017 Milan Ivetic 72 and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Децембар 16, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2017 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Децембар 16, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2017 Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 18, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2017 Senke #BARF "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 18, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2017 Axel is in the house #BARF "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 19, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2017 #newyearsparty Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 19, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2017 #slava #slavskikolac #svnikola #pravoslavlje #orthodoxy #stnicolas pahulja, Hattori, Драгана Милошевић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 19, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2017 Новогодишњи вашар у Трстенику. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hattori Написано Децембар 19, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2017 Manastir Zavala posvećen Vavedenju Presvete Bogorodice i Saborna crkva u Sarajevu. Dominika, ivanaika, Драгана Милошевић and 8 осталих је реаговао/ла на ово 8 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pahulja Написано Децембар 20, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2017 [emoji4] Послато са HUAWEI P7-L10 користећи Pouke.org мобилну апликацију Goku, Vladan :::., Branislav81 and 4 осталих је реаговао/ла на ово 3 4 Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pahulja Написано Децембар 20, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2017 Ekipa spremna za praznike [emoji4] Послато са HUAWEI P7-L10 користећи Pouke.org мобилну апликацију Таша, "Tamo daleko", Goku and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 4 Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 20, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2017 Аристарх, pahulja, "Tamo daleko" and 4 осталих је реаговао/ла на ово 5 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука