Grizzly Adams Написано Јануар 4, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 Милан Ракић, Ведран*, Goku and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pahulja Написано Јануар 5, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2018 Zimska ruža [emoji4] Послато са HUAWEI P7-L10 користећи Pouke.org мобилну апликацију Lady Godiva, Vesna M, Рапсоди and 8 осталих је реаговао/ла на ово 7 4 Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Јануар 5, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2018 1 hour ago, pahulja рече Zimska ruža Pahulja zapraćena na Instagramu :) pahulja је реаговао/ла на ово 1 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pahulja Написано Јануар 5, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2018 Hvala evo uzvraćam praćenje, nadam se da ćete uživati u mom hobiju Goku је реаговао/ла на ово 1 Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hattori Написано Јануар 6, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2018 Srpsko pjevačko društvo Sloga iz Sarajeva na Božićnom koncertu u Narodnom pozorištu u Sarajevu. Goku, Lady Godiva, Лапис Лазули and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 6, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2018 #badnjidan #badnjak Милан Ракић, Vladan :::., Smaragdni kamičak and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 6, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2018 #hristosserodi #christisborn #pravoslavlje #orthodoxy Smaragdni kamičak, Милан Ракић, Lady Godiva and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 6, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2018 пре 2 часа, Hattori рече Srpsko pjevačko društvo Sloga iz Sarajeva na Božićnom koncertu u Narodnom pozorištu u Sarajevu. овој сестри десно, да ли је то на оку сена нечега или...? "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hattori Написано Јануар 6, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2018 1 hour ago, Ведран* рече овој сестри десно, да ли је то на оку сена нечега или...? Sjena od mikrofona Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hattori Написано Јануар 6, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2018 Malo sinoćne atmosfere video-45fc945b2cf2031275954d15fbd5f690-V.mp4 video-8f5a54fc8d43f8f18c9c2302893d5119-V.mp4 Милан Ракић and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 6, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2018 #christmastree #flare #christmasdecorations Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 6, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2018 #choir #pigsheads #bw Dominika, Милан Ракић and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 7, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2018 #cesnica #hristosserodi #pravoslavlje #orthodoxy Dominika, Милан Ракић and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 2 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 7, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2018 #cesnica #hristosserodi #pravoslavlje #orthodoxy Рапсоди, Goku, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Јануар 7, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2018 Богојављење јуче Goku, nikolay, Рапсоди and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука