PredragVId Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 Градња прве цркве Светог Николаја Жичког је у току. Мало пре смо шетали туда па рекосмо да је усликамо. Црква, конак и савремена котларница на пелет. Јутрос се баш вредно радило. Нови конак. На првом спрату налази се параклис светог Јустина Ћелијског иначе, као и црква, вероватно први, посвећен овом светитељу. За сада служе се Вечерње је од 18 сати а света Литургија суботом од 7:30 и недељом од 8:30, па изволите дођите. Иначе сама реч параклис у буквалном преводу са грчког значи утешење тако да и буквално, ова мала капела, добро дође за богослужења до изградње велике цркве. Рапсоди, Чунга Лунга, Лидија Миленковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 Излазак сунца на билећком језеру GeniusAtWork, Ведран*, Рапсоди and 6 осталих је реаговао/ла на ово 7 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Јануар 27, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2018 Прослава Светог Саве у крипти храма Светог Саве Rašo, GeniusAtWork, Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Јануар 27, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2018 пре 3 часа, PredragVId рече Прослава Светог Саве у крипти храма Светог Саве А ево и целог албума. http://churchpic.com/album/PPUW Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Јануар 27, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2018 Pojci hrama Sv. Dimitrija u Dalju 27.1.2018. Вилер Текс, Лидија Миленковић, Vladan :::. and 6 осталих је реаговао/ла на ово 7 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 28, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2018 Jeste i biće ! Juče u našoj školi Чунга Лунга, Рапсоди, ivanaika and 10 осталих је реаговао/ла на ово 11 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 29, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2018 Неки чрч преко улице... Ведран*, Милан Ракић, Branislav81 and 5 осталих је реаговао/ла на ово 5 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 31, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2018 Снег на плажи... Милан Ракић, GeniusAtWork, Рапсоди and 9 осталих је реаговао/ла на ово 7 5 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 31, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2018 Pre nekoliko godina, kad sam pred Bozic dopunjavala kucni budzet. Cela porodica je ucestvovala, i u pravljenj, i u prodaji. Samo se moja majka prvog dana nadrogirala od oho lepka. Celog dana je "lelujala". Рапсоди, Милан Ракић, ivanaika and 7 осталих је реаговао/ла на ово 6 4 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nikolay Написано Фебруар 3, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2018 Фотографисао прву јагорчевину јуче а данас на истом мјесту GeniusAtWork, Goku, Милан Ракић and 12 осталих је реаговао/ла на ово 6 6 1 2 Чувај ме као зјеницу ока: сјеном крила својих заклони ме. ( Пс.17,8) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Фебруар 4, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2018 Trifke, Лидија Миленковић, ivanaika and 6 осталих је реаговао/ла на ово 6 3 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 9, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2018 Grizzly Adams, Juanito, Ведран* and 4 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 9, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2018 Продаје се у књижари један одличан ловац на мишеве. Цена по договору. Juanito, Grizzly Adams, Smaragdni kamičak and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 12, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2018 #bogorodica #theotokos Драшко, Lady Godiva, Вилер Текс and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 12, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2018 #cardusansilni #tzardusantheMighty Ведран*, Grizzly Adams, AnaLaz and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука