Vladan :::. Написано Фебруар 15, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2018 пре 6 часа, Ведран* рече Гризлијево време није као моје време Нити су његови галебови као моји галебови... Па ја немам појма где је ко од вас двојице па ми свеједно Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 15, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2018 Није данашња, ал је галеб. Лидија Миленковић, Рапсоди, Grizzly Adams and 3 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 15, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2018 Боља сам (није од јуче) наши домаћи. Ведран*, Grizzly Adams, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Фебруар 15, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2018 пре 1 минут, Рапсоди рече Боља сам (није од јуче) наши домаћи. Jao balet na mosticu Mozda imam previse maste al mi izgledaju ko.balerine kad se razdvoje onako na sceni i naprave prolaz pa jedna protrci izmedju. Рапсоди, Лидија Миленковић and Veliki Marko је реаговао/ла на ово 2 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 15, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2018 пре 2 минута, Лапис Лазули рече Jao balet na mosticu Mozda imam previse maste al mi izgledaju ko.balerine kad se razdvoje onako na sceni i naprave prolaz pa jedna protrci izmedju. Дивна ти машта.... Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Фебруар 15, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2018 Ne znam da li ste gledali ptice u jatu kada lete, to je pravi pravcati balet skoro da mozes da cujes muziku, sinhrono prate ritam premestaju se, menjaju oblik jata, a krecu se, nikad se ne sudaraju(a mi ih drzimo za manje inteligentna bica). "Pogleda Bog na sve sto je stvorio i vide da je dobro veoma!" Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 15, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2018 Управо сада, Лапис Лазули рече a mi ih drzimo za manje inteligentna bica Птице су барем подједнако интелигентне као примати... Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Фебруар 15, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2018 пре 30 минута, Лапис Лазули рече Ne znam da li ste gledali ptice u jatu kada lete, to je pravi pravcati balet skoro da mozes da cujes muziku, sinhrono prate ritam premestaju se, menjaju oblik jata, a krecu se, nikad se ne sudaraju(a mi ih drzimo za manje inteligentna bica). "Pogleda Bog na sve sto je stvorio i vide da je dobro veoma!" Зато што лете у облику пирамиде зато се и не сударају, на врху се смењеује једна по једна редоследом како би диктирала темпо и стигли на циљ што пре. Птице се "не гурају преко реда" јер знају да и само један ударац крило о крило значи прекид путовања. Рапсоди and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 15, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2018 Мањи и већи балончич у мало воде на дну розе пластичне чаше Goku and Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 15, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2018 Салата од купуса (слатког) Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 15, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2018 Плафоњера Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Фебруар 15, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2018 Лепенски Вир Ведран*, Лидија Миленковић, Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 15, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2018 Пластичне столичице, поређане једна на другу Veliki Marko, Vladan :::., Ведран* and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Фебруар 15, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2018 Lady Godiva, Лидија Миленковић, Снежана and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Фебруар 15, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2018 Juanito, Smaragdni kamičak, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука