Драгана Милошевић Написано Август 19, 2017 Пријави Подели Написано Август 19, 2017 сушимо босиљак Рапсоди, АлександраВ, ana čarnojević and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 19, 2017 Пријави Подели Написано Август 19, 2017 мачећа банда спава у тихо предвече АлександраВ, Grizzly Adams, ana čarnojević and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 19, 2017 Пријави Подели Написано Август 19, 2017 непрскањац, и мирише кад прођемо поред. Рапсоди, Vladan :::., ana čarnojević and 3 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 19, 2017 Пријави Подели Написано Август 19, 2017 ово се ваљда вика дан и ноћ ana čarnojević, Grizzly Adams, Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Август 19, 2017 Пријави Подели Написано Август 19, 2017 ivanaika, Vladan :::., -Владимир- and 6 осталих је реаговао/ла на ово 7 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pahulja Написано Август 21, 2017 Пријави Подели Написано Август 21, 2017 Svitanje u dunavskom parku [emoji6] Послато са HUAWEI P7-L10 користећи Pouke.org мобилну апликацију Tavita, ivanaika, Lady Godiva and 9 осталих је реаговао/ла на ово 10 2 Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Август 21, 2017 Пријави Подели Написано Август 21, 2017 пре 14 минута, pahulja рече Svitanje u dunavskom parku Обожавам свитања! Нажалост, за сада, чешће их дочекам будан него разбуђен... pahulja је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Август 21, 2017 Пријави Подели Написано Август 21, 2017 Glencoe, Scotland Lady Godiva, AnaLaz, Sasa2000 and 8 осталих је реаговао/ла на ово 7 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 21, 2017 Пријави Подели Написано Август 21, 2017 пре 58 минута, Dominika рече Glencoe, Scotland Сјајно! Увек сам волео да посетим Ирску, Шкотску итд. Напиши утиске ако имаш времена. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 21, 2017 Пријави Подели Написано Август 21, 2017 пре 18 минута, Grizzly Adams рече Сјајно! Увек сам волео да посетим Ирску, Шкотску итд. Напиши утиске ако имаш времена. Дај шибни неку слику еклипсе. Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 21, 2017 Пријави Подели Написано Август 21, 2017 пре 1 минут, Милан Ракић рече Дај шибни неку слику еклипсе. Ево управо покушавам, и укапирао сам да немам ништа адекватно при руци за посматрање... Покушаћу да усликам. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 21, 2017 Пријави Подели Написано Август 21, 2017 пре 1 минут, Grizzly Adams рече Ево управо покушавам, и укапирао сам да немам ништа адекватно при руци за посматрање... Покушаћу да усликам. Да л` није Трамп апеловао да се позатварате у куће и спустите ролетне Iulianus, Juanito, Vladan :::. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Август 21, 2017 Пријави Подели Написано Август 21, 2017 пре 2 часа, Grizzly Adams рече Сјајно! Увек сам волео да посетим Ирску, Шкотску итд. Напиши утиске ако имаш времена. Шта да кажем... Била сам у Шкотској седам дана, у стану мог пријатеља који се преселио тамо пре неколико месеци. Доста интенсиван излет (20 км или више пешке сваког дана). Највише сам запамтила пењање на неколико малих и великих гора и пиће пива, у стану као и на врховима Углавном сам била у Единбургу (леп стари град), Гласгов (и околине), језеру Лох Ломонд и овом врху Гленкое (и околини) са којег сам ставила слике. Овај Гленкое испао је случајно, пошто директор фирме у којој ради двојца момака са којима станује мој пријатељ, јако воли пенање и рекао да плаћамо само 5 фунта за бензин, и он ће служиит као возач и водић. Доста ходам, али Полсјак то је угалвном равнина, тако да нисам била спремна за то пењање Али велик и необичан доживљај. Доста сам се тада молила, пошто само један корак... И не ма те У Скоткосј има доста имигранта, али много мање него у Елгеској. Била сам такође на Јутрењу и Литургији Преображења (по новом календару) у саборној цркви у Гласгов; припада Цариградској Патријаршији, али служи као "pan-orthodox", иако постоје у Гласгов још 3 православне парохије (у томе две етничке - руска и румунска). Добро је посетити ову земљу, прелепа природа, јако чувају свој шкотски идентитет, али не бих могла живит тамо. Лоше време које се мења за 10 минута, обично је доста хладно, али у зими не ма снега осим великих врхова. Осим гледања фудбала, играња у голф и пића пива у пабу не ма тамо шта да се ради. Sasa2000, AnaLaz, Vladan :::. and 6 осталих је реаговао/ла на ово 5 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Август 23, 2017 Пријави Подели Написано Август 23, 2017 Залазак на селу. Миришу ливада и крушке а Црни врх се спрема за ноћ. ivanaika, PredragVId, Рапсоди and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Август 23, 2017 Пријави Подели Написано Август 23, 2017 ivanaika, Рапсоди and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука