Grizzly Adams Написано Август 11, 2017 Пријави Подели Написано Август 11, 2017 Ђе је ово? Aspen, CO Tavita, ivanaika, Данче* and 4 осталих је реаговао/ла на ово 6 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 11, 2017 Пријави Подели Написано Август 11, 2017 3300 m ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Август 11, 2017 Пријави Подели Написано Август 11, 2017 пре 1 минут, Grizzly Adams рече 3300 m Бања Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Август 11, 2017 Пријави Подели Написано Август 11, 2017 Снежана, Grizzly Adams, Војвода7 and 7 осталих је реаговао/ла на ово 9 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Август 12, 2017 Пријави Подели Написано Август 12, 2017 Један од колажа на спољњем зиду главне цркве манастира Лешје. Манастир Света Петка код Извора. ivanaika, PredragVId, Рапсоди and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Август 12, 2017 Пријави Подели Написано Август 12, 2017 Река грза, језеро, извор, шума, успон ка видиковцу. ivanaika, Grizzly Adams, AnaLaz and 6 осталих је реаговао/ла на ово 8 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Август 12, 2017 Пријави Подели Написано Август 12, 2017 ivanaika, Адриана92, Lady Godiva and 4 осталих је реаговао/ла на ово 6 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Август 13, 2017 Пријави Подели Написано Август 13, 2017 Сокобања, Оштра чука, планински врх на 1075м , над.висине. Наше освајање планине. Војвода7, PredragVId, Адриана92 and 6 осталих је реаговао/ла на ово 5 4 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Август 13, 2017 Пријави Подели Написано Август 13, 2017 , , , , , , АлександраВ, Vladan :::., drvce and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Август 14, 2017 Пријави Подели Написано Август 14, 2017 pahulja, Lady Godiva, Натан and 5 осталих је реаговао/ла на ово 6 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 14, 2017 Пријави Подели Написано Август 14, 2017 @cloudking Данче*, Phoebe, cloudking and 5 осталих је реаговао/ла на ово 5 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pahulja Написано Август 14, 2017 Пријави Подели Написано Август 14, 2017 Послато са HUAWEI P7-L10 користећи Pouke.org мобилну апликацију Снежана, Grizzly Adams, Phoebe and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 15, 2017 Пријави Подели Написано Август 15, 2017 #eternalmemory Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 15, 2017 Пријави Подели Написано Август 15, 2017 #outingsproject #art #karaburma Рапсоди, АлександраВ and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 15, 2017 Пријави Подели Написано Август 15, 2017 #outingsproject #art #karaburma Рапсоди, Grizzly Adams, АлександраВ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука