Рада. Написано Октобар 2, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 Objekat pod video nadzorom Плутон, verum est in beer, Manolis and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Октобар 2, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 Sunčanje Плутон, Данче*, verum est in beer and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Октобар 3, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2014 Manolis, Иван Ивковић, Плутон and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Октобар 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 3, 2014 Zalazak sunca Пг, Олимп, Данче* and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Октобар 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 3, 2014 Krenula od prve strane da pogledam gde su ostali koji su postavljali fotke i vidim da su banovani Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 4, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2014 Олимп, Богдан_, Manolis and 13 осталих је реаговао/ла на ово 16 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 4, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2014 Господин са мог аватара, слика за нову личну карту. Пг, Богдан_, Саша од Москве and 17 осталих је реаговао/ла на ово 20 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 4, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2014 Лапис Лазули, Дуња, Лидија Миленковић and 18 осталих је реаговао/ла на ово 21 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 4, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2014 Плутон, Таша, Саша од Москве and 15 осталих је реаговао/ла на ово 18 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 5, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2014 Пг, Deki992, Срђан Ранђеловић and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Октобар 5, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2014 GeniusAtWork, Juanito, verum est in beer and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Октобар 5, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2014 Саша од Москве, Дуња, Пг and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Октобар 5, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2014 Ivice, sjajne fotke . S kojom objektivom je ovo slikano? Рада., Лидија Миленковић, verum est in beer and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
НиколајСвесрпски Написано Октобар 5, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2014 Лидија Миленковић, Рада., GeniusAtWork and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Октобар 5, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2014 @@Juan, фотографије су ти сјајне! Коју опрему користиш? П.с. предлажем ти да промениш потпис, тј. да га изведеш некако лепше, јер доста значи фотографији. Ако треба помоћ аз то, ту сам Лапис Лазули, Никола Поповић and Рада. је реаговао/ла на ово 3 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука