Рада. Написано Септембар 28, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 28, 2014 @Рада. Elem, kakvo je vreme, cini mi se da je bilo oblaka na nekim slikama ili je to samo oko Svete Gore? Vazda mi je bio septembar skeptican za more, cak i za Grcku.. Meni septembar idealan Ne udara me sunčanica, ne dehidriram i ne izgorim, voda je super a talasi ogromni za uživanciju. Vrh Svete Gore je često u oblacima a kad sunce zalazi onda se lepo vide svi putevi i luke na zapadnoj strani i deluje da je toliko blizu da se može lako doplivati. I prošle godine a vidim i sad da ima trenutaka kad Sveta Gora potpuno nestane u nekoj izmaglici tako da se ne vidi uopšte feeble, Олимп and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bgpj Написано Септембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2014 gde ? jel to sto si slikala iz jerisosa? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Септембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2014 kada proveravam poruke na zru obi-wan, Плутон, Рада. and 14 осталих је реаговао/ла на ово 17 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Септембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2014 Durmitor.Pošćanska dolina. Дуња, Пг, Богдан_ and 17 осталих је реаговао/ла на ово 20 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2014 Пећка Патријаршија feeble, Таша, Богдан_ and 20 осталих је реаговао/ла на ово 23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Септембар 29, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 29, 2014 Саша од Москве, Arsenija, Богдан_ and 15 осталих је реаговао/ла на ово 18 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Септембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2014 Богдан_, Плутон, Млађони and 14 осталих је реаговао/ла на ово 17 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Септембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2014 Ikona koju sam radila je postavljena uz mošti svetog Nektarija na Egini. Mojoj radosti zaista nema kraja. Monahinje su mi dozvolile jednu fotografiju da napravim. Ненад Р., obi-wan, Драшко and 17 осталих је реаговао/ла на ово 20 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2014 Прелепа је икона Гордана. Пг, Никола Поповић and Олимп је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Септембар 30, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 30, 2014 Danas se družila sa ribicama Mnogo su brze pa ih je teško upecati za fotkanje Juanito, Фидер, verum est in beer and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zlatan Написано Октобар 1, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2014 Ovog jutra na Tamišu. Богдан_, verum est in beer, Иван Ивковић and 23 осталих је реаговао/ла на ово 26 Ја рекох: "Сваки дан окушам смрт", а он ће на то: "Бог је рекао да те љуби. Зато буди спокојан." Св. Исак Сирин Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Октобар 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 1, 2014 Morski pas Gordana ., verum est in beer, Juanito and 19 осталих је реаговао/ла на ово 22 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Октобар 1, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2014 Slatka maca Garfild, black edition Иван Ивковић, Данче*, Никола Поповић and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Октобар 1, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2014 Arsenija, Саша од Москве, Данче* and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Октобар 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 1, 2014 Sad me uhvatio bedak kad sam videla ovu fotografiju stanice, sa koje često putujem , podsetila me na to da se uskoro vraćam kući Фидер and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука