Jump to content

Наше фотографије дана (не учитавајте туђе са нета већ своје)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Подели на овим сајтовима

gallery_15281_128_133624.jpg

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

gallery_15281_128_266302.jpg

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Подели на овим сајтовима

Иљушин Ил-76ТД руског министарства за ванредне ситуације. Извињавам се за квалитет, пробудио ме из дремке, па сам га у последњем тренутку ухватио кроз прозорско стакло.

316ufbp.jpg

P. S.

Ако пажљиво погледате, можете видети како испушта кемтрејлсе.

Подели на овим сајтовима

Moj maturant iz Kragujevačke bogoslovije!  :)  :good2:   Sada sveštenik, Marko Stevanović. Koje je mesto u pitanju, znam da je na parohiji u okolini Mladenovca? 

Рајковац, атар уз Младеновац. :) . Чудна је та црква у Рајковцу, сакупља најбоље свештенике :)

Подели на овим сајтовима

Рајковац, атар уз Младеновац. :) . Чудна је та црква у Рајковцу, сакупља најбоље свештенике :)

Заправо поносни смо  целим свештенством у свим Младеновачким црквама и околним селима.

Ово је црква Благовести у Рајковцу .crkva.jpg :) 

Подели на овим сајтовима

Док сам сликала, пришла ми је једна жена и гледала шта сликам. Онда је прокоментарисала да свакодневно туда пролази и да је тек сада, када је видела да се неко интересује за то, приметила да ту постоји нешто, стала и прочитала о чему се ради. Захвалила се што сам јој привукла пажњу уз опаску да радозналост и гледање шта други раде понекад може имати добре стране. :) 

Из тог разлога, а за случај да неко није знао, прилажем фотографије:

12.jpg

14.jpgtabla.jpg

Подели на овим сајтовима

Ova mala prijateljica nije tužna, samo se duri jer smo je zamolili da ne zaklanja oči od sunca :)
Inače, sa manje od godinu dana, joj je otkrivena jedna vrsta leukemije. 
Evo, sada, princeza :)

20140604_190515_zps0b268381.jpg

Подели на овим сајтовима

005.jpg012.jpg016.jpg020.jpg

manastir Celije....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

gallery_15281_128_236657.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...