Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

Umeju Rusi da se biju i to muski, a kada krenu ne zaustavljaju se dok dobro ne ugaze goveda ...

Ali su i pametan i oprezan narod, u ovakvim situacijama treba hladna glava, odlucnost, i sto je najvaznije boriti se za ispravnu stvar a protiv zla.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Umeju Rusi da se biju i to muski, a kada krenu ne zaustavljaju se dok dobro ne ugaze goveda ...

Ali su i pametan i oprezan narod, u ovakvim situacijama treba hladna glava, odlucnost, i sto je najvaznije boriti se za ispravnu stvar a protiv zla .

tu su slični nama, dok im do guše ne dođe miruju, a onda se bore do kraja, al to je zato sto mi nismo po prirodi agresivni ljudi, nemamo porive da otimamo tuđe

Подели на овим сајтовима

brate isti ti su batinali do prije koji dan, to su aktivisti, a za svoju ideologiju ako ti je istinska treba i žrtvu da podneseš , men ih nije žao, ti ljudi utiču na sudbine velikog broja ljudi, odgovornost je velika, prema  tome ja ih ne žalim ni malo, nego mi žao što ja ne mogu malo da im pokažem kako srbin tuče  u glavu, sve ovo smo mi prošli, bar ja , tako da super znam o čemu se sve radi

Па не понашају се ни близу, ако је судити по овом снимку. Овај снимак не може ни да се пореди са оним снимцима из Кијева наводно мирних демонстраната. Ја бих рекао само их мало понела атмосфера, али колико видим не фали скоро ништа овим фашистима што клече.

Никако их не треба тући на улици и обележавати их бојом (сети се како су јевреје фашисти обележавали жутом траком).

Подели на овим сајтовима

tu su slični nama, dok im do guše ne dođe miruju, a onda se bore do kraja, al to je zato sto mi nismo p oprirodi agresivni ljudi, nemamo porive da otimamo tuđe

Da, ova situacija u ukrajini me podsjeca na hrvatsku 1991, sada su rusi u istoj situaciji kao sto su srbi tada bili. Prvo sto su ovi uradili je ukidanje ruskog jezika u vecinskim ruskim regionima ukrajine, znaci sve se ponavlja. Rusija mora da zastiti i Rusiju i Ukrajinu od fasisticke manjine.

Подели на овим сајтовима

Da, ova situacija u ukrajini me podsjeca na hrvatsku 1991, sada su rusi u istoj slicnoj situaciji kao sto su srbi tada bili. Prvo sto su ovi uradili je ukidanje ruskog jezika u vecinskim ruskim regionima ukrajine, znaci sve se ponavlja. Rusija mora da zastiti i Rusiju i Ukrajinu od fasisticke manjine.

plus je EU kurva odma pretila sankcijama, sad kad su ovi teroristi na vlasti sad im ne pada na pamet da prete sankcijama, sve je isto kao i kod nas, samo sto smo mi ipak bili u puno gorem polozaju, jer nas je malo bilo, a ovih ima pola....

Подели на овим сајтовима

plus je EU kurva odma pretila sankcijama , sad kad su ovi teroristi na vlasti sad im ne pada na pamet da prete sankcijama, sve je isto kao i kod nas, samo sto smo mi ipak bili u puno gorem polozaju, jer nas je malo bilo, a ovih ima pola....

Kod nas je bilo gore sigurno jer nismo imali svijetsku silu na svojoj strani za razliku od rusa u ukrajini, ali situacija je slicna.

Подели на овим сајтовима

18:00   Председник Татарстана Рустам Миникханов: Татари не желе да "Мајдан" преселе на Крим  - Кримски Татари формирају одбрамбене јединице у циљу самоодбране. По њима, Крим треба да остане део Украјине. Кримски Татари су људи посебни, са трагичном историјом. У Русији су Татари самостални и у вези са догађајима у Украјини су активно изразили свој став, о томе како да се постигне узајамно разумевање, рекао је председник Татарстана Рустам Минникханов.

"Сви Татари су веома близу - и Казањ и Крим. Од времена Златне Хорде, они су имали однос. Најважнија ствар је блискост наших језика. Ми разумемо једни друге. Јединство нас приближава и наша религија. На много начина, ми смо слични. Ми смо озбиљно забринути због процеса који се одвијају у Украјини, нарочито у Кијеву. Наравно, веома смо забринути. И ми бринемо за нашу браћу, кримске Татаре. И тек када постоји међусобно поштовање између свих народа биће стабилности и просперитета. Веома велики део кримских Татара је разуман и схвата да само у миру и хармонији са руском, украјинском страном у аутономији можемо бити. И сви су свесни улоге Русије, јер је она историјска."

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Од нуклеарног рата нема ништа.

А да се гађају са другим оружјима подједнако би могли целу планету да униште.

Овде су неке игре које нису баш најјасније. Видећемо ускоро...

nuklearke su prevelik argument za svakoga u našem sunčevom sistemu, ipak bi ja tri roknuo sutra  negdje na antartik i poslao trupe u istočnu ukrajinu, rusija je sama jača od cijele evrope duplo, šta ima da se ustručava, malo je više zapadu stalo do bezbednosti neg rusima, samo im treba malo stati na rep, da se otrezne... raširili su se mnogo, porobili su i ucjenili sve zemlje istočne evrope skoro i prave od njih zapadnjačke nakaze, sa nekim možeš misliti zapadnjačkim vrednostima bolesnim

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...