Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

Није неосновано. Велике силе раде шта хоће и како хоће и кад хоће... Јел` сад неосновано? :)

da, logika topuza, ja ga imam veći šestoperac pa udri, šta će ti šta drugo?

nema ništa bolje od tog, s tim si uvijek u pravu

logika je za sitne ribice, velike imaju čeljusti

0703_read

Подели на овим сајтовима

Није неосновано. Велике силе раде шта хоће и како хоће и кад хоће... Јел` сад неосновано? :)

Jeste. Istorijski je potpuno neosnovano... :bendoff:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

da, logika topuza, ja ga imam veći šestoperac pa udri, šta će ti šta drugo?

nema ništa bolje od tog, s tim si uvijek u pravu

logika je za sitne ribice, velike imaju čeljusti

0703_read

Ne znam da li primecujes - do sad si promenio jedno 20-tak gledista i polozaja na ovoj temi.

Nije da ti pametujem, ali to je lose za reputaciju...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ne znam da li primecujes - do sad si promenio jedno 20-tak gledista i polozaja na ovoj temi.

Nije da ti pametujem, ali to je lose za reputaciju...

Ne znam o čemu pričaš, realni komentari nisu "stavovi", to su očigledne stvari, 

bar meni su očigledne, ako nazivaš takve stvari "stavovima" to nije moj problem

već tvoj, ne umiješ razlikovat temeljne stavove od običnih usputnih komentara.

Tomu se još u konverzaciji kaže nadovezivanje na nečiju misao ili izjavu, proširivanje.

Ja imam jedan jasan javni stav, koji ovdje već svi znate odavno a ne nikakvih 20.

A taj je da bi se svi slovenski narodi trebali mrđusobno respektovat i živjet u miru.

Nije čudo što je s vama o bilo čemu teško polemisat, kad brkate sve što stignete.

Takvu mjeru konfuzije nigdje nisam vidio, ili dislexija, čitaju a ne razumiju ili ovo. 

Šta sve još ljudi neće nazvat "stavom", takvima ih je onda zaista 20 kad sve što

vide i pročitaju nazivaju "stavom". Onda na kraju još i ovakve neosnovane kvalifikacije.

Подели на овим сајтовима

21:47 - HEJGEL RAZGOVARAO SA ŠOJGUOM O STANjU U UKRAJINI
Američki ministar odbrane Čak Hejgel razgovarao je danas sa svojim ruskim kolegom Sergejom Šojguom, saopštio je neimenovani američki zvaničnik Rojtersu, nakon što je ruski predsednik Vladimir Putin dobio odobrenje od parlamenta za upotrebu vojnih snaga u Ukrajini. Taj zvaničnik, koji je zatražio da ostane anoniman, nije izneo detalje razgovora dvojice ministara odbrane.

Upitan da li su zbog nereda na Krimu američke vojne jedinice stavljene u stanje pripravnosti, on je odgovorio da nema promene u stavu armije SAD i da su Amerikanci koncentrisani na diplomatske opcije.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

21:59 - UKRAJINA ZATRAŽILA POMOĆ SB UN

Ukrajina je večeras zatražila od SAD i drugih ključnih članica Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija da joj pomognu u očuvanju teritorijalnog integriteta, nakon sto je Savet Federacije Rusije odobrio zahtev predsednika Vladimira Putina za slanje ruske vojske u Ukrajinu radi zaštite ruskih građana i Crnomorske flote na Krimu.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Postoji šansa da UN pošalje plave šlemove, to je jedino što SAD mogu da učine, jedno je sigurno, ni jedna sila ne trpi poraze i poniženja, a pogotovo ne Sjedinjene Američke Države, nekako će delovati, ali videćemo kako. Ovaj put za njih su stvari malo drugačije, SAD su udarile u osinjak.

NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI

Подели на овим сајтовима

Iako sam za EU itd. moram se složiti sa većinom, a to je da ukoliko Rusija ne privuče Ukrajinu sebi, sama odlazi u ponor iz koga se više neće vratiti. Rusiji je Ukrajina od ogromne važnosti, kao Kosovo Srbiji.

NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI

Подели на овим сајтовима

Iako sam za EU itd. moram se složiti sa većinom,  a to je da ukoliko Rusija ne privuče Ukrajinu sebi, sama odlazi u ponor iz koga se više neće vratiti. Rusiji je Ukrajina od ogromne važnosti, kao Kosovo Srbiji.

Ne budi smesan ... Kakva ukrajina, Krim i baza je ono sto treba Rusiji ... Sto se pre rese onih 45 miliona kojima prodaju gas po snizenim cenama bice im bolje ... Ovde mogu da tonu , i tonu, samo SAD ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Адмиралски брод украјинске моранарице који је од самог почетка побуне одбио да се стави под команду побуњеника истакао је данас заставу Светог Андреје (руску поморску заставу).

Подели на овим сајтовима

22.10 - Украјина затражила од НАТО-a да размотри све могуће начине да јој помогне у заштити свог територијалног интегритета, рекао министар спољних послова Украјине Сергеј Деширитсја.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

22:10   Чуркин: Састанак Савета безбедности УН одложен због "чудне расправе" - Састанак Савета безбедности УН о ситуацији у Украјини не може да почне јер учесници не могу да одлучe о свом формату. Ово је саопштио изасланик Русије при УН Виталиј Чуркин 

"Ми смо спремни за озбиљну расправу, али неке чланице Савета безбедности у последњем тренутку су одлучиле да промене формат састанка. Тако се не ради. Уместо договора, они ми имају ту чудну расправу." изјавио је дипломата.

Као што је раније објашњено од стране представника једне од западних земаља, састанак ће бити у отвореном формату и емитоваће се на интернету, међутим, споразум у том смислу још није дошао.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

22:08 - DRŽAVNE STRUKTURE SEVASTOPOLjA ODBILE POSLUŠNOST KIJEVU

Sve državne službe u Sevastopolju podržale su odluku gradske skupštine i otkazale poslušnost smoproklamovanoj vladi u Kijevu. Gradonačelnik Aleksej Čali izjavio da ima podršku i policije i Berkuta.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...