Jump to content

Megas Doux

Члан
  • Број садржаја

    1174
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

Profile Information

  • Пол :
    Мушко
  • Локација :
    Novi Sad

Скорашњи посетиоци профила

4000 посетилаца

Megas Doux's Achievements

Дуго је са нама

Дуго је са нама (7/9)

292

Форумска репутација

  1. Megas Doux

    Спортски инциденти

    To je sve jer smo zabranili dolazak njihovim navijačima u Srbiju, nismo bili dobri domaćini i eto desi nam se još jedno poniženje....
  2. Žao mi je zbog proročke izjave, desit će se nama još svašta, sa početka teme,evo desilo se ovo je baš katastrofa
  3. Pravoslavna crkva, pa i srpska je crkva hrišćanskog praštanja, mislim da je SPC Stepincu i svima drugima dala oprost. Istina i opraštanje s srž Hrišćanstva.
  4. Ne treba ništa zabranjivati, davno je prošlo slobino vreme, zabrana, ubijanja novinara itd. živimo ipak u koliko toliko slobodnom društvu. Istina, ne sporim, ponekad malo preslobodnom.
  5. Inače, papa Franjo će u subotu, uoči kanonizacije Ivana XXIII. i Ivana Pavla II., primiti ukrajinskog premijera Arsenija Jacenjuka. Na Uskrs tijekom obraćanja Gradu i Svijetu (Urbi et Orbi) papa Franjo je pozvao na pomirenje u Ukrajini, odnosno da sve zainteresirane strane uz potporu međunarodne organizacije poduzmu sve napore u sprječavanju nasilja i u stvaranju, u duhu zajedništva i dijaloga, budućnosti zemlje. Arsenij Jacenjuk (40), ekonomist, je od 22. veljače, poslije bijega predsjednika Viktora Janukoviča, preuzeo premijerski položaj ad interim. Doći će na kanonizaciju dvojice papa, a dan ranije će ga primiti papa Franjo. Na pitanje kako tumačiti taj prijem, otac Lombardi je kazao kako Vatikan ne poziva, već objavljuje održavanje nekog događaja na koji mogu doći svi koji žele. Papa Franjo će primiti neke državnike koji dolaze na kanonizaciju i koji su zatražili prijem. http://www.vecernji.hr/svijet/prvi-puta-u-povijesti-cetvorica-papa-na-trgu-sv-petra-934607
  6. Pa Saborna crkva nam nije obnovljena nemamo gde se moliti, imamo samo kapelicu van grada ! Inace saborni hram minirali su i digli u vazduh dva Hrvata 19. septembra 1991.
  7. Jedan policajaj balavac kome je otac poginuo u ratu, ubili ga srbi, odbio je da cuva tablu, pomogao je da se ukloni, ali nije je on sam razbijao.
  8. Druže to u Vukovaru ti je posebna priča, kao problem je ćirilici a nije uopšte , nešto je mnogo gore od ćirilice , okalne Srbe briga za ćirilicu a i vecinu Hrvata, znaju oni da je nema ni ovde kod nas u Srbiji, kada je kod mene u NS trebalo buseve oplemenit ćirilicom, pocela je takva srpsko - srpska rasprava da je bilo gadljivo za gledat i slušat. Veruj mi, Srbima bi više koristila radna mesta od neke ćirilice. A što se tiče identiteta bilo bi korisno da ako vec neće Hr, Srbija da pare da se obnovi Saborna crkva u gradu !
  9. rekao sam pojedini podržavaju, Šešelj je poražen jednom za uvek, nema njega više, narodje rekao svoje , narod je na vlast doveo stranke koje sadahrle ka zapadu kao ludi, briga narodštoo Šeki u zatvoru govori da su Toma i Vučić franc. špijuni
  10. blago njima, slatke muke ako se radi samo o ribi i sl stvarima , Srbija se sa druge strane potpuno raspada, oteto Kosovo, Vojvodina se sprema, finansije kaže Vučić- su rak za koji je kriva vlast od 2007- do 2012., perspektiva Srbije je skoro nikakva imali smo pre neki dan službene podatke gde smo poslobodi mi agde Slovenija i Hrvatska, one u prvih 20a Srbija sa Albanijom negde oko 70 og mesta , toliko o nama, trenutno smo dno dna, da li ce biti volje zavisi od poslušnosti srpskih političara, da li ce raditi kao Nemačka ili kao Avganistan i Rusija, videcemo. Vučić kaže da mu je Nemačka primer. Ona država u koju Srbi manito idu trbuhom za kruhom, kad su tolike patriote što ne idu raditi u Rusiju, gde su videli smo na primeru nesrecnih gradjevinaca jedva žive glave izvukli, ali ne Srbi bi uvek da idu radit i živet na zapad.
  11. Srbi su imali priliku da Stepinca osude, tada su mogli na smrt, zašto nisu, već su ga stavili u kucni pritvor a činjenice nisu dokraja istražene, što to Srbima nije odgovaralo???
  12. pa da , znam da nije, tako Srbi danas, vecina Srba, pljuckaju i po Šešelju, prosto njegova politika nije više u modi, sadašnji državni vrh sve najgore o svom radikalskom pobratimu, a od Ćosića su pre 20 godina radili ikonu, to su Srbi, odi mi dodji mi, mislim na deo Srba. Sve za vlast i pare, vlast i pare ni za šta.
×
×
  • Креирај ново...