Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Заборавих да позовем на опрез приликом гледања слика о ужасима окупације...

Подели на овим сајтовима

Когда вы познаете себя несколько, поймете свое бессилие стать такой, какой должны быть, то перестанете осуждать кого-либо, тем более презирать.

Игумен Никон (Воробьев)

Подели на овим сајтовима

Nije ti dobar link. Ovaj sto je mozart postavio je dobar.

http://webtv.un.org/

ja sam mislio da će neko primjetit kako sam haknuo sajt ujedinjenih nacija:

Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL

:good2:

Подели на овим сајтовима

Бране своје туђе им не треба.

Нису Руси ко неки са запада ......recnik!...... , овако са американцем или неким "цивилизованим" европљанином да хоћеш да их сликаш апаратом многи од њих ударили би ти одмах један хедшат чисто да буду сигурни јер ко зна можда ови нови мобилни телефони и ватру бљују.

Што је сигурно сигурно је :pucpuc2: .    joooj

NATO STEP BACK NO PLACE FOR YOU IN SERBIA!!!

EU YOU WILL NOT CONQUER LAND OF THE SERBS!!!

СРБИНЕ БРАТЕ ЗАР ИМ ВЕРУЈЕШ? ЖЕЛЕ НАМ ЗЛО ЛИЦЕМЕРИ ЗАПАДА, НЕ ДАЈ СЕ ПРЕВАРИТИ!!!

Подели на овим сајтовима

Русија је позвала Савет Безбедности да утиче на радикалне снаге у Украјини. 

Speaking at an emergency meeting of the Security Council of the UN, Vitaly Churkin, Russia's representative urged the organization to influence the radical forces operating in Ukraine.

In addition, the Russian side has urged the international community to return the legal situation in Ukraine at the time of conclusion of the agreement between the legitimate authorities and the opposition, that is, at the time of February 21, 2013 , ITAR -TASS reported.
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...