Jump to content

Грађански рат у Украјини

Препоручена порука

А што је јадан јаднији смо ми све нам узимају а ми ћутимо ко п****

Не бојте се за Русе њих има ко да брани а ми смо јадни са оваквом продатом државом и политичарима... ко ће нас да брани ако неки фашисти крену да се силе по Србији... нико... једино можда Руси ако буду стигли од свих проблема... Молите се Богу за спас Србије.

Пријатељу, не пратим само стање у Украјини, углавном се односи на "народ" у реалном свету, био он у Србији, Шпанији, Британији, Сад, Венецуели...страда само "обичан" народ. Можда теби личи да сам мислила само на Русе, ни за кога се не бојим, само ми је жао што су људи на улицама уместо у свом топлом дому.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Владимир Путин внёс обращение в Совет Федерации

1 марта 2014 года, 17:50

Владимир Путин внёс обращение в Совет Федерации Федерального Собрания Российской Федерации.

Передаем полный текст документа:

«В связи с экстраординарной ситуацией, сложившейся на Украине, угрозой жизни граждан Российской Федерации, наших соотечественников, личного состава воинского контингента Вооруженных Сил Российской Федерации, дислоцирующегося в соответствии с международным договором на территории Украины (Автономная Республика Крым), на основании пункта «г» части 1 статьи 102 Конституции Российской Федерации вношу в Совет Федерации Федерального Собрания Российской Федерации обращение об использовании Вооружённых Сил Российской Федерации 

Подели на овим сајтовима

Брате само да те исправим. У Србији се на жалост већ одавно силе разни фашисти а нико нас не брани, а на нашу срамоту не бранимо се ни сами, него половина Срба виче да су нам то спасиоци.

Истина на жалост, мрак и смрад овладао земљом.

Да ми је само знати у којој смо строфи тренутно и колико још нам треба до краја пророштва у песми Светог Владике Николаја, колико нам још страдања предстоји до оног лепог дела покајања и берићета Српског.

NATO STEP BACK NO PLACE FOR YOU IN SERBIA!!!

EU YOU WILL NOT CONQUER LAND OF THE SERBS!!!

СРБИНЕ БРАТЕ ЗАР ИМ ВЕРУЈЕШ? ЖЕЛЕ НАМ ЗЛО ЛИЦЕМЕРИ ЗАПАДА, НЕ ДАЈ СЕ ПРЕВАРИТИ!!!

Подели на овим сајтовима

Да ми је само знати у којој смо строфи тренутно и колико још нам треба до краја пророштва у песми Светог Владике Николаја, колико нам још страдања предстоји до оног лепог дела покајања и берићета Српског.

Мислим да смо одавно у овој строфи:

Тако ишло задуго земана,

Док набуја земља Србинова,

Од мртвијех српских тјелеса,

И од крви српских мученика,

Ка' тијесто од јакога квасца.

Тад Анђели Божји заплакали,

А Срби се Богу обратили,

Јединоме своме пријатељу,

Јединоме своме Спаситељу,

Вишњем Богу и Светоме Сави.

Тад се Саво стресе од ужаса,

Скочи, викну иза свега гласа:

"Доста Боже, поштеди остатак!"

Тад је Господ послушао Саву,

На српско се робље ражалио,

Те Србима гријехе опростио.

Једино то колико ће "земана" да потраје, од нас зависи, што се у овој строфи и каже.

Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора!

Подели на овим сајтовима

Drzite se teme. Mnogo strana ima, nije pregledno ako se redom ubacuje bilo sta.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Bhpt0w2CQAASwf7.jpg

Иде Руја ко олуја!

NATO STEP BACK NO PLACE FOR YOU IN SERBIA!!!

EU YOU WILL NOT CONQUER LAND OF THE SERBS!!!

СРБИНЕ БРАТЕ ЗАР ИМ ВЕРУЈЕШ? ЖЕЛЕ НАМ ЗЛО ЛИЦЕМЕРИ ЗАПАДА, НЕ ДАЈ СЕ ПРЕВАРИТИ!!!

Подели на овим сајтовима

Oва јака подела између западних и источно-оријентисаних струја је толико јака да све говори да ће избити грађански рат. Ризик - чињеница да Русија интервенише због 8 милиона Руса који живе у Украјини, је неминовна. Русија је легитимисала употребу Оружаних снага и ризик да ће се то догодити је велики. Западни медији преносе да Запад не жели да интервенише, али је могуће да ће користити НАТО снаге NATO Response Force (NRF) у Пољској да обележи чињеницу да неће прихватити кршење Пољских граница - према скандинавским медијима.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Napeto u Harkovu, 97 povređeno

IZVOR: TANJUG

Harkov/Donjeck -- U centru Harkova u toku demonstracije. Proruski demonstranti zauzeli su zgrade lokalne administracije i podižu rusku zastavu, a povređeno je 97 ljudi.

18210967715312009732bf3102916753_orig.jp

Foto: Beta/AP

Itar -Tas s prenosi da je situacija na centralnom Trgu slobode prilično napeta, a Interfaks da su zgradu administracije prethodno držale pristalice evromajdana, ali da su ih posle tuče proruski demonstranti nadvladali i ušli u zgradu.

Prema nekim procenama, na Trgu slobode je oko 10.000 ljudi, a demonstranti uzvikuju: "Rusija-Harkov". 

Prema najnovijim informacijama, u Harkovu je nakon pokušaja zauzimanja zgrade lokalne administracije, 15 automobila Hitne pomoći prevezlo povređene sa Trga Slobode, među kojima je najmanje jedan policajac. 

Harkov se nalazi na severoistoku Ukrajine.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=03&dd=01&nav_category=78&nav_id=818322

Подели на овим сајтовима

Oba doma ruskog parlamenta jednoglasno odobrila vojnu intervenciju u Ukrajini

advance.hr

:) Смешно, јер нису чекали на никакво одобрење, већ су пре одобрења преузели Крим, наравно поштујући интегритет Украјине, затворили ваздушни простор над Кримом пре сваког одобрења...Зар ти верујеш у одобрење? Видиш да нико није гласао против употребе Оружаних снага, временска табла са гласовима је за нас обичне смртнике sHa_sarcasticlol

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...