Jump to content

Избори у Србији 2023

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

Историја се ипак понавља:

Ваши политичари су искористили свој положај да би се лично обогатили . Тиме
су доказали да је њима политика само средство за брзо стицање великог
новца. Ни један једини посланик, који припада некој странци, не сме да гласа онако
како му налаже савест. Глас му одређује странка, која има у виду само једно:
да се одржи на власти ако је има, или да до ње дође ако је нема.
Ваши политичари-странчари желе да међу чиновницима имају само људе из своје странке.
Чиновник мора да буде њихов бирач и мора донети и гласове својих потчињених. Већину ваших
универзитетских професора бира страначка политика и кумство, те је створен колегијум васпитача
страховито љубоморних једни на друге и последња брига им је добро ове земље. Њиховом кривицом
универзитет вам је постао апатриотски.
Арчибалд Рајс, 1928.
Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Ćiriličar рече

само што ви све буквалишете, или је спасилац или је издајник...а није ни једно ни друго.

Јој Ћирилко па шта је онда средина :unbelieveble:.....  мислим да ће пре или касније морати да дође у ситуацију да буде.... или јеси или ниси.... и мислим да свесно сви одлажу ту ситуацију како би се ми припремили да што лакше примимо ту одлуку јер је јасно је Западно да се не буде спасилац и они ће то гурати до краја....

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, Bokisd рече

мислим да ће пре или касније морати да дође у ситуацију да буде.... или јеси или ниси.

Па...нисмо сами. Звер из пакла је рањена, окупирала велик део света и сад сви уерили копља у њу....ситуација није за потцену...узми изборе - што Вучићу требају избори? Има већину, има СПС који труби непрестано, нуде се сами да су поуздани коалиционисти....шта ће Вучку избори?

Видиш да се Трампу суди...сад је питање где смо ми ту у који је маневарски простор. Ја Вучића не сматрам спасиоца, нити политику његову потпуно исправном - мислим да је правио велике проусте - али не сматрам га издајником. У шта се упетљао, који су му циљеви и који маневарски простор не знам....углавном стање је лоше...кад је цела западна Европа, на СВОЈУ ШТЕТУ потпала под канџију, просто доноси одлуке на штету својих народа - значи да је звер опасна. А нама је окупирала 15% територије и остатак економски као и све друге у Европи сем Русије...није то баш све на фразама 'спасила (Миланче) - издајник'.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Ćiriličar рече

Они су истакли оно друго, али ипак му је честита:

„Упућујем Вам уједно срдачне честитке поводом изборног тријумфа отаџбинске опције коју, заједно са својим сарадницима, заступате и за коју се, не штедећи себе, залажете, са молитвеном жељом да Вас Бог благослови и даде Вам много успеха у даљем вршењу поверене Вам најодговорније државничке дужности, у нашем времену огромних изазова и искушења са којима је суочена наша Отаџбина и српски народ у целини”

Буловић не пише хвалоспеве упразно...

Pa to pokazuje da Bačka još zdravo razmišlja uprkos komunizmu koji ih je svojevremeno poharao... A ona polovina BG koja je glasala za Srbiju protiv nasilja je naša rak rana u društvu po stavovima ...

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Milan Nikolic рече

Битно да је теби добро и да у лос анђелесу није распад система.

Чек, чек, ко живи у Лос Анђелесу?

Подели на овим сајтовима

Vučić: Morali smo da pokrademo izbore da lopovi ne bi došli na vlast

BEOGRAD, 21. decembar 2023, (Njuz) – Srpska napredna stranka je bila prinuđena da krade na, upravo završenim, izborima kako bi sprečila lopove iz opozicije da dođu na vlast, objasnio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On se tako osvrnuo na zamerke koje su na izborni proces izneli međunarodni posmatrači i predstavnici američkog Stejt departmenta.

– Lopovi, kriminalci, tajkuni su se opet udružili protiv Srbije samo da bi preoteli vlast na izborima – rekao je predsednik. – Opet su se malo preračunali jer im mi to nikad nećemo dozvoliti. Pažljivo sam analizirao izveštaje posmatračke misije i mogu da vam kažem da su to obične gluposti. Pa šta ako smo krali na izborima? Nismo nikoga ubili! Mi smo samo omogućili građanima iz drugih gradova i država da glasaju u Beogradu. Šta je trebalo da prepustim Srbiju i njen glavni grad tajkunskom ološu koji zna samo da krade i otima od naroda – zapitao se Vučić.

Predsednik dodaje da je oovim potezom sprečena katastrofa većih razmera do koje bi neminovno došlo da su rezultati izbora drugačiji.

– Zamislite šta bi se desilo sa Srbijom da su ovi lopovi iz opozicije pobedili na izborima! Nastao bi totalni haos. Krenuli bi da rasprodaju sve što mogu, a zemlju bi poklanjali strancima i njihovim tajkunima. Policija, tužilaštvo i sudovi bi radili isključivo po partijskoj direktivi, a mediji bi političke protivnike svakodnevno provlačili kroz blato. Upropastili bi javna preduzeća, EPS i Telekom, a državu zadužili toliko da će i naši unuci morati da otplaćuju dugove – objašnjava Vučić i nastavlja – Da nismo krali na ovim izborima, više nikad ne bismo imali ni poštene izbore, a kamoli demokratiju – zaključio je predsednik.

Bojan Savić

WWW.NJUZ.NET

BEOGRAD, 21. decembar 2023, (Njuz) – Srpska napredna stranka je bila prinuđena da krade na, upravo završenim, izborima kako bi sprečila lopove iz

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

Шапић је оборио све аргументе опозиције.

Колико људи, који имају пријављену адресу у другим градовима Србије, ради, студира и пребива у Београду, је ишло у своје градове у којима не живе већ годинама и гласало за опозицију?

Стварно, опозиција има смешне аргументе, чак и да ставимо идолопоклонство ка ЕУ и НАТО пакту и читаву грађанистичку идеологију на страну.

Подели на овим сајтовима

WWW.NOVOSTI.RS

ТЕЛЕВИЗИЈА Н1 је у програм укључила политичког аналитичара из Бањалуке...

Колико се опозиција Србији, како их Бокан назива, преиграла, када им чак Срђан Пухало говори да нису у праву.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Вилер Текс рече

аргументе опозиције.

То није опозиција, то су плаћеници. Опозицијом се једва могу назвати Двери, Заветници и ДСС, а ови аутошовинисти, па то је багра. Они су канџија колонијалног управника да канџија власт, да је притићше. Није им довољно што је власт попустљива, треба да ради све што јој се наложо, зато ти дрекавци...то је траги-комедија.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Ćiriličar рече

То није опозиција, то су плаћеници. Опозицијом се једва могу назвати Двери, Заветници и ДСС, а ови аутошовинисти, па то је багра. Они су канџија колонијалног управника да канџија власт, да је притићше. Није им довољно што је власт попустљива, треба да ради све што јој се наложо, зато ти дрекавци...то је траги-комедија.

Опозиција Србији.

А ови које си набројао, су били спремни да уђу у коалицију са евро фанатицима. Уствари, Бошко је већ био са њима у коалицији. Тиме су што се мене тиче, ушли у исто коло опозиције Србији, без обзира колико србовали и ко су им били ђедовић.

Подели на овим сајтовима

On 20. 12. 2023. at 3:22, Milan Nikolic рече

@Саласије

Знаш ли ти колико светитеља су се међусобно кривили да су застранили? Ја не знам у ком православљу ти живиш, али нисам баш сигуран да и ти знаш.

За тебе је све лаж, само ниси показао шта конкретно. Већ сам те питао у којој земљи је све идеално? Има у народу који виде да је много тога бољег.

Мирније ћеш реаговати кад ти вера буде на првом месту Православље а не СНС. 

"У којој земљи је све идеално?"  то никаве везе нема са темом. 

Али има везе са искривљеном реториком (коју практикује и АВ: не даје одговор на питање, избегава и скреће пажњу на друге, који су се исто тако обогатили, крадећи народ и државу. Крајње неозбиљно и понижавајуће за народ. :

Подели на овим сајтовима

@Саласије

Да је теби православље на првом месту, много пажљивије би износио критике на српску власт. Србија и православље су повезани. И ти сада износиш Жаклину Таталовић када је у јеку драме код Бањске, када се ломило на шта ће све то да испадне и како ће све Запад да то искористи, тражила одговор о Радоичићу. Да је он и најгори на свету, ми не смемо да се закопавамо. Ми ћемо сами решити ствари са њим.

Видиш ли како је у Гази неко једном побио масу људи гађајући болницу. Нико не признаје одговорност, Палестинци су могли сами то да ураде, кажу да нису, а Израелци кажу исто нису, него да су сами Палестинци то урадили. Да ли си видео да је неко са обе стране окривио своју страну? То могу да ураде само несвесни људи као што си ти, да у сред кризе и ратне опасности дрвиш о нечему о чему немаш појма.

• Свиђа ми се 1

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

WWW.DANAS.RS

Četvrtog dana posle izbora u Srbiji, opoziciona lista Srbija protiv nasilja obratila se Evropskoj uniji tražeći...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...