Jump to content

У пуцњави у школи убијено осам ученика и радник обезбеђења

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 15. 5. 2023. at 5:21, Milan Nikolic рече

@Bilbija

У овом случају ниси у праву. Мали монструм није доживео вршњачко насиље у школи.

Сам је изјавио да је био притискан да буде бољи ђак, али од стране родитеља. Само је једном добио неку ћушку од вршњака али не у овој школи.

Све изгледа да је мали монструм био превише љубоморан на напредне вршњаке. Дуго је пратио болештине на интернету, дуго је планирао и смишљао овај злочин.

Мислим да је њему пре свега фалила родитељска љубав. Не богатство, не новац, него љубав, пољупци, загрљаји. 

Expand  

Ne znam naravno sta se tacno desavali, informacija koju sam procitao na Politici ( od strane nekog od roditelja djaka koju ide u istu skolu ) je da je bio zlostavljan od djaka te da je zbog toga bio premesten u drugo odeljenje.

Ovo je bilo naposano u clanku, bila je i fotografija autora clanka, kratak tekst na portalu Politike, koji je uklonjen nakon nekoliko casova i sada ga nemozes naci.

Подели на овим сајтовима

ПРЕМИНУЛА ДЕВОЈЧИЦА РАЊЕНА У ШКОЛИ НА ВРАЧАРУ: Лекари јој се 12 дана борили за живот

Она је 10. жртва масакра у ОШ "Владислав Рибникар".

Пацијенткиња која је са тешким повредама главе опасним по живот задобијеним приликом пуцњаве у ОШ „Владислав Рибникар“ била збринута у Универзитетској дечјој клиници у Тиршовој, преминула је јутрос и поред хитне хируршке интервенције и свих предузетих мера интензивног лечења.

https://www.novosti.rs/c/hronika/nesrece/1238371/preminula-devojcica-ranjena-skoli-vracaru-lekari-joj-12-dana-borili-zivot

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

On 15. 5. 2023. at 11:15, dilic рече

Генератори насиља су у СНС, вођа који дели народ и све који су назива хуљом и лешинарима, ријалити трују константно насиљем, затим најгоре сцене извлаче и деле по мрежама, у своје редове примају педофиле и злостављаче. Све прикривају, да нема страних медија не би ни знали. Нема враћања хришћанским вредностима док овај режим не оде.

Expand  

Много пратиш усташке медије. Вучић је назвао хијенама и лешинарима политичаре који блокирају саобраћај, а не грађане који су устали против насиља.

Власт је пристала да се разговара о забрани ријалитија или цензури насиља у тим емисијама, али да та рестрикција важи за све медије, како за Пинк тако и за усташке медије.

Педофила као и свакаквих болесника сигурно има у сваком милионском друштву. Битно је да се такви не штите, да се откривају и процесуирају сва кривична дела.

• Свиђа ми се 1

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

@dilic

Јадан ти кад читаш те опскурне сајтове.

Све и да је Шешељ - Хрват, бити Хрват није нити зло нити негативно. Славно племе и храбар народ. Међутим, бити вођен усташким марифетлуцима, то је оно што тебе чини проблематичним.

И кажеш да си православни Србин. Као када дете покуша нацртати коња па мора испод да напише коњ.

• Оплаках :)) 1

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

On 14. 5. 2023. at 11:08, Ćiriličar рече

Ко је ту луд?  Каква је то држава? Родитељ не сме да удари дете шибом, а сме да одлучује о судбини детета-убице, какви су то аршини?

Expand  

Шта би требало да закључим? Ја не водим државу, нити устројавам друштво, немам појма који су то аршини. Ако те интересују моји ставови, не не мислим да држава треба да се меша у породичне ствари. По мени то је ствар за ширу и ужу родбину, саветовалишта, психологе, свештенике... а не полицију. Види, ја нисам чак категорички против батина у „васпитне“ сврхе, само сматрам да промотери породичног насиља попут тебе и Обија, као и ови родитељи, сматрате за сходно да се та „нуклеарна опција“ користи за тривијалне ствари. Моје мишљење је да је грехота упропашћавати децу чак и без батина, а утолико горе ако се користе батине. А то видим све време да људи раде. Људи (не само родитељи, већ и друштво у целини) уче децу да се нервирају за небитне ситнице, уче их да су крајње тривијалности нешто што је на живот и смрт битно, и онда се чуде зашто су сви наопаки, а како не би били када су од самог почетка усмерени на испразности? Тим и таквим родитељима би ви да дате батине као оруђе. Да још горе упропашћавају децу?

Подели на овим сајтовима

@dilic

Та емисија Оље Бећковић је била апсолутно катастрофална. То је легло свега антисрпског. Само послушајте ту емисију ради евиденције шта нам раде наши непријатељи.

Ја сам слушао само сегменте јер немам времена тренутно. Али Јово Бакић је невероватан. Он каже да не верује у Бога, али да спасења за напредњаке нема ни у овоме ни у ономе свету ако га има.

Пајтић је геније. Он каже да треба одузети, а не само угасити, сву опрему од Пинка и Хепија и дати је N1 i Novoj S. Да ми је неко то само рекао не бих веровао.

Госпођа која гостује тражи да наше медије воде странци, јер Срби нису способни. Али не странци који нису бомбардовали Србију, него само они који јесу.

Па наравно да ће такви хохштаплери да изманипулишу неког несрећника као што је један деда настрадале девојчице. Трагедија је да се било ко позива на такве медије.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Прочитајте наново наслов теме, како дискусија не би изгледала на ово на шта личи на последњој страници.

Царство небеско новоупокојеној девојчици.

Подели на овим сајтовима

@dilic

Како да помогнеш анонимним људима? Можда неко и страда, али зар не може ово бити само пројектовање дестабилизације?

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Doslo im iz dupeta u glavi ali prvo smo morali sahraniti tuce i unistiti zivote citavim porodicama.

WWW.POLITIKA.RS

Директорка ОШ „Дринка Павловић” у Београду Наташа Васић, поднела је оставку из, како је навела, дубоко...

Подели на овим сајтовима

О потезима опозиције безвредно је говорити - јад и беда. Међутим, нимало луђи ниј епотез власти (=Вучића) да (контра)митингује, долевајући уље на ватру и политизујући још више ову трагедију. Што је најгоре, више о тој деци нико и не говори. Уместо да је власт позвала на сваку уздржаност, она на свког комарца који је угризе испаљује ватру из више батерија вишецевних бавача. Опште друштвено лудило.

Да не говоримо о томе, да у том лудилу народ на КиМ биве све више гетоизиран и скрајнут са пажње и медија и политке.

Власт је пала на испиту тотално. Уместо да је покренула широку друштвену расправу у виду округлих столова и трибина, позвала све релевантне људе од академика, теолога, социолога, криминолога и др. Направљен је један страшан, до сада најстрашнији, ријалити у српском друштву.

Постаје помало болесно то твитовање/инстаграновања и пркошење једни другима. То је испод свих нивоа, посебно у оваквим тренуцима. Ово што ради и власт и опозиција је копање по најдубљим ранама родбини побијених.

Ми имамо два масакра, од којег је један у основној школи, који је сам по себи засенио онај други масакр. А сада су оба запостављена, само су повод за политка препуцавања и манипулације - лудило тотално!

Просто плаши ниво незрелости. Српски народ је пролио много крви, пто због непријатеља, а што због незрелости друштвених елита...овај ниво који се сада показује је застрашујући. Ово је ветар у леђа и најбољи савезник нашим непријатељима. Осим тога - ово је СРАМОТА и пред честитим светом и пред самим непријатељима.

Подели на овим сајтовима

On 15. 5. 2023. at 18:22, Дејан рече

Прочитајте наново наслов теме, како дискусија не би изгледала на ово на шта личи на последњој страници.

Царство небеско новоупокојеној девојчици.

Expand  

ово стварно више нема смисла...тема се закључава...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...