Jump to content

Косово и Метохија данас

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 35 минута, Milan Nikolic рече

@Јанко

Срећом па знам да не говориш истину.

"Ако слагах докажи, а ако не - зашто ме бијеш?"

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

• Одговори 500
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

@Јанко

Ти бијеш по Председнику, а шта си доказао?

Знаш како, ја сам ти некад био од оних који мисле да ,,службу Богу приносе" док сам гонио власт. И задње дане пред хапшење Милошевића, и тада сам проводио гонећи га по Сењаку. Али једна помисао ме одвукла у манастир Ваведење да му запалим свећу, и што да не, ту је преко пута. Доживео сам нешто чудно што до тада нисам, осетио сам живу одговорност за тог човека и његову вредност пред Богом. Саветујем ти да размислиш о томе, да ли можеш замислити себе заједно са Вучићем - пред Богом. Тек тада: критикуј, уради нешто што мислиш да је добро.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Владимир Владимирович Цар1 рече

Нема два писма пријатељу. Само једно постоји. Какви комплекси о чему причаш:sossos:

WWW.DANAS.RS

Ako neko hoće da se bavi jezikom u javnoj i službenoj upotrebi, naročito s naglaskom na funkcionalnoj pismenosti, jer je nedopustivo veliki procenat funkcionalno nepismen, to se ne...

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Милошшш рече
WWW.DANAS.RS

Ako neko hoće da se bavi jezikom u javnoj i službenoj upotrebi, naročito s naglaskom na funkcionalnoj pismenosti, jer je nedopustivo veliki procenat funkcionalno nepismen, to se ne...

Тако то иде кад ти је Данас извор информација....

Латиница је у Србију дошла 1915. на аустроугарским бајонетима.

Невероватно је колико политичке површности има међу нама. Зато вероватно и постоје толике западне испоставе у виду разних зелених еко ренџера, крени/стани/промени покрета, "неовисних далековидница" и слилно. 

Подели на овим сајтовима

@Милошшш

Није добро да на све тражиш одговор у кобајаги српским медијима. Њихов посао је да те сасвим логично и љубазно наведу да постанеш украјинац.

Њиховом лукавству и безобразлуку нема краја. На пример, овај кога наводиш, оптужује Министарство културе да предлаже заштиту ћирилице са мотивацијом која је више политичка него културна и стручна. А мало потом предлаже да се ''језичка политика'' препусти надлежности Министарству правде, Канцеларији за људска и мањинска права и поврх свега, Београдском центру за људска права и Весни Пешић.

За такве људе је Патријарх рекао да су јада и беда. Припази се, да те ко не превари.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Вилер Текс рече

Тако то иде кад ти је Данас извор информација....

Латиница је у Србију дошла 1915. на аустроугарским бајонетима.

Невероватно је колико политичке површности има међу нама. Зато вероватно и постоје толике западне испоставе у виду разних зелених еко ренџера, крени/стани/промени покрета, "неовисних далековидница" и слилно. 

Klasično mrsomuđenje besmisleno.

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Милошшш рече

Klasično mrsomuđenje besmisleno.

Буквално доказујеш оно што сам написао. Дрско одговараш а бориш се против "некултуре и насиља". 

Апсолутно су аустроугари довели латиницу у Србију. Читај истријске изворе.

Иначе, таква површност може довести до тога, да званична политика Србије буде она са твитер сатније. Па ти види са ким шеташ или кога подржаваш и преиспитај се.

Ево шта утицајни "шетач против насиља" каже о Србима са Косова и Метохије:

https://twitter.com/UspehPetrovic/status/1664289855667335168?cxt=HHwWgMCzpcqz35guAAAA

Mislim da nakon Koze nema šta više da razgovaramo o severima Kosmeta i sličnim koještarijama. Prolazite tačno onako kako ste zaslužili. Ko i mi ovde. S tim što se mi ipak borimo da nas ne vodi najgori ljudski otpad. Za sad s neznatnim uspehom ali batrgamo se...

Па још један:

https://twitter.com/miloskg/status/1664238927815888897

Ето такве ћете довести на власт мислећи да србујете.

Подели на овим сајтовима

КУРТИ ИЗНЕО СПИСАК ИМЕНА: Србима са севера КиМ црта мету на челу - означио их као "организаторе нереда"

Према његовим речима, главну улогу у организовању демонстраната имају „припадници нелегалне формације такозване „цивилне одбране“ и бивши припадници косовске полиције“.

„Ови протести су нам, упркос свој злоби, послужили да извршимо ваљане идентификације“, рекао је он у скупштини.

https://www.novosti.rs/c/vesti/politika/1244785/kurti-izneo-spisak-imena-srbima-severa-kim-crta-metu-celu-oznacio-kao-organizatore-nereda

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

On 1. 6. 2023. at 23:35, Milan Nikolic рече

@Јанко

Ти бијеш по Председнику, а шта си доказао?

Знаш како, ја сам ти некад био од оних који мисле да ,,службу Богу приносе" док сам гонио власт. И задње дане пред хапшење Милошевића, и тада сам проводио гонећи га по Сењаку. Али једна помисао ме одвукла у манастир Ваведење да му запалим свећу, и што да не, ту је преко пута. Доживео сам нешто чудно што до тада нисам, осетио сам живу одговорност за тог човека и његову вредност пред Богом. Саветујем ти да размислиш о томе, да ли можеш замислити себе заједно са Вучићем - пред Богом. Тек тада: критикуј, уради нешто што мислиш да је добро.

Исто тако говоре и ови што су отишли у "катакомбе" за покојним Марком који се звао Артемије.

И они су доживљавали преображаје на описани начин.

А пред Богом ћемо бити ЗАЈЕДНО СВИ о Другом Доласку. Ако је Перо могао да прими Матеја на Христову реч, без проблема бих и ја Вучића.

До тада, бићу Петар пре Господа. 

Шта би ти као доказ за председника?

Да му је брат изгубио личну карту и годинама није пријавио него су други отворили фирму на његово име? А АВ је помогао да бата не настрада јер нија на време пријавио.🙄 Колико треба да будеш глуп од 1 до 100 да поверујеш у овај јединствен у историји Србије случај?

И верујеш на реч да је снимак са рампе страхота коју други не би требало да гледају због менталног здравља - реч о нога који је показивао слике ЈАВНО из Ритопека?

На реч човеку који је једини видео полиграф Радојичића и сведочи да Радојичић не лаже?

Може овако колико хоћеш, него ово су за тебе докази у истој мери колико су мошти докази Божијег присуства једном атеисти. Ти верујеш у оно што ти се јавило па нека све око тебе гори.

Ех, Милане, кад у војску пођеш...

Можеш моју капију да прођеш...

Јер сам био '91 и '99 ал' нећу '23...

Ево, буди добар па наведи таксативно шта тзв Косово није имало а шта сад има од 2012. до данас?

И остави претходне, јер је и претходнима био крив претходни, а пре претходних је био тај исти Слобо који је, рашчупан и избезумљен, изашао и потписао капитулацију јер му бомба паде преблизу његовог бункера. А тадашњи министар информисања (ко то беше?) је по медијима звонио из свег гласа да смо победили НАТО! О темпора, о морес!

Него, можеш ли ти замислити АВ и Ћурувију заједно пред Господом?

Слоба и Стамболића?

Звездана и Зорана?

Ја могу. Што не значи да први нису криви. Господ је велик, а људи имају начина да се покају и у задњем даху, као разбојник на крсту.

Треба ти ашов да се дубље укопаваш?

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Bjaaaaoooo

STANJESTVARI.COM

Александар Вучић: Признање Косова више није ни питање, говори се само о нормализацији односа - Стање ствари

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...