Јанко Написано Јун 1, 2023 Пријави Подели Написано Јун 1, 2023 пре 35 минута, Milan Nikolic рече @Јанко Срећом па знам да не говориш истину. "Ако слагах докажи, а ако не - зашто ме бијеш?" "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јун 1, 2023 Аутор Пријави Подели Написано Јун 1, 2023 @Јанко Ти бијеш по Председнику, а шта си доказао? Знаш како, ја сам ти некад био од оних који мисле да ,,службу Богу приносе" док сам гонио власт. И задње дане пред хапшење Милошевића, и тада сам проводио гонећи га по Сењаку. Али једна помисао ме одвукла у манастир Ваведење да му запалим свећу, и што да не, ту је преко пута. Доживео сам нешто чудно што до тада нисам, осетио сам живу одговорност за тог човека и његову вредност пред Богом. Саветујем ти да размислиш о томе, да ли можеш замислити себе заједно са Вучићем - пред Богом. Тек тада: критикуј, уради нешто што мислиш да је добро. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милошшш Написано Јун 2, 2023 Пријави Подели Написано Јун 2, 2023 пре 8 часа, Владимир Владимирович Цар1 рече Нема два писма пријатељу. Само једно постоји. Какви комплекси о чему причаш I latinica i ćirilica su pisma srpskog jezika WWW.DANAS.RS Ako neko hoće da se bavi jezikom u javnoj i službenoj upotrebi, naročito s naglaskom na funkcionalnoj pismenosti, jer je nedopustivo veliki procenat funkcionalno nepismen, to se ne... Вилер Текс and Владимир Владимирович Цар1 је реаговао/ла на ово 1 1 cool.lie.talker Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Јун 2, 2023 Пријави Подели Написано Јун 2, 2023 пре 2 часа, Милошшш рече I latinica i ćirilica su pisma srpskog jezika WWW.DANAS.RS Ako neko hoće da se bavi jezikom u javnoj i službenoj upotrebi, naročito s naglaskom na funkcionalnoj pismenosti, jer je nedopustivo veliki procenat funkcionalno nepismen, to se ne... Тако то иде кад ти је Данас извор информација.... Латиница је у Србију дошла 1915. на аустроугарским бајонетима. Невероватно је колико политичке површности има међу нама. Зато вероватно и постоје толике западне испоставе у виду разних зелених еко ренџера, крени/стани/промени покрета, "неовисних далековидница" и слилно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јун 2, 2023 Аутор Пријави Подели Написано Јун 2, 2023 @Милошшш Није добро да на све тражиш одговор у кобајаги српским медијима. Њихов посао је да те сасвим логично и љубазно наведу да постанеш украјинац. Њиховом лукавству и безобразлуку нема краја. На пример, овај кога наводиш, оптужује Министарство културе да предлаже заштиту ћирилице са мотивацијом која је више политичка него културна и стручна. А мало потом предлаже да се ''језичка политика'' препусти надлежности Министарству правде, Канцеларији за људска и мањинска права и поврх свега, Београдском центру за људска права и Весни Пешић. За такве људе је Патријарх рекао да су јада и беда. Припази се, да те ко не превари. Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милошшш Написано Јун 2, 2023 Пријави Подели Написано Јун 2, 2023 пре 7 минута, Вилер Текс рече Тако то иде кад ти је Данас извор информација.... Латиница је у Србију дошла 1915. на аустроугарским бајонетима. Невероватно је колико политичке површности има међу нама. Зато вероватно и постоје толике западне испоставе у виду разних зелених еко ренџера, крени/стани/промени покрета, "неовисних далековидница" и слилно. Klasično mrsomuđenje besmisleno. cool.lie.talker Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Јун 2, 2023 Пријави Подели Написано Јун 2, 2023 пре 14 минута, Милошшш рече Klasično mrsomuđenje besmisleno. Буквално доказујеш оно што сам написао. Дрско одговараш а бориш се против "некултуре и насиља". Апсолутно су аустроугари довели латиницу у Србију. Читај истријске изворе. Иначе, таква површност може довести до тога, да званична политика Србије буде она са твитер сатније. Па ти види са ким шеташ или кога подржаваш и преиспитај се. Ево шта утицајни "шетач против насиља" каже о Србима са Косова и Метохије: https://twitter.com/UspehPetrovic/status/1664289855667335168?cxt=HHwWgMCzpcqz35guAAAA Mislim da nakon Koze nema šta više da razgovaramo o severima Kosmeta i sličnim koještarijama. Prolazite tačno onako kako ste zaslužili. Ko i mi ovde. S tim što se mi ipak borimo da nas ne vodi najgori ljudski otpad. Za sad s neznatnim uspehom ali batrgamo se... Па још један: https://twitter.com/miloskg/status/1664238927815888897 Ето такве ћете довести на власт мислећи да србујете. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јун 2, 2023 Аутор Пријави Подели Написано Јун 2, 2023 КУРТИ ИЗНЕО СПИСАК ИМЕНА: Србима са севера КиМ црта мету на челу - означио их као "организаторе нереда" Према његовим речима, главну улогу у организовању демонстраната имају „припадници нелегалне формације такозване „цивилне одбране“ и бивши припадници косовске полиције“. „Ови протести су нам, упркос свој злоби, послужили да извршимо ваљане идентификације“, рекао је он у скупштини. https://www.novosti.rs/c/vesti/politika/1244785/kurti-izneo-spisak-imena-srbima-severa-kim-crta-metu-celu-oznacio-kao-organizatore-nereda Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Božena Написано Јун 2, 2023 Пријави Подели Написано Јун 2, 2023 Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Božena Написано Јун 2, 2023 Пријави Подели Написано Јун 2, 2023 Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јун 2, 2023 Аутор Пријави Подели Написано Јун 2, 2023 Какав је овај Новак жива легенда. Božena је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Јун 3, 2023 Пријави Подели Написано Јун 3, 2023 On 1. 6. 2023. at 23:35, Milan Nikolic рече @Јанко Ти бијеш по Председнику, а шта си доказао? Знаш како, ја сам ти некад био од оних који мисле да ,,службу Богу приносе" док сам гонио власт. И задње дане пред хапшење Милошевића, и тада сам проводио гонећи га по Сењаку. Али једна помисао ме одвукла у манастир Ваведење да му запалим свећу, и што да не, ту је преко пута. Доживео сам нешто чудно што до тада нисам, осетио сам живу одговорност за тог човека и његову вредност пред Богом. Саветујем ти да размислиш о томе, да ли можеш замислити себе заједно са Вучићем - пред Богом. Тек тада: критикуј, уради нешто што мислиш да је добро. Исто тако говоре и ови што су отишли у "катакомбе" за покојним Марком који се звао Артемије. И они су доживљавали преображаје на описани начин. А пред Богом ћемо бити ЗАЈЕДНО СВИ о Другом Доласку. Ако је Перо могао да прими Матеја на Христову реч, без проблема бих и ја Вучића. До тада, бићу Петар пре Господа. Шта би ти као доказ за председника? Да му је брат изгубио личну карту и годинама није пријавио него су други отворили фирму на његово име? А АВ је помогао да бата не настрада јер нија на време пријавио.🙄 Колико треба да будеш глуп од 1 до 100 да поверујеш у овај јединствен у историји Србије случај? И верујеш на реч да је снимак са рампе страхота коју други не би требало да гледају због менталног здравља - реч о нога који је показивао слике ЈАВНО из Ритопека? На реч човеку који је једини видео полиграф Радојичића и сведочи да Радојичић не лаже? Може овако колико хоћеш, него ово су за тебе докази у истој мери колико су мошти докази Божијег присуства једном атеисти. Ти верујеш у оно што ти се јавило па нека све око тебе гори. Ех, Милане, кад у војску пођеш... Можеш моју капију да прођеш... Јер сам био '91 и '99 ал' нећу '23... Ево, буди добар па наведи таксативно шта тзв Косово није имало а шта сад има од 2012. до данас? И остави претходне, јер је и претходнима био крив претходни, а пре претходних је био тај исти Слобо који је, рашчупан и избезумљен, изашао и потписао капитулацију јер му бомба паде преблизу његовог бункера. А тадашњи министар информисања (ко то беше?) је по медијима звонио из свег гласа да смо победили НАТО! О темпора, о морес! Него, можеш ли ти замислити АВ и Ћурувију заједно пред Господом? Слоба и Стамболића? Звездана и Зорана? Ја могу. Што не значи да први нису криви. Господ је велик, а људи имају начина да се покају и у задњем даху, као разбојник на крсту. Треба ти ашов да се дубље укопаваш? ИгорМ, Biljana0301 and Милошшш је реаговао/ла на ово 3 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милошшш Написано Јун 3, 2023 Пријави Подели Написано Јун 3, 2023 Јеромонах Кирило (†2023): Божји план за Косово - Стање ствари STANJESTVARI.COM Јеромонах Кирило (†2023): Божји план за Косово - Стање ствари cool.lie.talker Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Božena Написано Јун 3, 2023 Пријави Подели Написано Јун 3, 2023 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милошшш Написано Јун 3, 2023 Пријави Подели Написано Јун 3, 2023 Bjaaaaoooo Александар Вучић: Признање Косова више није ни питање, говори се само о нормализацији односа - Стање ствари STANJESTVARI.COM Александар Вучић: Признање Косова више није ни питање, говори се само о нормализацији односа - Стање ствари cool.lie.talker Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука