Jump to content

Авганистанска криза

Препоручена порука

Цитат

2. Ne zarađuješ dovoljno da te zakače Superhik poreske reforme...

Ја сам ваљда толико глуп па не знам да ли пребацам 3 милиона годишње или не... И то знаш боље од мене човече..свака ти част стварно си зналац интелектуалац прави, боље знаш моје приходе од мене.. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 176
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 53 минута, haveaniceday рече

Мој избор је јасан, идем код онога ко ради за мене а не код оних који раде против мене. 

A posto smo utvrdili da jedino SSP nudi smanjenje poreza, a ti se i dalje pravis blesav i pravis se da to nisam rekao vec nekoliko puta, zakljucujem da si full of shit i da si tipican vucicoljubac koji se krije iza raznoraznih psiholoskih mehanizama. Sto ti frka? Lepo kazi jasno i glasno nema potrebe da radis ove finte jer si providan. Kohones, ima li ih?

A jos kad na to dodas da APSOLUTNO lazes da ti je VUcic pomogao (jer to nije uradio) skontas da ti svoju privrzenost Vucicu pravdas izmisljenim desavanjima i sad ce neko da ti poveruje kako ti "ides tamo gde rade za tebe" :D 

Pliz, nemoj da si smesan. Ti si bukvalno Duboko Krlo pouka...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, haveaniceday рече

Како? Па мени је Вучић помогао више него сваки други политичар. 

Znas sta je zanimljivo... i meni! :) 

Od kad je SNS na vlasti meni je realno povecana plata (javni sektor), ne radim nista, sedim kuci i primam platu uredno (sto me podseti, nemoj da kasnis sa placanjem tog poreza, planiram da idem na produzeni vikend na neko jezero pa bi bilo ekstra da mi plata legne dok brchkam noge u planinskoj vodi u sred radnog vremena), plus  prodajem svoju umetnost na crno zbog cega me niko ne dira tako da ne placam ni dinar poreza (kome treba pravna drzava), supruga radi u IT sektoru rastura se od para... i tako. Meni iskreno nikad lepse :)

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, cloudking рече

A posto smo utvrdili da jedino SSP nudi smanjenje poreza.

Niste utvrdili. Ta stavka ne stoji na njihovom sajtu, vec je samo jedna izjava iz novina, a ne bi bila ni prva ni poslednja laz od strane Djilasa. 

SSP.RS

Dok se vodi borba za živote ljudi privreda počinje da umire. Zato su neophodne hitne mere koje će sprečiti otpuštanja, sačuvati radna mesta i garantovati ljudima sigurnost. Svaki dan bez takvih mera je...

Цитат

A jos kad na to dodas da APSOLUTNO lazes da ti je VUcic pomogao (jer to nije uradio) skontas da ti svoju privrzenost Vucicu pravdas izmisljenim desavanjima i sad ce neko da ti poveruje kako ti "ides tamo gde rade za tebe" :D 

Slusaj ovoga... pa ti si stvarno glup kao tocilo.
Dakle ako sam morao da placam godisnji porez na ekstra zaradu, a necu morati kada izglasaju zakon, valjda to znaci da mi je pomogao?

Je l ste vi toliko polupani? Prvo ovaj avokado misle da zna bolje od mene koliko zaradjujem i da li me porez kaci, onda ti lupetas ovde da mi nije pomogao time sto mi je ukinuo porez koji me kaci.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, cloudking рече

Znas sta je zanimljivo... i meni! :) 

Od kad je SNS na vlasti meni je realno povecana plata (javni sektor), ne radim nista, sedim kuci i primam platu uredno (sto me podseti, nemoj da kasnis sa placanjem tog poreza, planiram da idem na produzeni vikend na neko jezero pa bi bilo ekstra da mi plata legne dok brchkam noge u planinskoj vodi u sred radnog vremena), plus  prodajem svoju umetnost na crno zbog cega me niko ne dira tako da ne placam ni dinar poreza (kome treba pravna drzava), supruga radi u IT sektoru rastura se od para... i tako. Meni iskreno nikad lepse :)

Eto dokaza koliko si plitak ko nisava leti. Covek ti poboljsao zivot ali te toliko naloze da glumis neku moralnu gromadu i ides protiv nejga. 

Zapravo, ja mislim da si ti samo na forumu protiv vucica, da uopste ne glasas stvarno protiv njega. Nego lazuckas tako po internetu da bi se bolje osecao o sebi.

Smem da se kladim da ne glasas uopste. Imam ja dosta tako drugara, a dza bu vucic diktatura ovo ono.. ne izlaze na izbore uopste al ne prestaju da laprdaju po internetu. 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, haveaniceday рече

Niste utvrdili. Ta stavka ne stoji na njihovom sajtu, vec je samo jedna izjava iz novina, a ne bi bila ni prva ni poslednja laz od strane Djilasa. 

SSP.RS

Dok se vodi borba za živote ljudi privreda počinje da umire. Zato su neophodne hitne mere koje će sprečiti otpuštanja, sačuvati radna mesta i garantovati ljudima sigurnost. Svaki dan bez takvih mera je...

A da lepo pogledas?

SSP.RS

Ulaganje u ljude: Besplatni udžbenici i obroci za 800.000 đaka Minimalna plata 350 evra jer mora da pokrija najmanje minimalnu potrošačku korpu Minimalna početna plata za…

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, haveaniceday рече

Eto dokaza koliko si plitak ko nisava leti. Covek ti poboljsao zivot ali te toliko naloze da glumis neku moralnu gromadu i ides protiv nejga. 

Zato sto ja nisam sebicni samoljubljivi desnicarkski prknoljub. Stanje u drustvu ne ocenjujem prema tome koliko je meni lepo nego prema tome kakvu buducnost drustvo ima. To je jedna posebna percepcija koju verovatno dobijes kad doneses na svet buduce ljude i osecaj za sebicluk ti se samo- iskljuci (sto me podsteti- ZENI SE!). Ovo stanje koje sam malopre opisao kao "meni lepo" je strasno! To ne bi smelo tako da bude. Ja sam samo neko ko ima dovoljno integriteta i dostojanstva da prepoznam nesto sto je lose CAK I AKO je to za mene licno dobro... to je nesto sto je vama desnicarima kao kvantna mehanika... pre ce Isus da vaskrsne po drugi put nego sto ces ti da shvatis ovo sto sam sada napisao jer ste vi svi sebicne ljige. Mrzitelji i isfrustrirani fanatici... Jedini razlog sto toliko potencirate svoj patriotizam je taj sto ste duboko u sebi besni na sebe jer ste pljunuli po svemu sto bi pravom patrioti bilo sveto i mirno gledate kako vam neko okupira i unistava zemlju samo zato sto je "vama dobro".

Vucic je nesto najgore sto se desilo srpskoj politici od kad je Srbija postala drzava. Svako ko glasa za njega je neprijatelj ove zemlje i ovog naroda. Samo jedna politicka opcija bi  pogubnija po srbiju od vucica  a to je Paja Levijatan. 

MIlana Nikolica da kandidujes za predsednika Srbije, glasao bih za njega umesto za Vucica...

пре 7 минута, haveaniceday рече

Zapravo, ja mislim da si ti samo na forumu protiv vucica, da uopste ne glasas stvarno protiv njega. Nego lazuckas tako po internetu da bi se bolje osecao o sebi.

Smem da se kladim da ne glasas uopste. Imam ja dosta tako drugara, a dza bu vucic diktatura ovo ono.. ne izlaze na izbore uopste al ne prestaju da laprdaju po internetu. 

Aj ne seri...

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, haveaniceday рече

Je l ste vi toliko polupani? Prvo ovaj avokado misle da zna bolje od mene koliko zaradjujem i da li me porez kaci, onda ti lupetas ovde da mi nije pomogao time sto mi je ukinuo porez koji me kaci.

E pa izvini, nisam znao. A kad je tacno ukinut taj porez? Ne trazim tacan datum, samo okvirno koliko je vremena PROSLO od kad je porez ukinut?

Jer ja znam da ti ne ulaizs u skup mentalano zdravih osoba i jedino ti mozes  u istom pasusu da napises:

a necu morati kada izglasaju zakon, valjda to znaci da mi je pomogao?

a zatim:

onda ti lupetas ovde da mi nije pomogao time sto mi je ukinuo porez koji me kaci.

Ti moras da razumes, da to sto si ti ometen u razvoju ne znaci da su svi ometeni u razvoju i moras da strogo pazis kad lazes i pises gluposti jer to nije toliko sakriveno koliko ti mislis da jeste...

Подели на овим сајтовима

Ti si zapravo rekao da ti je Vucic SADA pomogao time sto ti reko da ce ti nekad mozda smanjiti porez. :))

Ne, ne... uopste nisi Vucicev prknoljub... sto uopste nije fer prema Trampu! Samo si cekao da covek zglajzne pa da svoju ljubav i paznju preusmeris na drugoga... sram te bilo!

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, cloudking рече

A da lepo pogledas?

SSP.RS

Ulaganje u ljude: Besplatni udžbenici i obroci za 800.000 đaka Minimalna plata 350 evra jer mora da pokrija najmanje minimalnu potrošačku korpu Minimalna početna plata za…

:))

Цитат

Smanjenje poreza i doprinosa na zarade na 50%,

Хоће да ми смање порез на 50 %???

Колико је то тренутни порез па ми смањују на 50% ??
Ја стварно не знам о ком порезу овде причају... можеш ли да ми објасниш?

Ја не знам који су то и коме су то порези и доприноси преко 50 % и по којој рачуници???? 

Ја на ово остало стварно не видим потребу да одгвоарам када ми дајеш страницу на којој пише да ће смањити порез на 50 % и ти ми то представљаш као неки добар дил. 

Само на ово морам да се осврнем: 

Цитат

Stanje u drustvu ne ocenjujem prema tome koliko je meni lepo nego prema tome kakvu buducnost drustvo ima

:)):)):)):)):))

Е само Ђилас да дође на власт и одма ће будућност друштва да скочи за 50 % минимум хахахахахахх 

Мени је просто комично у какве глупости ти верујеш... никада неће да те напусти тај менталитет "филозофа краља" где ти верујеш да знаш шта је добро за друштво толико чврсто и да си ти ратник за то боље друштво.

Подели на овим сајтовима

WWW.POLITIKA.RS

Америка је за протеклих 20 година претворила Авганистан у нарко лабораторију глобалних размера, производња дроге у тој земљи је у том периоду порасла 40 пута, изјавио је секретар...

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, haveaniceday рече

Ја сам ваљда толико глуп па не знам да ли пребацам 3 милиона годишње или не... И то знаш боље од мене човече..свака ти част стварно си зналац интелектуалац прави, боље знаш моје приходе од мене.. 

Znam šta si pisao... 

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, cloudking рече

Ja sam samo neko ko ima dovoljno integriteta i dostojanstva da prepoznam nesto sto je lose CAK I AKO je to za mene licno dobro...

О каквом интегритету причаш? Да нешто што је лоше, силом прилика прихваташ као своје лично добро? И у њему уживаш, свеједно што си то твоје добро већ оквалификовао као производ нечег лошег. Али гдје ти је ту, онда, интегритет? И достојанство, да се одрекнеш тог свог личног добра, ако већ хоћеш да причаш о свему томе лошем, што не прихваташ као "себична љига".  

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...