Jump to content

Авганистанска криза

Препоручена порука

Управо сада, cloudking рече

Znam da je prekrsio pravilo jer sam tada prati osta je pisao. Bilo mi je ocigledno da Tviter moze da ga banuje. Posle kad sam cuo da ga je banovao, pozdravio sam odluku al me nije zanimalo tviterovo konkretno objasnjenje. Bilo mi je jasno.

Nebojsa Stefanovic " da ja sam nesto video, ne mogu da pricam o tome to je drzavna tajna

image.png.6975ccfa1b4efb488f243ecbb7466f47.png

Подели на овим сајтовима

• Одговори 176
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 4 минута, haveaniceday рече

Nebojsa Stefanovic " da ja sam nesto video, ne mogu da pricam o tome to je drzavna tajna

image.png.6975ccfa1b4efb488f243ecbb7466f47.png

JEl umes da citas sa usana posto mogu da se snimim telefonom ako zatreba?

E sad probaj barem da srices: Ja sam tome prisustvovao. JA sam svojim ocima video. Nije mi niko reko, nemam vodju da mi objasni gde je put za pravo. PRisustvovao sam tome kako Tramp serenda po tviteru i video sam razloge da bude banovan. 

Ma boli me uvo, nista ti odovoga neces da procitas. Mislim oces, tehnicki, al dzaba svako slovo upuceno tebi. Greota za energiju koja se potrosi na internetu, ko zna koliko drveta umre zbog toga...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, cloudking рече

E sad probaj barem da srices: Ja sam tome prisustvovao. JA sam svojim ocima video. Nije mi niko reko, nemam vodju da mi objasni gde je put za pravo. PRisustvovao sam tome kako Tramp serenda po tviteru i video sam razloge da bude banovan. 

Ma boli me uvo, nista ti odovoga neces da procitas. Mislim oces, tehnicki, al dzaba svako slovo upuceno tebi. Greota za energiju koja se potrosi na internetu, ko zna koliko drveta umre zbog toga...

Pa reci samo covece sta je rekao to.. ne moras cak ni da mi kazes koje je pravilo prekrsio nego sta je to sto je on "serundao da bude banovan" ?

Bukvalno sam spremio skrinshotove njegovih tvitova zato sto znam da nisi pratio i da nije postojao nikakav osnov za banovanje.

Problem je sto si ti emotivan covek mekog uma, lako te ponesu emocije da ti se prividjaju stvari, posebno ako ih pricaju ljudi u koje ti imas poverenja. 

Znaci sta je razlog za ban? To sto je pozvao ljude na protest? Je l to? Ako je to razlog za ban onda je svaki srpski opozicionar u tom prekrsaju.. 

Подели на овим сајтовима

Znate li da je američka vojska još uvek u Avganistanu? Samo u Kabulu imaju još borbene avione F-16 i F-18 i bespilotne letelice tipa Reaper. :)

Kao, ostaju, dok budu evakuisani svih 10-15.000 građana SAD koji su trenutno u Avganistanu. Zbog 80.000 čobana u opankama i sandalama...

Mislim da treba svima da bude jasno da postoji "deal", ugovor SAD i talibana. Ali se drži tajno. I lažu narod, sopstvenog demokratskog suverena!!

Paralelno sa mnom i jedan moj kolega iz Avganistana je dobio ban na FB na 30 dana jer je baš ovo tvrdio^^

Nova sloboda! 

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, haveaniceday рече

Pa reci samo covece sta je rekao to.. ne moras cak ni da mi kazes koje je pravilo prekrsio nego sta je to sto je on "serundao da bude banovan" ?

Bukvalno sam spremio skrinshotove njegovih tvitova zato sto znam da nisi pratio i da nije postojao nikakav osnov za banovanje.

Problem je sto si ti emotivan covek mekog uma, lako te ponesu emocije da ti se prividjaju stvari, posebno ako ih pricaju ljudi u koje ti imas poverenja. 

Znaci sta je razlog za ban? To sto je pozvao ljude na protest? Je l to? Ako je to razlog za ban onda je svaki srpski opozicionar u tom prekrsaju.. 

Da li ste vi trampovci kaznili Tviter svojim odlaskom sa te platforme?

Ako niste, sto niste?

Ako jeste, sta oces sad?

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Dragi рече

Ali se drži tajno.

Izem ti svetsku tajnu kad je Dragi sa foruma doso do nje :) 

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, haveaniceday рече

Оћу паре и велику Србију. Је л много тражим? 

I bas si kod Vucica resio da ih nadjes? 

E moj ti... :D 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, cloudking рече

I bas si kod Vucica resio da ih nadjes? 

E moj ti... :D 

Како? Па мени је Вучић помогао више него сваки други политичар. 

А опозиционим медијима са интегритетом видим смета то што ми је укинут порез.. 

Мој избор је јасан, идем код онога ко ради за мене а не код оних који раде против мене. 

Н1 је имао посебну жалбу.. како се ти Младене трудиш радип и зарадиш и сада да не плачаш архични комуњарски порез.. 

WWW.DANAS.RS

"Ukinućemo obavezu plaćanja godišnjeg poreza na dohodak za građane mlađe od 40 godina, to je onaj ekstra porez koji plaćaju svi sa platom višom od proseka", najavio je juče predsednik Srbije...

Подели на овим сајтовима

Imaju i bomdardere u Avganistanu, Ameri... I sad recite da nije sporazum sa talibanima!

WWW.AIRFORCETIMES.COM

The arrival of fighter jets in the middle of the Kabul night raised additional concerns over an already tense situation.

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, haveaniceday рече

Како? Па мени је Вучић помогао више него сваки други политичар. 

А опозиционим медијима са интегритетом видим смета то што ми је укинут порез.. 

Мој избор је јасан, идем код онога ко ради за мене а не код оних који раде против мене. 

Н1 је имао посебну жалбу.. како се ти Младене трудиш радип и зарадиш и сада да не плачаш архични комуњарски порез.. 

WWW.DANAS.RS

"Ukinućemo obavezu plaćanja godišnjeg poreza na dohodak za građane mlađe od 40 godina, to je onaj ekstra porez koji plaćaju svi sa platom višom od proseka", najavio je juče predsednik Srbije...

Uh, ajmo ponovo...

1. Nije nikom pomogao... ovo nije još ni u fazi formalnog predloga.

2. Ne zarađuješ dovoljno da te zakače Superhik poreske reforme... ovo je za one koji zarađuju mnogo više od tebe... već si se hvalio koliko zarađuješ tj. koliko poreza plaćaš i nisi ni blizu za godišnji porez... dakle, samo za one koji se trude više od tebe...

3. Nije u pitanju arhaični komunjarski porez već nešto što je uvedeno nakon komunizma da zatvori određene rupe koje su postojale u dotadašnjem komunjarskom poreskom sistemu... i sad će Superhik da takvima ponovo otvori iste rupe...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Dragi рече

Imaju i bomdardere u Avganistanu, Ameri... I sad recite da nije sporazum sa talibanima!

WWW.AIRFORCETIMES.COM

The arrival of fighter jets in the middle of the Kabul night raised additional concerns over an already tense situation.

И ја мислим да јесте. 
Пази бога ти.. талибани од једном толико организовали да преузму све, ови авганистанци толико неорганизовани разбежали се фол одмах.

Али је Бајден то намерно урадио да би јавност била изреволтирана и да не би морали да повлаче из других држава јер су исто тако нападаји трампа ѕа Курде у Сирији.

Све је тотактика јер ће увек да буде неки негативан аспект сваке акције.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...