Jump to content

Авганистанска криза

Препоручена порука

пре 13 минута, cloudking рече

Samo treba da postujes pravila koriscenja tvitera. Cak su i peskiroglavi talibani naucili ono sto orangutan nije umeo.

Na osnovu cega bi sad iko zabranio talibanima profil? Nisam sarkastican, ozbiljno pitam posto ne pratim. Sta generalno pisu na tviteru? 

Neka te Mladjo, ne pisi sa tudjih profila.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Одговори 176
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 5 часа, obi-wan рече

Neka te Mladjo, ne pisi sa tudjih profila.

Много ти мене потцењујеш , сатанизујеш и погрешно тумачиш у својој глави. Нека те.... ал пази предрасуде су зезнута ствар. 

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, cloudking рече

Samo treba da postujes pravila koriscenja tvitera. Cak su i peskiroglavi talibani naucili ono sto orangutan nije umeo.

Na osnovu cega bi sad iko zabranio talibanima profil? Nisam sarkastican, ozbiljno pitam posto ne pratim. Sta generalno pisu na tviteru? 

Замисли тако језиву мрежу која банује председнике држава на основу неких својих поаушалних правила која рендом премињеује и не банује исламисте јер "поштују правила"..... 

И још горе постоје будале које правдају то понашање као нормално. 

Иначе које је правило органгутан прекршио? Можеш ли да ми покажеш? 
А да не можеш... јер су све обрисали. :) 

Подели на овим сајтовима

пре 19 часа, haveaniceday рече

Ја и @Bilbija када вратимо косово па направимо журку 

Намештаљка... То није музика уз коју они играју!
Играју уз ову музику:

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, haveaniceday рече

Pocijnu da mi se svidjaju talibani. Zene u Srbiji nemaju pravo da nose oruzje da se odbrane a talibanke imaju.
Vidi ovu sestru sa zoljom. 

image.png.a1f19f51ea4e0fef0b27eda5e811b84c.png

То су жене које се боре против талибана. Слика је од пре више година.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, haveaniceday рече

Замисли тако језиву мрежу која банује председнике држава на основу неких својих поаушалних правила која рендом премињеује и не банује исламисте јер "поштују правила"..... 

Zamisli tako jezivu pekaru koja tako random banuje gejeve iz svoje prodavnice a ne banuje naciste...

пре 3 часа, haveaniceday рече

И још горе постоје будале које правдају то понашање као нормално. 

Bas tako :)

dok si bio libertarijanac znao si ove stvari naizust... Sad si malo pozaboravljao :)

"Иначе које је правило органгутан прекршио? Можеш ли да ми покажеш?"

Pa evo imas ovde objasnjeno.  Ja iskreno nisam citao, ne zanima me mnogo...

BLOG.TWITTER.COM

Suspension of @realDonaldTrump

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, cloudking рече

Pa evo imas ovde objasnjeno.  Ja iskreno nisam citao, ne zanima me mnogo...

Znaci znas da je prekrsio pravilo ali nisi citao ne zanima te? 

Evo odmah cu da ti kazem, otpuzen je da je pozivao na "uletanje" u zvanicnu zgradu kongresa u americi,  to jest da je pozivao na nasilje. Sto uopste nije tacno, postoje skrishotovi njegovih tvitova gde jasno kaze ljudima da se smire i da ne prave gluposti.

I ti si dovoljno inteligentan da znas da bi ga odavno optuzili i osudili da je tako nesto uradio. 

Tviter je bukvalno slagao i izmislio samo da bi ga banovao i da bi demonstrirali svoju moc. 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, haveaniceday рече

Znaci znas da je prekrsio pravilo ali nisi citao ne zanima te? 

Znam da je prekrsio pravilo jer sam tada prati osta je pisao. Bilo mi je ocigledno da Tviter moze da ga banuje. Posle kad sam cuo da ga je banovao, pozdravio sam odluku al me nije zanimalo tviterovo konkretno objasnjenje. Bilo mi je jasno.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...